Novice

November 8, 2023

Fujitsu's Lighthouse Initiative: Spodbujanje inovacij v industriji iGaming

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Vodilni ponudnik rešitev Fujitsu spodbuja inovacije v industriji iGaming z lansiranjem Lighthouse Initiative. Namen pobude je pomagati podjetjem v industriji iGaming in širše pri povezovanju ključnih tehnoloških trendov s poslovnimi priložnostmi. Fujitsu spodbuja podjetja, da delijo svoje naslednje velike zamisli, saj si prizadeva raziskati nove tehnološke dosežke, ki sprožajo val sprememb in inovacij.

Fujitsu's Lighthouse Initiative: Spodbujanje inovacij v industriji iGaming

Ključni tehnološki trendi

Pobuda Lighthouse se osredotoča na tri ključne tehnološke trende:

  1. AI
  2. Podatkovna znanost
  3. Kontejnerizacija

Podjetja, ki jih zanima sodelovanje v pobudi, spodbujamo, da svoj interes prijavijo pri Fujitsuju tako, da izpolnijo prijavni obrazec na njihovi spletni strani. Pripravijo naj tudi kratke predstavitve, v katerih poudarijo, kako se njihove inovacije ujemajo s katerim od treh omenjenih tehnoloških trendov.

Podpora in viri

Fujitsu bo tesno sodeloval z uspešnimi podjetji, zagotavljal navodila po korakih in dostop do virov za ideje, ki izpolnjujejo njihova merila. Uspešni kandidati lahko prejmejo podporo v višini do 100.000 € in brezplačno podporo ekipe za inovacije Fujitsu DX.

Pobuda ponuja tudi platformo za testiranje brez tveganja, DX Innovation Platform, kjer lahko podjetja testirajo svoje aplikacije AI, podatke in vsebnike.

Spodbujanje rasti in ustvarjanje prihodnosti

Cilj Lighthouse Initiative je spodbuditi rast v industriji iGaming z uporabo nastajajočih tehnologij. Fujitsu želi povabiti podjetja iGaming, da so v ospredju tega gibanja in ustvarijo naslednjo veliko stvar, ki bo spremenila igro.

Nick McDonald, direktor računa pri Fujitsuju, je dejal: "Umetna inteligenca, podatkovna znanost in posodabljanje bodo v prihodnjih letih spremenili način poslovanja v svetu in Fujitsu želi povabiti podjetja iGaming, da bodo v ospredju tega gibanja. Naši bogastvo virov in inovacijska platforma DX v kombinaciji s svežimi idejami podjetij v panogi lahko pomagata ustvariti vznemirljivo novo prihodnost za vsakogar. Veseli nas, da lahko sodelujemo s podjetji, da bi njihove ideje postale resničnost in sprejeli te nastajajoče tehnologije in pozitivne spremembe, ki jih lahko prinesejo."

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice