Novice

October 9, 2023

Relax Gaming nakazuje dogovor s Stakelogic za uporabo funkcije Super Wheel

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Relax Gaming, slavni agregator vsebin iGaming, je okrepil svoje sodelovanje s Stakelogic, studiom za igre s sedežem na Malti. V zadnjem dogovoru bo Relax Gaming prejel ekskluzivne pravice do Stakelogic-ove najnovejše igralniške inovacije v živo, Super Wheel.

Relax Gaming nakazuje dogovor s Stakelogic za uporabo funkcije Super Wheel

Ta vznemirljiva nova funkcija igralcem prinaša fantastično igralniško izkušnjo v živo, kjer lahko uživajo v dodatnih možnostih nagrad. Relax Gaming bo v svoj izbor najuspešnejših spletnih igralnih avtomatov vključil revolucionarno bonus kolo.

Glede na Relax Gaming, funkcija Super Wheel, ki bo vključena v več igre, želi ponuditi novo izkušnjo s stopnjami napetosti z dodajanjem igralniškega pridiha v živo, ki je manjkal v industriji.

Po aktiviranju te bonus funkcije bodo igralci odšli v igralniški studio v živo, kjer jih bo pozdravilo 54-segmentno denarno kolo. Nato bo očarljiv voditelj zavrtel kolo in dal igralcem priložnost, da osvojijo eno od več vnaprej določenih nagrad.

Poleg tega Super Wheel ponuja tri vznemirljive bonus igre, ki jih gosti ločen studio. Nekatere igre v tej kategoriji vključujejo:

  • Vegas Drops
  • Vegas Diamonds
  • Vegas Hold 'n' Spin

Super kolo je razmeroma nova bonus funkcija v sektorju iGaming, ki jo je Stakelogic objavil konec prejšnjega meseca. Med razkritjem je podjetje dejalo, da bo dobilo predčasno izdajo na Unibetu, enem od vodilnih spletne igralnice v Evropi.

Poleg krepitve Relax Gaming delovnega odnosa z Stakelogic, bo ta objava postavila podjetje kot vodilnega ponudnika spletni igralni avtomati po vsem svetu. Prejšnji mesec je podjetje objavilo zadnja izdaja denarnega vlaka, njegova priljubljena serija igralnih avtomatov.

Shelley Hannah, CPO pri Sprostite se pri igranju, komentiral:

"Relax Gaming uživa veliko let uspeha pri delu skupaj z nadarjeno ekipo Stakelogic in izdaja Super Wheel™ je le zadnje vznemirljivo poglavje v tem partnerstvu. Popolnoma smo prepričani, da bodo igralci uživali v tej vznemirljivi novi evoluciji igralnice v živo igrifikacija."

Izvršni direktor družbe Stakelogic Stephan van den Oetelaar je dodal:

"Bonusna igra Super Wheel je primer, kako Stakelogic spreminja osnove spletnega igranja. Z združitvijo tradicionalnih igralnih avtomatov s tehnologijo igralnic v živo se ustvarja popolnoma nova igralska izkušnja. Navdušeni smo, da se je Relax Gaming odločil sodelovati s Stakelogic in bo uvesti Super Wheel, da bodo njegove igre na avtomatih še uspešnejše."

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice