Novice

April 22, 2020

Igranje igralnega avtomata Golden Cryptex

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Igralci morajo vedeti, da lahko skrivne kode povzročijo velike dobitke. Vse, kar morajo storiti, je razbiti kode s pritiskom na gumb za vložek. Za samodejno vrtenje kolutov lahko uporabijo tudi gumb za samodejno vrtenje. Medtem ko je pri tem, bo turbo povečal hitrost kolutov, da se bodo premikali hitreje.

Igranje igralnega avtomata Golden Cryptex

Lastnosti reže

Golden Cryptex ima zanimive funkcije. Ne vključujejo pa osnovnih, kot so Wilds in Scatters. Simboli v Golden Cryptexu vključujejo steampunk zvonec in simbole kart. tole igralni avtomat Sestavljen je tudi iz podkve, zvezde in sreče 7. Zato morajo igralci razumeti te funkcije, preden začnejo igro.

Cryptex Cash

V tej igri je skrivnost. Igralci morajo razbiti kodo, da uživajo v vrtenju koluta. Prav tako lahko razbijejo kode, da po več vrtljajih dobijo Cryptex Money. Zmagovalci bodo prejeli denar in tri druge vrtljaje brezplačno. Torej morajo igralci razbiti kode, da dobijo denar.

Zlati vrtljaji

Zlati kazalec bo igralcem obilno nagradil, še posebej, če so vdrli kode in postavili 5 asov. Medtem ko se to dogaja, lahko igralci sprožijo bonus funkcijo in dobijo nagrado z vsaj desetimi zlatimi vrtljaji. Igralci, ki dobijo 4 ase, imajo lahko še eno možnost, da poskusijo vrteti kolute.

RTP in simboli

Ena stvar, ki jo bodo igralci najprej opazili, je edinstvena nastavitev. Igralno polje in ozadje te igre ne označujeta razgledov ali pokrajin. Namesto tega se vse osredotoča na animirani Cryptex, ki je enak kolutu igre. Poleg tega ima ta igra 95,8 % RTP.

Razsodba v igri

Ta vrsta igre ima privlačen in edinstven paket. Vendar nima sposobnosti, da bi trajal dlje časa. Torej, če igralci iščejo igre za pravi denar, lahko razmislijo o Golden Cryptexu. Ima edinstveno in privlačno nastavitev, v kateri lahko igralci uživajo ure in ure.

Cryptex na mobilnih napravah

Drug pomemben vidik, ki ga morajo igralci vedeti, je, da igra pravilno deluje in je dostopna na mobilnih napravah. Fanatiki Golden Cryptex imajo lahko dobro izkušnjo in vznemirjenje, ko kliknejo nekaj gumbov. Zato lahko igralci na svoje pametne telefone namestijo aplikacijo in uživajo v igri.

Zmagovalna igra Golden Cryptex

Da bi igralci zmagali, morajo pripraviti razpored petih podobnih simbolov. S tremi vrsticami in petimi koluti lahko igralci uživajo v ogromnih izplačilih. Ta igra ponavadi ponavlja simbole na eni točki. Vendar je pametno opozoriti, da lahko nekateri vidiki spremenijo igralni avtomat.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice