Novice

June 26, 2023

Spinomenal predstavlja svoj povsem nov turnir "Into the Universe".

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Spinomenal, vrhunski ponudnik vsebin iGaming, je napovedal izdajo svojega inovativnega turnirja "Into the Universe". V tem igralniškem dogodku se bodo sodelujoči igralci borili za večji delež nagrade v vrednosti 200.000 €.

Spinomenal predstavlja svoj povsem nov turnir "Into the Universe".

Po besedah ​​pokrovitelja turnirja bo prireditev trajala dva meseca in pol. Potekal bo od 5. julija do 27. septembra.

Prvič bo osnova za to Spinomenalov revolucionarni koncept skupnega vesolja nov turnir. Vsebuje do 12 krogov, od katerih ima vsak svojo edinstveno temo za ohranjanje angažiranosti igralcev.

Teme turnirja vključujejo:

  • Gozd bogastva
  • Kraljica piva
  • Starodavni zakladi
  • Lokijev urok sreče
  • Veličastne zveri
  • Divji volkovi
  • Gotovinske kraljice
  • Egiptovski zakladi
  • Divje pustolovščine
  • Srečne dame
  • Legenda o bogovih Demi
  • Končni obračun

To je isti koncept, v katerem se uporablja Spinomenal turnir Golden Era, ki se je začel aprila 2023. Ima 150.000 € nagradnega sklada in tako kot turnir "Into the Universe" ima tudi turnir Golden Era do 12 dogodkov, pri čemer jih ima operater 190+ spletne igralniške igre kvalifikacije za dogodek.

Regulirana spletna mesta spletnih igralnic sodelovanje na novem turnirju bo imelo dostop do številnih orodij in obsežnih dejavnosti za povečanje angažiranosti in zadrževanja igralcev. Nov turnir je na voljo za več kot 220 spletnih igralnih avtomatov.

Vsak krog na turnirju bo igralcem prinesel dodatnih 10 % kreditnih točk, ki prispevajo k skupnemu rezultatu. Igralci še naprej nabirajo točke, medtem ko se usmerjajo v veliki finale turnirja: The Final Showdown. Svojo uvrstitev na lestvici najboljših lahko povečajo tako, da dokončajo naloge in izkoristijo Score Boosters.

Po lastni raziskavi, ki jo je Spinomenal, igralnice so imele visoko stopnjo zadrževanja igralcev, 40 % za igralce, ki so igrali turnirje operaterja od prvega kroga do konca. Podjetje pravi, da je to dokaz vpliva, ki ga imajo lahko njegovi tekmovalni turnirji na igralce in operaterje.

Nir Ronen, COO podjetja Spinomenal, je svoje veselje izrazil z besedami:

»Naše Spinomenal Universe je resnično pritegnilo domišljijo igralcev zahvaljujoč svojemu edinstvenemu konceptu in ne moremo biti bolj srečni, da zdaj lansiramo epski turnir 'Into the Universe'. Igralci se bodo takoj navdušili z liki, ki so vrženi v nove pripovedi in svetove. kjer obstaja večja možnost za velike dobitke."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice