Novice

September 11, 2019

Partnerstvo med Relax Gaming in SoftSwiss

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Playson je uradno napovedal svoje partnerstvo s Superbetom, ki ponudnika igralnih vsebin pokriva Romunijo v svojih prizadevanjih za globalno širitev. Ta izjava prihaja komaj teden dni po uradni objavi partnerstva med Playsonom in Yobetitom, drugim vodilnim evropskim operaterjem spletnih iger.

Partnerstvo med Relax Gaming in SoftSwiss

Partnerstvo je bilo nekoliko pričakovano, potem ko je Playson uspešno zaprosil za licenco razreda II pri ONJN, romunskem regulatorju iger na srečo. Superbet je eden vodilnih romunskih operaterjev stav in to partnerstvo kaže na namen Playsona, da vzpostavi močno prisotnost na trgu. Povezava pomeni, da lahko do naslovov Playson zdaj dostopajo vsi igralci Superbet.

Zmagovalno partnerstvo

Obe strani sta izrazili veliko navdušenja nad tem partnerstvom. Playsonova direktorica prodaje Blanka Homore je izjavila, da je Romunija ključni trg v strategiji širitve podjetja. Delo z operaterjem, ki ima velik tržni delež, lahko na milijone igralcev predstavi Playsonove naslove.

Vodja iger na srečo pri Superbetu, Heather Faulkner, pričakuje, da bo dogovor povečal konkurenčnost operaterja, saj bo svojim igralcem ponudil obsežnejši nabor možnosti. Sloti, kot so Solar Queen, Hold and Win in Fruit Supreme, so se izkazali za priljubljene v svetovnem merilu in bi morali dobro delovati na romunskem trgu.

Kaj ta posel pomeni

Ta dogovor obema stranema daje platformo za rast svojega poslovanja in povečanje njihovega položaja v industriji. Za Superbet ta posel omogoča diverzifikacijo svoje ponudbe. Prej je Superbet večinoma deloval kot operacija športnih stav. Zdaj lahko pritegnejo širšo paleto strank z igralnimi avtomati in igrami Playson.

Playsonov status vodilnega svetovnega ponudnika igralnih vsebin je odvisen od njihove sposobnosti doslednega povečevanja tržnega deleža. Zaradi tega je njihova širitev v Romuniji s tem poslom tako pomembna. Za Playson lahko Romunija deluje kot izhodišče, od koder lahko vzpostavijo močno prisotnost v vzhodni Evropi.

Osredotočite se na Romunijo in Vzhodno Evropo

Playsonov dogovor s Superbetom je del usklajenega projekta širitve, ki je usmerjen v Romunijo in širšo regijo vzhodne Evrope. Playson je tudi napovedal podoben dogovor z drugim pomembnim romunskim operaterjem, Platinum Casino. To je poleg drugih poslov z operaterji v Latviji in Bolgariji.

Vzhodnoevropski trg je bil že dolgo marginaliziran zaradi velikih svetovnih blagovnih znamk spletnih iger na srečo in ponudnikov vsebin. To predstavlja neizkoriščen trg z milijoni novih igralcev, kar je Playson jasno prepoznal. Svetovna industrija spletnih iger postaja vse bolj konkurenčna, ponudniki vsebin pa morajo biti agresivni pri širjenju svojega dosega.

Playson širi romunsko prisotnost s ponudbo Superbet

Podrobnosti o partnerskem dogovoru med Playsonom in vodilnim romunskim operaterjem spletnih stav Superbet. In kaj to pomeni za Playsonovo razširitev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice