Novice

August 10, 2023

Inspired lansira tri spletne igralne avtomate za svojo poletno linijo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

V začetku tega meseca je Inspired Entertainment, vodilni ponudnik inovativnih igralnih avtomatov, napovedal prvi del svoje poletne zbirke spletnih igralnih avtomatov. Po besedah ​​razvijalca so ti igralni avtomati opremljeni z različnimi temami in načini igranja.

Inspired lansira tri spletne igralne avtomate za svojo poletno linijo

Brezplačni vrtljaji Megaways Gold Cash: 94,5 % RTP

Gold Cash Free Spins Megaways, ki si je izposodil navdih pri najuspešnejših brezplačnih vrtljajih Gold Cash, bo igralce popeljal na najboljše spletne igralnice z nevihto. V igri so priljubljeni Mehanik Megaways, ki zagotavlja vznemirljivo in koristno izkušnjo!

Našli boste simbole z zlato tematiko, ki se vrtijo na kolutih in razkrivajo divje simbole, kupe plemenitih kovin in bonus kovance igre FS. Če se v osnovni igri na kolutih 1-3-5 pojavijo trije kovanci FS Bonus, prejmejo igralci osem brezplačnih vrtljajev.

Med Bonus brezplačnih vrtljajev, bodo štirje najbolje plačani simboli, vključno z Wildom, igralcem ponudili možnost velikih zmag. Igralci lahko izkoristijo tudi funkcijo Fortune Bet, da podvojijo možnost odklepanja bonusa brezplačnih vrtljajev, čeprav ta funkcija ni na voljo v Združeno kraljestvo.

Zlati zmagovalec: 92 % in 94,5 % RTP

Golden Winner je še en odličen dodatek k zbirki Inspired spletne igralniške igre. Z ogromnimi izplačili, vznemirljivimi funkcijami in privlačno igro se boste s tem spletnim igralnim avtomatom vrteli in zmagali. Igro je razvil studio Bell-Fruit podjetja Inspired.

Ta igralni avtomat ima živahne kolute s klasičnimi igralniškimi simboli. Bonus brezplačnih vrtljajev ponuja edinstveno progresivno sled 12 zvončkov s tremi stopnjami ponovnega sprožitve. Vsaka stopnja nagradi igralca z 10 dodatnimi vrtljaji in naraščajočimi množitelji vrednosti češnje za več možnosti za velike dobitke. Igralci lahko izkoristijo funkcije Fortune Spins in Fortune Bet, odvisno od jurisdikcije.

Secret 7s: 94,01 % RTP

Najnovejši klasični igralni avtomat v mestu, Secret 7s, ponuja igralcem možnost, da zadenejo glavni dobitek in se odpravijo na izlet v sedma nebesa. Režo je izdelal Inspired's Astra Studio, ki zagotavlja tradicionalno igralno izkušnjo s skrivnostnim pridihom.

Med osnovno igro so vsi papirji 7s v beli barvi, ko se koluti vrtijo, z enojnimi, dvojnimi in trojnimi simboli 7, ki spreminjajo barve, ko pristanejo. Pridobitev vsaj treh 7s nagradi igralce z nagrado. Če so 7-ice enake barve in velikosti, lahko igralci pospravijo največjo nagrado v igri.

Medtem lahko koluti spremenijo barvo med vrtenjem osnovne igre in tako spremenijo vse 7 v simbole iste barve. Med bonusom so koluti obarvani pri vsakem vrtljaju in vsak raztreseni simbol, prikazan kot '+1', igralcem podeli dodatno brezplačno vrtenje. Odvisno od igralčeve jurisdikcije lahko dostopa do možnosti Fortune Bet in Bonus Buy.

Lansiranje teh igralnih avtomatov je dokazalo zavezanost podjetja, da bo še naprej zagotavljalo vznemirljive igralniške igre. Pred kratkim, Inspired je lansiral Party Time maloprodajnim igralcem v Združenem kraljestvu. Pred tem, maja, je podjetje povabilo igralce na nagradno ribolovno odpravo v Velika ribiška sreča.

Claire Osborne, podpredsednica Interactive at Navdihnjena zabava, komentiral:

"Navdušeni smo nad našo najnovejšo linijo zagonov iGaming. Vsaka od teh iger ponuja igralcem alternativne teme in mehanike – ter dodane funkcije, kot so nakup bonusa, stava na srečo, vrtljaji na srečo, ki so na voljo igralcem v izbranih jurisdikcijah, plus naša dvojna igralna kolesa, ki igralcem ponujajo prilagodljivost in možnost, da po meri izdelajo svoj popoln igralni stil. Navdušeni smo nad našim naraščajočim portfeljem najboljših igralnih avtomatov na trgu, še več jih bo na voljo pozneje v tem letu."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice