Novice

September 29, 2021

Kako zmagati v spletni igralnici, ko je zlom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Če želiš zmagati v igralnici, potem ne igrajte na srečo brez denarja. Pravzaprav je priporočljivo, da si vzamete duška od igralniške scene, če ste že napihnili svoj denar. Toda ne glede na to, kako točna je ta izjava, je dejstvo, da se lahko še vedno izvlečete iz tega scenarija in ujamete nekaj dejanj. Torej, ta članek obravnava nekaj trikov, ki vam bodo pomagali uživati v svojih najljubših spletnih igralniških igrah, tudi ko ste brez denarja.

Kako zmagati v spletni igralnici, ko je zlom

Imeti bankroll

To je prvo pravilo, ki ga morate obvladati, če ga morate omejiti na nestanovitnem prizorišču spletnih iger na srečo. Čeprav se to morda sliši "zlobno", je to edini način, da zagotovite, da boste igrali dlje, ne da bi vam za to primanjkovalo denarja.

Industrija iger na srečo zahteva strokovno načrtovanje. Če tega ne boste storili, ne boste le depresivni, ampak tudi brez denarja. Torej razdelite svoj bančni račun na manjše enote in se držite načrta.

Poiščite bonuse brez pologa

Drug način, da uživate v brezplačnem kosilu v vaši najljubši spletni igralnici, je, da pazite na bonuse brez pologa. Igralci bodo običajno upravičeni do nagrade, ne da bi v zameno plačali minimalni depozit. Z drugimi besedami, igralnica vam bo dala brezplačen denar za igranje in nekaj dobička.

Če pa se bonus zdi preveč privlačen, je verjetno pod njim popravljena pravila in pogoji. Zato je ključnega pomena, da preberete drobni tisk, preden prevzamete nagrado. Verjetno ne boste nikoli dvignili denarja, če je zahteva za stave preozka.

Zgrabite brezplačne vrtljaje

Ta je nadaljevanje zgornje točke. Večina spletnih igralnic je znana po tem, da igralcem ponujajo brezplačne kroge vrtenja. Če jih uporabite spretno, so ti bonus vrtljaji morda ravno tisto, kar potrebujete, da se vrnete v igro in povrnete nekaj izgub.

Toda tako kot bonusni denar, brezplačni vrtljaji prihajajo s priloženimi nizi. Običajno imajo datum poteka in so pritrjeni na določene spletne igralne avtomate. Torej, razumejte pogoje brezplačnih vrtljajev in pojdite naprej, da sprostite nekaj denarja na svoj račun za igre na srečo.

Igrajte Casino turnirje

Pogosto se turnirji v spletnih igralnicah odvijajo večkrat na teden. To so lahko turnirji na črni petek, turnirji ob koncu tedna, turnirji sredi tedna itd. Toda zakaj bi se obremenjevali s tekmovanji, ko vam že primanjkuje sredstev?

Denarna nagrada za te dogodke je običajno več kot 50x večja od startnine. Tudi startnina je lahko že 25 $ in lahko doseže 100 $.

Na primer, če dogodek na igralnem avtomatu zaračuna 500 igralcem 50 $ vstopnine, to pomeni, da lahko na koncu osvojite kul 25.000 $. Zdaj je to dovolj denarja, da plačate nekaj računov in svojemu igralniškemu banki omogočite novo življenje.

Zaključek

Ne glede na to, kako slaba je situacija, se lahko vedno zamislite, da bi igrali na srečo, ne da bi si izposodili. Toda preden postane tako hudo, si v navado ustvarite denar za vse svoje življenjske dejavnosti. In če gre slabo na slabše, se vedno spomnite, da lahko doživite še en dan za stave.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice