Novice

June 15, 2023

Relax Gaming je izdal nov dodatek k seriji Money Train

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, znani agregator iGaming in ponudnik edinstvenih spletni igralni avtomati, predstavlja svojo najnovejšo igro, Money Train Origins Dream Drop. Igra je najnovejši del izjemno uspešne serije Money Train, ki se je začela leta 2019. 

Relax Gaming je izdal nov dodatek k seriji Money Train

Money Train spet vidi, da se vlak vrača na postajo. Igra ostaja zvesta svojim koreninam z dodajanjem zelo nestanovitne akcije, kjer se tolpa tatov pomeri za 10.000-kratno glavno nagrado. A to še ni vse, za kar se je vredno boriti. Vlak prevaža razvijalčevo funkcijo Dream Drop Jackpot, znano po ustvarjanju takojšnjih milijonarjev najboljše spletne igralnice

Dogajanje se odvija na igralni plošči 5x4, kjer lahko igralci povežejo simbole na do 40 stavnih linijah. Ujemati se morate le z vsaj tremi simboli, da prejmete izplačilo, ki doseže 20-kratni vložek. Divji simbol (prečrtane puške) se lahko pojavi tudi na kolutih in nadomesti vse plačljive ikone razen razpršene ikone. To dodatno poveča vaše možnosti za veliko izplačilo. 

Ko se akcija nadaljuje, lahko igralci kjer koli na kolutih najdejo 3+ bonus simbole za aktiviranje bonus kroga Money Cart. To vam bo podelilo tri ponovne vrtljaje, ki se bodo ponastavili na tri vsakič, ko dobite isti simbol v bonus krogih. Poleg tega lahko ta simbol razkrije in vaši začetni stavi doda vrednost množitelja.  

Tisti, ki so igrali začetne obroke, bodo našli klasične simbole Money Train, kot so:

  • Zbiralec
  • Vztrajni zbiralnik
  • Plačnik
  • Vztrajni plačnik

Sprostite se pri igranju gre še dlje, da v igro uvede nove like, vključno z bankirjem in zdravilcem. Obe ikoni sta edinstveni, saj lahko dodata vrednost vsem simbolom, ko se pojavita, medtem ko Zdravilec oživi simbole Zbiralca ali Plačnika in daje igralcem nova življenja, da se ubranijo tolpe. 

Ko igralci izpolnijo stolpec s simboli, se odpre dodaten kolut, ki ponuja možnost za še večje nagrade. Prav tako lahko igralci aktivirajo Dream Drop Bonus tako, da dobijo 20 simbolov Dream Drop, kar jim omogoča, da osvojijo različne jackpote z ujemanjem treh ikon v mini igri izberi in klikni.

Septembra lani je Relax Gaming je napovedal prvenec igre Money Train 3 z neverjetnim 100.000-kratnim največjim izplačilom. Toda vključitev jackpota Dream Drop Jackpot v najnovejši dodatek bo zagotovo pritegnila še več igralcev v to serijo. 

Shelley Hannah, direktorica kazino produktov pri Relax Gaming, je komentirala igro: 

»Bilo je samo vprašanje časa, kdaj se bosta velikana, kot sta Money Train in Dream Drop, združila v eno neverjetno vznemirljivo novo izdajo. Ne moremo biti bolj navdušeni, da lahko igralcem ponudimo nekaj, kar zahtevajo od dneva, ko je bil Jackpot Dream Drop je bilo uradno objavljeno."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice