Novice

September 12, 2019

Microgaming in skupinska pogodba SK365

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Microgaming je dobro prepoznan v industriji spletnih iger na srečo. Tisti, ki ponujajo zabavo na igralnih avtomatih, kot so spletne igralnice, dobro poznajo to podjetje. Zdaj so svojo prisotnost v Italiji okrepili z vznemirljivim sporazumom, sklenjenim s skupino SKS365, ki jim omogoča razširitev ponudbe.

Microgaming in skupinska pogodba SK365

To je komercialni posel, ki Microgaming vključuje v športne stave in igre na srečo s pogodbo o partnerstvu za to s skupino SKS365. Skupina SKS365 bo to lansirala prek ene od svojih blagovnih znamk. To bo pomenilo, da lahko razširijo igralne izkušnje, ki jih trenutno prinašajo svojim strankam.

Dogovor

Vodilna blagovna znamka, ki jo bo uporabljala skupina SKS365, bo igralcem omogočila, da uživajo v tem, kar ponuja. To povečuje ponudbo blagovne znamke na evropskem trgu. Zdaj bodo ti igralci lahko uživali v impresivnih izdelkih, ki jih ponuja Microgaming, kar je obsežno število igralnih iger.

Microgaming je bil prisoten v Italiji, vendar ga to le dvigne na drugo raven. Tam so prisotni od leta 2011. Takrat je regija s predpisi odprla trg. Obstaja več blagovnih znamk igralnic, ki so od Microgaminga mesečno prejemale popuste za igre.

Partnerstvo

Tako Microgaming kot SKS365 sta najbolj zadovoljna s tem novim partnerskim dogovorom. Ker je SKS365 vodilni na evropskem trgu, se Microgaming dobro zaveda izvedljivosti tega sporazuma za partnerje. To bo koristilo obema subjektoma in bo igralcem zagotovilo izboljšano igralno izkušnjo.

SKS365 priznava priljubljenost Microgaminga in njihov brezhiben rekord v industriji spletnih iger na srečo. Verjamejo, da bo partnerstvo z Microgamingom okrepilo njihov položaj na trgu spletnih igralnic v Italiji. Njihova baza strank bo lahko uživala v nekaterih najbolj impresivnih spletnih igralnih izdelkih podjetja Microgaming.

Razburljive predstavitve

Microgaming nikoli ne razočara svoje baze strank. Na trg nenehno prinašajo nove izdelke, kot so najbolj razburljive igralne igre. Nekatere izmed tistih, ki so bile nedavno izdane, so Magic of Sahara in Break Away Deluxe. Microgaming tesno sodeluje z neodvisnimi ponudniki programske opreme. Znani so po svojih stalnih izdajah.

Partnerstvo z Microgamingom, kot je to s SKS365, zagotavlja odlične izkušnje za vse vpletene, glavni poudarek pa ostaja na končnih uporabnikih, kar je baza strank, ki ji služijo blagovne znamke igralnic. Microgaming je ime, ki so ga končni uporabniki zelo prepoznali in je mnogim priljubljeno.

Skupinski sporazum Microgaming in SK365 koristi Italiji

Microgaming in skupina SK365 sta sklenila partnersko pogodbo za vstop v industrijo športnih stav in iger na srečo, ki bo koristila obema.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice