Novice

October 13, 2020

Spletna ruleta: strategija proti martingalu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Zmagovalna strategija proti martingalu v ruleti

Ta strategija, znana tudi kot Reversed Martingale ali Paroli, je ena najstarejših tehnik pri igranju rulete, spoštovane strategije stav, ki jo uporabljajo igralci. Strategija proti martingalu se v Italiji uporablja že od 16. stoletja; vendar je ta strategija postala priljubljena z igro Basset. Poleg ruleta casino igra, druge spletne igralnice igre s 50-odstotno verjetnostjo zmage, kot so Sic Bo, Craps ali Blackjack, zdaj izkoriščajo to strategijo. To je bila ključna skrivnost za zmago spletna ruleta te dni.

Spletna ruleta: strategija proti martingalu

Strategija proti martingalu – takt

Strategija Anti-Martingale trdi, da igralec po vsaki zmagi vzdržuje progresiven vzorec stav. Ta strategija vam svetuje, da pri naslednji stavi podvojite svojo stavo po prejšnji zmagi. To je v nasprotju s strategijo Martingale, kjer sledite vsaki prejšnji izgubi, pri čemer je stava za naslednjo stavo dvojna od pravkar izgubljenega zneska.

Anti-Martingale Best Betting Market

Tudi trgi stav so najugodnejše stave za to strategijo, s tem so igralci pripravljeni na možnost zmagovalca 50/50. Te stave se imenujejo "Zunanje stave". Zunanje stave se običajno dajo na določena področja mize redne igre ruleta taka področja so zunanji obod mize za ruleto, jih boste identificirali z naslednjim: ~1-18 ali High ~ 19-36, rdeče ali črno, sodo ali liho.

ideologija

Teorija je, da če igralec nekaj časa izgubi, se bo ponovila ista usoda, le da je tokrat lahko igralec srečen, da ima dolg niz zaporednih zmag. Zato vedno vstavite dvojno svojo prejšnjo stavo na naslednjo stavo, ko vozite podoben zmagovalni niz, da boste izjemno povrnili svoj bančni račun. Čeprav Martingale trdi, da po vsakem porazu podvojite svojo stavo, vam Anti-Martingale pravi ravno nasprotno – se pravi, da lahko po vsaki zmagi podvojite svojo stavo. Za začetek morate poskrbeti, da zastavite svojo prvo stavo čim manj, verjetno z minimalno stavo na mizo, in se prepričajte, da igrate na trgu celotnih stav. Podvojite naslednjo stavo do zmagovalne površine. Ne pozabite pa, da morate vsakič, ko izgubite stavo, ponastaviti sistem tako, da se vrnete na najmanjši znesek, ki ste ga začeli staviti.

Ilustracija

Gre za neposredno tekmovanje med izgubljenim in zmagovalnim trakom. Bi morali biti zmedeni, kako boste naredili vrhove? Vidite lahko to nadaljnjo razčlenitev, vsak poraz vas vrne na minimalno stavo, s katero ste začeli, medtem ko za vsako zmago podvojite stavo. Izgubili bi 4 enote, če bi začeli z 1 enoto v nizu porazov s 4 vrtljaji. Lahko pa dobite šestnajst enot, če naredite nenaden zmagoviti niz 4 vrtljajev.

Spletna ruleta: strategija proti martingalu

IZRAČUN:

Zmagovalni niz 16 enot - Niz izgub 4 = dobiček 12. Dejansko bi zaporedje zmag omogočilo vaši banki enormno povečanje in s tem akumulirali nekaj dobička, potem ko bi morali izravnati svoje izgube. Kljub temu ne pozabite, da ima tehnika še vedno ozko grlo. Lahko se pokvari, če se ne vrnete na začetni osnovni začetni znesek stav.

zaključek:

Vsaka strategija iger na srečo, ne glede na to, kako rožnato je naslikana, ima svojo resničnost tveganja in zato morajo igralci biti previdni, tudi ko ljudje radi trdo delajo, če so prekleto prepričani v svojo strategijo. Tako kot se niz porazov lahko zgodi dolgo, lahko zmagoviti niz poteka tudi v podolgovatem zaporedju. Zdaj si predstavljajte, da v naslednjem vložku izvedete dvojno stavo na vaš prejšnji dobitek. Pod črto, karkoli že veste, kdaj morate prenehati. Večino časa, na vsaki točki dobička, si vzemite odmor.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice