Novice

April 27, 2022

Odpravite se na neverjetno vesoljsko avanturo z Illogicool podjetja Elk Studios

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Elk Studios ni eden od teh spletni casino agregatorji vsebine, ki občasno bombardirajo igralce z novimi izdajami. Ko pa to storijo, je to vrhunski zadetek. 

Odpravite se na neverjetno vesoljsko avanturo z Illogicool podjetja Elk Studios

Letos je agregator izdal le dva spletna igralna avtomata, zadnji dodatek pa je Illogicool. Ta igra, ki je bila izdana 2. februarja, sledi stopinjam nenavadnega Tropicoola, kjer risani liki srečajo resnične ljudi. Torej, ste pripravljeni na pustolovščino raziskovanja vesolja?

Illogicool Pregled

Če Elk Studios v čem blesti, so to zvočni učinki njihovih iger. Ta igra vsebuje optimistične in edinstvene glasbene učinke, ki se predvajajo skozi igro in vzbudijo vesoljsko razpoloženje. Zato ga pogumno zaženite za maksimalno zabavo.

Kljub temu se misija Illogicool odvija na masivni kaskadni mreži 6x6 z do 46.656 načini zmagovanja. Na vrhu mreže boste videli Cool Reel, ki ima ikone na koncu vsakega kaskadnega zaporedja. Igralci morajo zbrati vsaj tri podobne simbole od leve proti desni, da ustvarijo zmagovalno formulo, začenši s skrajno levim kolutom.

Ko že govorimo o simbolih, Illogicool vsebuje kraljeve simbole od A do J, ki so standardne ikone. V tem primeru pristanek od 3 do 6 igralcem podeli 0,1 do 0,3-kratne množitelje. Po drugi strani pa so računalnik, laserska pištola, vesoljska ladja ter moški in ženski liki vrhunske ikone. Ženska posadka je najbolje plačan simbol, ki daje 1x, 1,25x, 1,5x in 2x za zbiranje 3, 4, 5 oziroma 6.

Medtem je zlati "W" divji simbol, ki predstavlja vse običajne ikone za dokončanje zmagovalnih poti. Zlata črka "B" predstavlja ikono razpršene vrednosti igre, ki sproži bonus vrtljaje. In ja, ta spletni avtomat lahko igrate v mobilnih ali namiznih brskalnikih HTML5.

Illogicool bonus funkcije

Illogicool je igra, ki je všeč igralcem, ki imajo raje tradicionalne in edinstvene elemente. Z drugimi besedami, osnovna igra je prav tako zabavna kot bonus igra. Spodaj je pregled:

Kaskadni in kul koluti

Kot smo že omenili, ima Illogicool mehaniko Cascading Reels, kar pomeni, da novi simboli nadomestijo zmagovalne simbole. Seveda lahko to ustvari več dobitnih kombinacij, če imate srečo. Ta funkcija se nadaljuje, ko zmagujete, nato pa simboli Cool Reel izpadejo, ko ne boste imeli sreče.

Funkcija težav

Puhasti risani liki se lahko zvrnejo s Cool Reel in sprožijo funkcijo Troubles. Ko se pojavijo, lahko pretvorijo simbole v druge ujemajoče se simbole. Mali kosmati so lahko tudi lepljivi, se razmnožujejo in širijo na sosednje simbole. Poleg tega lahko funkcija Double Trouble (dve Težavi pristaneta na istem kolutu) razširi in preoblikuje še več simbolov.

Divje in zaprte divjine

Ko se Wild in Locked Wilds pojavita na igralni plošči, ostaneta aktivna tudi na Cool Reel. Poleg tega so Locked Wilds ostali na krovu tri zaporedne zmage, preden so bili odstranjeni. Še več, Monster Wilds se lahko pojavijo, ko padejo v vrstice, ki niso kul, in se tako razširijo, da pokrijejo vse nezmagovalne ikone v svoji vrsti. 

Brezplačni vrtljaji

Noben dragi spletni igralni avtomat ne bi izpustil priložnosti, da bi igralcem ponudil bonus vrtljaje. V igri Illogicool lahko igralci zberejo 3, 4, 5 ali 6 ikon Super bonusa (zlati W), da sprožijo 10, 15, 20 ali 25 bonus iger. Poleg tega ima funkcija Super Bonus vrednosti množitelja od 5x do 30x, ko dobite 1 do 6 raztresenih znakov. 

Tu se ne ustavi. Med bonus igro se lahko na Cool Reel pojavita dve novi ikoni. Za začetek lahko množitelj zmag zviša vašo vrednost množitelja za 1x, 2x ali 3x, kadar koli zmagate. Poleg tega lahko ikona Extra Drop podeli 1, 2 ali 5 bonus vrtljajev. Na splošno je funkcija brezplačnih vrtljajev tako vznemirljiva.

X-stopnja

Nakup funkcije X-Tier je lastna bližnjica do navdušenja studia ELK. Čeprav ni na voljo v nekaterih igralniških jurisdikcijah, kot je Združeno kraljestvo, vam ta funkcija omogoča, da vstopite v akcijo na sredini in izberete svojo najljubšo sceno. V tem igralnem avtomatu je na voljo do pet različnih načinov igre s 5x do 500x nagradami. 

Variance Illogicool, RTP in omejitve stav

Kot je bilo pričakovano, rezervacija potovanja v vesolje igralcev ne stane rok in nog. To lahko storite že za 0,20 USD in vse do 100 USD. Vendar ne bodite preveč navdušeni, ker je volatilnost ocenjena na 8/10, kar je visoko. 

tudi RTP znaša 95 %, kar je pod povprečjem igralnih avtomatov, ki znaša 96 %. Vendar naj vas to ne odvrne, saj je 10.000-kratni največji dobitek vreden vsakega tveganja.

Težave so zabavne!

Na splošno je Illogicool odličen dodatek k vedno večjemu portfelju iger ELK Studio. Mešanica risanke in pravega človeka je na mestu, kup dodatnih funkcij pa poskrbi, da je še boljši. 

Poleg tega inovativne funkcije X-Tier omogočajo igralcem, da iz igre iztisnejo največ užitka, če lahko plačajo. Skratka, ta video vam bo zelo všeč, če ste že igrali Tropicool.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice