Različice spletnega pokra za pravi denar

Novice

2022-06-14

Benard Maumo

Torej, kateri spletni poker za pravi denar variacijo poznate? Texas Hold'em ali Caribbean Stud? To so res najbolj priljubljene spletne igre pokra. Toda poleg teh možnosti obstaja še veliko drugih različic, ki jih ne bi smeli spregledati najboljša spletna mesta za poker. Igrate lahko Omaha Hi, Omaha Hi-Lo, Spanish 21; ti jih imenuješ. Torej, v tej objavi se boste naučili najpogostejših različic spletnega pokra in zakaj bi jih morali igrati.

Različice spletnega pokra za pravi denar

Texas Hold'em Poker Online

To je res najbolj igrana različica pokra najboljše spletne igralnice. Igranje je razmeroma preprosto in vključuje številne izbire miz in vložkov za igralce. A naj vas preprostost ne zavede. To je zato, ker lahko nekatere kombinacije in situacije naredijo Texas Hold'em nekoliko zapleten na višji ravni.

V Texas Hold'em, vsak igralec dobi dve obrnjeni karti navzdol, imenovani luknjičasti karti. Nato se akcija začne z igralcem na levi in se nadaljuje v smeri urinega kazalca. Igralci lahko dvignejo, odpovejo ali kličejo. Po prvem krogu se delijo še tri karte, ki se imenujejo flop. Temu sledita četrta (turn) in peta (river) karta. Cilj je sestaviti poker kombinacijo s 5 kartami z uporabo petih razdeljenih kart od sedmih. 

Omaha Živjo

Omaha Hi je še ena zabavna različica spletnega pokra, ki igralcem predstavi fantastične priložnosti za zmago. Omaha poker na spletu ima enak način igranja kot Texas Hold'em. Vendar pa se v Texas Hold'emu delijo štiri luknje karte namesto dveh. Toda kot Texas Hold'em boste morali ustvariti poker kombinacijo s petimi kartami z dvema odprtima kartama in samo tremi skupnimi kartami od petih razdeljenih.

Tukaj je razlog, zakaj bi morali v spletni igralnici vedno dati prednost Omahi Hi. Ker boste na začetku vsake igre prejeli več kart, je kombinacija 5 kart veliko lažja. Po drugi strani pa iskanje miz za spletni poker Omaha Hi ni tako enostavno kot iskanje miz za Texas Hold'em. Kljub temu je odlična izbira za začetnike.

Omaha Hi-Lo

Ta različica spletnega pokra je v večini vidikov podobna igri Omaha Hi, le da je pot enakomerno razdeljena med najvišje in najnižje uvrščene poker igre s 5 kartami. Toda ne ciljajte samo na najnižje uvrščeno kombinacijo, ker veljajo določeni pogoji, preden dobite poten. Na primer, vseh pet kart v "nizki" roki mora biti rangirano osem ali nižje, od tod tudi ime Omaha 8 ali boljša. 

Ker morajo igralci razmišljati več kot le ustvarjanje poker kombinacije s 5 kartami, je Omaha Hi-Lo nekoliko zapletena za začetnike. Ko pa se enkrat naučite te igre pokra, je Omaha Hi-Lo ena najboljših različic za igranje. Ne pozabite, najvišja "nizko" kvalificirana kombinacija pokerskih rok je 4-5-6-7-8. A-2-3-4-5 je najnižji.

Jacks ali bolje

Dokazi kažejo, da je Jacks of Better začel industrijo video pokra. Toda kljub drugim novim različicam v industriji je Jacks or Better uspelo ostati v srcih številnih igralcev pokra. To je zato, ker je njegova stopnja donosnosti najvišjega igralca 99,5 % ena najvišjih. Vendar pa boste v tem izplačilu uživali le ob uporabi optimalne strategije in igranju za določenimi mizami.

Če želite igrati, boste prejeli pet kart, nato pa se odločite, katere boste obdržali ali zavrgli, preden izvlečete nove karte. Pomislite na to kot na žrebanje petih kart, kot je opisano v drugih različicah zgoraj. Toda, kot že omenjeno, je zmaga v igri Jacks or Better močno odvisna od vaše strategije in malo sreče. Na primer, lahko izvlečete tri karte, če imate par in štiri, če imate eno visoko karto. 

Deuces Wild

Mislite, da ste videli vse z Jacks or Better? Deuces Wild ponuja igralcem še nižje RTP pri 99,75 %. Ta različica pokra uporablja krov z 52 kartami z dvojki (2s), ki igrajo kot divji. V igralnih avtomatih divji znaki nadomestijo vse druge standardne simbole na kolutih, kar se zgodi v tej različici pokra. Če se to zgodi, je ustvarjanje zmagovalne kombinacije lažje kot pri drugih različicah pokra. 

Igranje Deuces Wild je tudi zelo enostavno. Začnite s stavo, nato pa boste prejeli pet kart. Lahko držite ali zavržete vseh pet kart in pridobite nove, ko želite ustvariti zmagovalno kombinacijo. Ampak vedno ne pozabite igrati te igre pokra na polnih plačilnih tabelah, da boste uživali v boljših izplačilih. Na splošno je to ena najbolj vznemirljivih in zelo interaktivnih različic pokra. 

Zaključek

Upam, da ste že izbrali spletni poker za pravi denar varianta za igranje. Če še niste, ne skrbite, ker te igre niso povsem drugačne. Preprosto poznajte osnovna pravila pokra in se naučite igrati z uporabo demo različice ali igralniškega bonusa. Ne pozabite, da obstaja veliko drugih različic, kot so kitajski poker, Razz, Seven Card Stud in mnoge druge.

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice