Novice

May 4, 2023

Betsoft Gaming debitira Charms and Treasures s Pots O' Gold

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Betsoft Gaming, ugleden ponudnik zabave pri igrah na srečo, namerava igralce privabiti na najboljša spletna mesta za igralnice na pustolovščino do konca mavrice s Charms and Treasures. Ta pustolovščina z irsko tematiko se odvija na petih kolutih in 50 stavnih linijah, kjer lahko igralci doživijo velike dobitke. Kot je bilo pričakovano, vam bo škrat z veseljem ponudil veliko srečnih možnosti, vključno s kolosalnimi simboli, plačljivimi divjimi simboli in brezplačnimi vrtljaji. 

Betsoft Gaming debitira Charms and Treasures s Pots O' Gold
  • Igra je postavljena v živahen svet Lucky Shamrocks, Rainbow Wilds in Horseshoes. 
  • Najbolj donosen simbol je Pot O' Gold, ki lahko igralce nagradi z veličastno 20-kratno stavo, če jo dobijo. 
  • Potreben je le en srečen vrtljaj in mali škrat bo skočil v lonec, kar bo povzročilo, da bodo koluti podivjali, ko se bo zlato razlilo.

Ko se na kolutih pojavijo tri razpršene igre Škrat, ki izgledajo kot 'Thumbs Up', lahko igralci aktivirajo 8 bonus iger, ki jih popeljejo globlje v očarljivo kraljestvo. Med vrtljaji se lahko drugi, tretji in četrti kolut združijo v en sam ogromen kolut s Kolosalnimi simboli.

Kot je Brezplačni vrtljaji način nadaljuje, lahko igralci pričakujejo velike dobitke in pet takšnih. Poleg tega lahko kolosalni simbol pristane na osrednjem kolutu, sproži funkcijo in omogoči dodatne tri dodatne vrtljaje. 

Igra ima tudi divje simbole, ki dodeljujejo izplačila. Rainbow Wilds lahko dodeli enak znesek denarja kot premium simbol igre, Pot O' Gold. Poleg tega lahko divje ikone nadomestijo vse ikone razen Scatterja in se lahko pojavijo na vseh kolutih ter Kolosalni simbol v funkciji velikega koluta.

Vendar bodite previdni, ker Charms and Treasures zagotavljajo zelo nestanovitno igralno izkušnjo, čeprav z veliko zmagami. The teoretični RTP (vračilo igralcu) je 95,08 % in največji potencialni donos 1414,64x. Za tiste, ki nočejo čakati na brezplačne vrtljaje, Betsoftova funkcija nakupa omogoča takojšen skok v igro.

Anastasia Bauer, vodja upravljanja računov pri Betsoft Gaming, je komentirala Charms and Treasures z besedami: 

"Charms and Treasures prinaša čudovito pomladno estetiko v tem igralnem avtomatu, polnem funkcij. Igralci bodo navdušeni nad gladkim in zelo hitrim igranjem skupaj s fantastičnimi funkcijami in pogostim potencialom zmage. Namerno širok razpon stav zagotavlja univerzalno privlačnost na vseh ravneh igralcev. Mi pričakujejo zelo pozitiven odziv na Charms and Treasures." 

Izstrelitev Čari in zakladi se je zgodilo 27. aprila 2023. Zdaj je del rastoče zbirke BetSoft igralni avtomati v spletnih igralnicah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Zbiralnik jackpotov SOFTSWISS dosega jackpot z enakomerno rastjo leta 2024
2024-05-02

Zbiralnik jackpotov SOFTSWISS dosega jackpot z enakomerno rastjo leta 2024

Novice