Novice

September 11, 2019

Dodatek Microgaming k Independent Studio Network in Break da Bank Sequel

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Za tiste, ki so z veseljem igrali Break de Bank, bodo zagotovo uživali v najnovejšem nadaljevanju, ki je bilo dodano seriji, ki je Break da Bank Again Respin. To je najnovejša izdaja Gamebuger Studios.

Dodatek Microgaming k Independent Studio Network in Break da Bank Sequel

Izdaja Break Da Bank Again respin je potekala v tednu 19. avgusta 2019 kot ekskluziva pri operaterjih dobaviteljev na otoku Man. Igralni avtomat Break da Bank je izšel leta 2008 in je bil priljubljen že od samega začetka med navdušene igralce na avtomatih. Ta dodatek popelje igro na drugo raven.

Koncept igre

Čeprav ima ta najnovejša izdaja številne vznemirljive funkcije svojega predhodnika, ima tudi nekaj lastnih edinstvenih lastnosti. Ima vizualne elemente, ki so bili res okrepljeni. Ko gre za akcijo, sodi v območje visoke volatilnosti. Kar poveča vznemirjenje, je funkcija respin.

K intrigi Break da Bank Again respin so dodane dodatne možnosti vrtenja skupaj z možnostjo popolnega ponovnega sprožitve. K vsemu temu je dodana še višja donosnost igralca. Igralci, ki so imeli priložnost preizkusiti to igro, imajo možnost izbire, da se ponovno vrtijo.

Odlično partnerstvo

Microgaming je najbolj zadovoljen, da se je Gameburger pridružil kot eden od njihovih neodvisnih ponudnikov razvoja iger. Precej lepo se prilegajo ostalim tistim, ki so del globalnega omrežja, ki ga je ustvaril Microgaming. Microgaming je zelo cenjen prispevek k industriji spletnih iger na srečo.

Gameburger je enako zadovoljen in se veselita uspešnega odnosa, ki se premika v prihodnost. To je podjetje, ki se dobro ujema z omrežjem Micrograming, ker so inovativni in ustvarjalni ter imajo občutek, kaj si igralec spletne igralnice želi in potrebuje v igralnih naslovih.

Klasični slog

Gameburger je bil predstavljen šele avgusta 2019. Njihov mandat je zagotavljanje ekskluzivnih iger, ki se lahko uporabljajo na trgih, ki niso ZDA. Njihova prioriteta je osredotočena na zagotavljanje iger, ki so izjemne kakovosti glede na vizualne lastnosti in izboljšane funkcije ter mehaniko. To se popolnoma ujema z Microgamingom.

Po predstavitvi te igre je sledila predstavitev Relic Seekers. To je še ena ekskluziva, ki je bila razvita za tega ponudnika programske opreme in jo je ustvaril Pulse 8 Studios. Drugi je Tiki Vikings, plus Just For The Win, ki ga je pravkar predstavil Microgaming, ki zagotavlja več igralnega navdušenja.

Intro Break da Bank Sequel in Independent Studio Network

Microgaming je svoji Independent Studio Network dodal Break da Bank Sequel v veliko veselje Gameburgerja in Microgaminga ter igralcev

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice