Novice

September 25, 2023

Push Gaming pričakuje nadaljnjo rast po prevzemu MGMRI/LeoVegas

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Push Gaming, dobavitelj najbolje ocenjenih spletnih igralnih avtomatov, je prepričan o svojih prihodnjih obetih kljub nedavno zaključenemu nakupu s strani LeoVentures. To je naložbena veja skupine LeoVegas in podružnica MGM Resort International.

Push Gaming pričakuje nadaljnjo rast po prevzemu MGMRI/LeoVegas

Glede na Push Gaming, hiter vzpon podjetja na pomembnost v konkurenčni industriji iGaming Doseganje uspeha v industriji iGaming je posledica njegove zavezanosti ustvarjanju spletnih igralnih avtomatov z mislijo na igralce. To je privedlo do produkcije več priljubljenih naslovov, kot so Razor Shark, Jammin' Jars in Big Bamboo.

Po nedavni prevzem, LeoVegas Group in MGM Resorts International so zdaj del studia razvijalca iger, kar mu daje dodatno zaupanje v prihodnji razvoj. Zahvaljujoč obsežnemu igralnemu omrežju skupine bodo igre podjetja na voljo na vodilne spletne igralnice na reguliranih trgih po vsem svetu.

James Marshall, izvršni direktor podjetja Push Gaming, je nakup podjetja komentiral in izrazil velik ponos na trdo delo ekipe. Dejal je, da je to dokaz fantastičnega osebja v podjetju in njihovega strokovnega znanja, ki je znamki omogočilo, da je dosegla to točko.

Marshall je opozoril, da čeprav je lastništvo družbe razvijalec programske opreme morda spremenilo, bo Push Gaming ohranil isto strukturo upravljanja. Potrdil je, da je poslanstvo razvijalca zagotavljanja zglednosti igralniške igre ni omahoval in podjetje je zdaj še bolj strastno pri ustvarjanju vsebine, ki bo trajala in bo vzbudila zanimanje med upravljavci igralnic.

Uradnik je nadaljeval:

»Če imamo za seboj podjetja, kot sta MGMRI in LeoVegas Group, se nam bo odprla povsem nova raven priložnosti, da svojo vsebino predstavimo še več ljudem na večjem številu krajev po vsem svetu, in ta možnost nas zelo navdušuje. običajno, vendar z dodatno pomladjo v našem koraku in še širšimi obzorji kot prej, ko Push Gaming popeljemo v to novo razburljivo poglavje."

S slovesom enega najbolj inovativnih ponudnikov programske opreme se Push Gaming razteza na številnih evropskih reguliranih trgih. Podjetje je sklenilo partnerstva z vodilnimi igralniškimi operaterji in blagovnimi znamkami v regiji, vključno z bet365, Entain, Betway, Betsson, Svenska Spel in Sky Bet.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice