Novice

September 22, 2023

Red Rake Gaming sklene pogodbo o distribuciji vsebine z LuckyStreak

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Red Rake Gaming, dobavitelj inovativnih spletnih igralniških iger, je napovedal sodelovanje z LuckyStreak, da bi strankam podjetja zagotovil svojo edinstveno igralno vsebino. Igralniški velikani so se združili, da bi ljubiteljem spletnih iger ponudili široko paleto igralnih možnosti. Obe podjetji sta nad sporazumom navdušeni in se veselita prihodnosti.

Red Rake Gaming sklene pogodbo o distribuciji vsebine z LuckyStreak

Podjetje LuckyStreak, ustanovljeno leta 2015, se osredotoča na produkcijo in gostovanje igralniških iger v živo z uporabo svojega studia v živo in najnovejše tehnologije. Poleg tega podjetje ponuja rešitev B2B iGaming prek svoje storitve Global LuckyStreak Connect.

Poleg igralniških iger v živo ponuja LuckyStreak nova spletna mesta igralnic izbor najuspešnejših spletni igralni avtomati, igre s kartami in virtualne namizne igre. Te igre so razvijalci programske opreme tretjih oseb na njihovi platformi za združevanje LuckyConnect.

Po dogovoru z Red Rake Gaming, LuckyStreak bo dostopal do razvijalčevega celotnega portfelja igralniških iger. Dogovor prav tako omogoča zbiralniku vsebin, da vključi priljubljene studie casino bonus in promocijska orodja.

Eden izmed igralniške igre v pogodbo je vključen Super30Stars, adrenalinski video avtomat s posebnimi igrami in bonus krogi iz serije Super. Druge igre vključujejo:

  • Bogovi Irske, s svojimi očarljivimi značilnostmi in bonus brezplačnih vrtljajev.
  • 777 Heist 2: Art Forger s kaskadnimi koluti in elementi, ki temeljijo na spretnostih.
  • Mystic Spirits, ki se izplača v obe smeri.

To zavezništvo služi kot omembe vreden prikaz zavezanosti Red Rake Gaming ustvarjanju vodilne vsebine v panogi in širjenju svojega globalnega odtisa. Dogovor sledi nedavni objavi podjetja, da je zagotovilo a dobaviteljsko licenco v Pensilvaniji. Pred tem je napovedal Red Rake Gaming Milijon Vegas, izjemen video avtomat, poln dodatnih funkcij.

Nick Barr, generalni direktor za Red Rake Gaming Malta, je partnerstvo komentiral z besedami:

"Veseli nas, da lahko sodelujemo z ekipo LuckyStreak, imajo ogromno mrežo partnerjev po vsem svetu, ki bodo zdaj lahko dostopali do naših vodilnih igralnih avtomatov. Red Rake Gaming je razvil množico lokaliziranih igralnih avtomatov, da zagotovi, da lahko zagotovimo vsebine za vse trge po vsem svetu. Zelo smo prepričani, da bodo naše igre dobrodošel dodatek k pomembni globalni ponudbi podjetja LuckyConnect."

Virginia Russo, vodja upravljanja računov LuckyStreak, je dodala:

»Dodajanje tako visokokakovostnega ponudnika, kot je Red Rake Gaming, v našo ponudbo združevanja vsebine LuckyConnect je fantastična novica za LuckyStreak in vse naše stranke, ki sprejemajo našo vsebino. Imajo bogat izbor res privlačnih in zabavnih igralnih avtomatov in igralniških iger, kar dodaja več moči našemu predlogu."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice