Novice

September 25, 2023

Push Gaming pričakuje nadaljnjo rast po prevzemu MGMRI/LeoVegas

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Push Gaming, dobavitelj najbolje ocenjenih spletnih igralnih avtomatov, je prepričan o svojih prihodnjih obetih kljub nedavno zaključenemu nakupu s strani LeoVentures. To je naložbena veja skupine LeoVegas in podružnica MGM Resort International.

Push Gaming pričakuje nadaljnjo rast po prevzemu MGMRI/LeoVegas

Glede na Push Gaming, hiter vzpon podjetja na pomembnost v konkurenčni industriji iGaming Doseganje uspeha v industriji iGaming je posledica njegove zavezanosti ustvarjanju spletnih igralnih avtomatov z mislijo na igralce. To je privedlo do produkcije več priljubljenih naslovov, kot so Razor Shark, Jammin' Jars in Big Bamboo.

Po nedavni prevzem, LeoVegas Group in MGM Resorts International so zdaj del studia razvijalca iger, kar mu daje dodatno zaupanje v prihodnji razvoj. Zahvaljujoč obsežnemu igralnemu omrežju skupine bodo igre podjetja na voljo na vodilne spletne igralnice na reguliranih trgih po vsem svetu.

James Marshall, izvršni direktor podjetja Push Gaming, je nakup podjetja komentiral in izrazil velik ponos na trdo delo ekipe. Dejal je, da je to dokaz fantastičnega osebja v podjetju in njihovega strokovnega znanja, ki je znamki omogočilo, da je dosegla to točko.

Marshall je opozoril, da čeprav je lastništvo družbe razvijalec programske opreme morda spremenilo, bo Push Gaming ohranil isto strukturo upravljanja. Potrdil je, da je poslanstvo razvijalca zagotavljanja zglednosti igralniške igre ni omahoval in podjetje je zdaj še bolj strastno pri ustvarjanju vsebine, ki bo trajala in bo vzbudila zanimanje med upravljavci igralnic.

Uradnik je nadaljeval:

»Če imamo za seboj podjetja, kot sta MGMRI in LeoVegas Group, se nam bo odprla povsem nova raven priložnosti, da svojo vsebino predstavimo še več ljudem na večjem številu krajev po vsem svetu, in ta možnost nas zelo navdušuje. običajno, vendar z dodatno pomladjo v našem koraku in še širšimi obzorji kot prej, ko Push Gaming popeljemo v to novo razburljivo poglavje."

S slovesom enega najbolj inovativnih ponudnikov programske opreme se Push Gaming razteza na številnih evropskih reguliranih trgih. Podjetje je sklenilo partnerstva z vodilnimi igralniškimi operaterji in blagovnimi znamkami v regiji, vključno z bet365, Entain, Betway, Betsson, Svenska Spel in Sky Bet.

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice