Video poker

September 9, 2021

Kako igrati video poker: popoln vodnik za začetnike

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Video poker je igra pokra s fiksnimi kvotami, ki temelji na žrebanju petih kart, ki se lahko igra v spletnih igralnicah ali na terminalih, ki so v dejanskih igralnicah videti kot igralni avtomati. Video poker je včasih znan kot poker igralne avtomate. Vendar se od rež v enem pomembnem pogledu razlikuje. Za razliko od igralnih avtomatov video poker zahteva spretnost, saj od vas zahteva, da odigrate kombinacijo, ki ste jo prejeli, na najboljši možni način glede na lestvico poker iger.

Kako igrati video poker: popoln vodnik za začetnike

Vodnik za začetnike za igranje video pokra

Video poker je preprosta igra za igranje. Čeprav obstaja veliko različnih vrst video pokra, imajo vsi eno skupno stvar: vsi temeljijo na isti mehaniki pokra s petimi kartami.

Kljub dejstvu, da obstaja veliko različic, vse sledijo istemu igralnemu procesu. Igralci začnejo igro tako, da dajo želene vložke. Če gre za kopensko igro video pokra, lahko stavo odložijo tako, da položijo kovanec. Izbrali bodo kovanec ali gotovino s klikom na zaslon igre, če gre za spletno igro video pokra.

Ko oddajo stavo, pritisnejo gumb "Deal". Po tem jim bo podeljena poker kombinacija s petimi kartami. Igralci bodo te karte pregledali, preden se odločijo, katere želijo obdržati in katere želijo zavreči ali odložiti. Izberejo lahko, katere kartice želijo imeti s klikom na kartice ali možnost »Zadrži« pod vsako kartico. Ko bodo izbrali, bodo kliknili »Nariši«. Nato bodo prejeli nadomestne karte za karte, ki jih niso imeli, kar bo povzročilo poker kombinacijo 5 kart. Igralci bodo nato plačani v skladu s plačilno tabelo igre in stavo, ki so jo naredili na začetku.

Pomen plačilne tabele v video pokru

Preden stavite denar na igralne avtomate, preverite plačilno tabelo, enako velja za video poker, kjer se nagrade za različne roke lahko zelo razlikujejo od igre do igre. Ko gre za plačila, so igre video pokra razdeljene v dve kategoriji: polno plačilo in kratko plačilo. Stroji s polnim plačilom imajo povprečni odstotek RTP (donosnosti igralcu) nad 99 odstotkov.

Pravila igre video poker

Na voljo so različne vrste video pokra.

Kot smo že omenili, obstaja veliko vrst igralnih avtomatov za video poker. Spodaj so štiri najbolj priljubljene spletne igralniške igre:

Bolje ali vtičnice

Najbolj priljubljena različica video pokra, Jacks or Better, je poimenovana po dejstvu, da je najmanjša zmagovalna kombinacija par vložkov ali več.

Divje dvojke

Dvojke so v tej različici video pokra divje, kar pomeni, da lahko, ko se pojavijo v igri, nadomestijo katero koli drugo karto, kar vam potencialno omogoča, da ustvarite boljšo kombinacijo.

Bonus poker

Bonus poker temelji na Jacks or Better in plača bonus za štiri vrste.

Dvojni bonusi

Še ena igra v slogu Jacks or Better, tokrat z bonusom za štiri ase.

Ko imate na izbiro izbor daril, postanejo igre video pokra bistveno bolj prijetne. Te brezplačne storitve zagotavljajo spletna mesta za poker, da bi okrepili stalno povezavo z obstoječimi strankami in pritegnili nove igralce. Bodite pozorni na nagradno strukturo svojega spletnega mesta za poker, da boste vedeli, v kaj se spuščate.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje po labirintu: Zvezna trošarina na športne stave v ZDA
2024-05-31

Krmarjenje po labirintu: Zvezna trošarina na športne stave v ZDA

Novice