Novice

January 16, 2020

Kaj je volatilnost?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Nestanovitnost, pogovorno znana kot razpršenost glede igralnice, je tveganje, povezano z igranjem določene igre. Ko gre za spletne igralne avtomate, volatilnost se nanaša na pogostost izplačil in znesek, ki ga igralci pričakujejo, da bodo zmagali po stavah na določen igralni avtomat. Srednje velika volatilnost je kompromis med visoko in nizko volatilnostjo. Reža z visoko volatilnostjo bo igralce nagradila z višjimi zneski, vendar izplačila niso redna. Po drugi strani pa bo igralni avtomat z nizko volatilnostjo igralcem z majhnimi ali srednje velikimi zneski plačal pogosteje. Sloti z visoko volatilnostjo so namenjeni velikim tveganjem in so bolj tvegani kot sloti z nizko volatilnostjo.

Kaj je volatilnost?

Reže z visoko volatilnostjo

Sloti z visoko volatilnostjo so tisti s pomembnimi razlikami med največjim in minimalnim zneskom dobitkov. Kot rečeno, so najbolj tvegani. Vendar pa zmožnost slotov z visoko volatilnostjo, da izplačajo pomembnejše dobitke, navduši oboževalce in so priljubljeni med izkušenimi spletna igralnica igralci ali kateri koli drug igralec na srečo, ki želi veliko zmagati.

Kdaj igrati igralne avtomate z visoko volatilnostjo

Ko je igralec tip osebe "zmagaj veliko ali izgubi vse" Ko je igralec dovolj potrpežljiv, da čaka daljša obdobja, da doseže velik, Ko ima igralec več kot dovolj denarja in je pripravljen preizkusiti svojo srečo na jackpotih in srednjih dobitkih do velikih nagrad Sloti z nizko volatilnostjo Sloti z nizko volatilnostjo so priljubljeni med neizkušenimi igralci in priložnostnimi igralci, ki stavijo samo za zabavo ali želijo počasi graditi svojo obrt na tem področju. Vsi milijonarski jackpoti in vsi dobitki, ki so stokrat večji od začetne stave, se štejejo za igralni avtomat z visoko volatilnostjo.

Kdaj igrati igralne avtomate z nizko volatilnostjo

Igranje za zabavo ali razvedrilo Ko želi igralec igrati z malo denarja v daljšem časovnem obdobju Ko igralec ne želi tvegati vsega Za priložnostne in nove igralce, ki želijo obvladati umetnost spletnih iger na srečo Ko želi igralec pogosto zadeti denar

Kako določiti volatilnost

Določanje volatilnosti ni lahka naloga, ker nobena igralnica ne izda teh informacij. Vendar je veliko lažje ugotoviti, kako nestanoviten je reža, potem ko zanjo porabite čas. Stave lahko nato ugotovijo, ali pogosto zmagujejo v majhnih zneskih ali čakajo več let, dokler lahko osvojijo jackpote. Konec koncev je prva stvar, na katero morate gledati pri določanju volatilnosti, plačilna tabela slota. Za jackpote in srednje velike nagrade je plačilo manj pogosto in zelo nestanovitno. Glede na to, da se volatilnosti naučimo skozi igro, bi morali stavalci igrati brezplačno, preden tvegajo svoj pravi denar. Najti platforme, ki podpirajo brezplačne igre brez pravega denarja, je enostavno.

Kakšna je razlika med visoko in nizko volatilnostjo?

Naučite se pomena volatilnosti, ko gre za spletne igralniške igre in glavne razlike med visoko nestanovitnostjo, srednjo nestanovitnostjo in nizko nestanovitnostjo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice