Novice

October 15, 2020

Spletna ruleta: zmagovalna strategija Fibonaccijeve rulete

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Fibonaccijev pristop temelji na filozofiji Leonarda Fibonaccija (1170 – 1250), ki je bil znan po svoji finančni varnosti igralniške igre strategije, zlasti v ruleti, kjer si je pridobil ugled. Fibonaccijeva strategija ima zaporedje števil, ki so sistematično pravilno strukturirana in jih je treba pravilno upoštevati, zato so jo poimenovali Fibonaccijevo zaporedje.
Fibonaccijeva strategija do danes velja za najuspešnejši pristop k spletni ruleti. To je zato, ker jo mnogi igralci štejejo za najbolj zdravo strategijo rulete – še posebej, če jo postavite poleg vseh drugih običajnih progresivnih metod, kot je Martingale.

Spletna ruleta: zmagovalna strategija Fibonaccijeve rulete

Fibonaccijeva strategija

Tehnika, ki stoji za Fibonaccijevo zmagovalno strategijo, je boljša, če je namenjena zunanji stavi (liho ali sodo, črno in rdeče) in nizkim 1–18 ali visokim 19–36, kar je oboje 50-odstotni dobitek. 

Upoštevajte, da je vsak poskus preizkusa te tehnike z notranjimi stavami formula katastrofe.

Ideologija Fibonaccijeve strategije

Če začnete z veliko izgubo, vas bo Fibonaccijeva metoda obdržala dlje kot običajno, vendar morda ne bo tako dramatično, kot bi bilo, če bi delovali v slog Martingale. V resnici, ko igrate s Fibonaccijem, vaše izgube nikoli ne bi bile tako velike kot Martingale, tudi z enakovrednimi vrtljaji.

Ta serija je sestavljena iz osnovnega koncepta, ki opredeljuje jedro te strategije. Izrecno pravi, da boste svoji naslednji stavi vedno dodali dva prejšnja stavljena zneska, vendar bi morali začeti z 1. 

Vendar začeti z 1 ni potrebno, ker ste lahko prilagodljivi glede tega, kakšna bo vaša osnovna številka, le priporočljivo je, da začnete z 1.

Tukaj je serija o tem, kako lahko upravljate svoje stave med premikanjem skozi igro:
1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

Upoštevajte, da je niz sestavljen s seštevanjem dveh prejšnjih števil.

Kako izvajati Fibonaccijevo strategijo

Nadaljevali boste z začrtanim zaporedjem od vrha in se vztrajno vzpenjali po poti, in če beležite izgube, nadaljujte, dokler ne zmagate. Nikoli ne paničite!

Niz porazov je niz, ki je enakovreden nizu zmag, če igrate pri stavah Even Market Bets. Bodite prepričani v gibanje, dolg niz porazov se lahko ujema z enakim ali celo daljšim nizom zmag. Prednost igranja na trgu 50/50.

Lahko preklopite na naslednjo prestavo, da spremljate poraz in zmagate. Če se zavedate, da ste dosegli prag rentabilnosti in ste pri dobičku, naredite te poteze. Doseči jih je mogoče na dva načina: 

  1. Preprosto začnite zaporedje znova od začetka, to je 1. Zaporedje morate začeti od osnove. 
  2. Druga stvar, ki jo morate storiti, je, da od zaporedja odštejete dve številki in stavite znesek, če veste, da ste šli v zaporedju predaleč in se ne želite vrniti.

Če ponovno zmagate v tem krogu, takoj preštejte dve številki iz prejšnje serije in nato stavite na številko. Torej, do začetka serije boste nadaljevali. Ni možnosti, da ne boste dobičkonosni. Fibonaccijeva zmagovalna tehnika se je izkazala za veliko preprostejšo in lažjo za izvedbo.

Močno premislek o uporabi Fibonaccijeve strategije – Keynote

Iz zaporedja boste ugotovili, da se 1 pojavi dvakrat, ko začnete zmagovati. Prepričajte se, da stavite na dve številki '1 in 1'. Stava 1, če dobite, ponovno stava 1. Gre samo za to, da se na koncu vsega pokvari. Vedite tudi, da lahko doživite situacijo naprej in nazaj, potem ko se vrnete na začetek. To je običajno posledica nenehnih nihanj v zmagah in porazih.

Bodite prepričani, da se držite urnika. Dodajte zadnji dve stavi in stavite na naslednji vrtljaj, ko izgubite. Če zmagate, stopite nazaj in stavite na dve zaporedji. Če zgrešite potezo, se bo matematični algoritem zmotil. Zato bosta morda potrebna papir in pisalo za vodenje ustreznih evidenc.

Zaključek

Če se je ta metoda izkazala za varno, morate biti na nekaj vseeno previdni. Vedno bodite pozorni na najvišjo stavo, navedeno na mizi, na kateri boste igrali. To je varna strategija, vendar v igra rulete, nič ni zagotovljeno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice