Novice

October 14, 2020

Spletna ruleta: zmagovalna strategija Labouchere

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ozadje:

To strategijo je vzpostavil preudarni politik in novinar iz 19. stoletja, ki je imel med drugim tudi svojo revijo. Bogati britanski aristokrat Henry Labouchere je imel oporo v ruleti in je znan igralec. Znan je bil po izumu in široki uporabi revolucionarne strategije stav, ki je zdaj poimenovana po njem – zmagovalna strategija Labouchere Roulette. Ta strategija ni brez svoje zapletenosti, ki vas lahko odvrne, vendar lahko postane vaš temelj, ko se v celoti seznanite z njo.

Spletna ruleta: zmagovalna strategija Labouchere

Osnovno znanje

Tega morda ne boste upoštevali, če iščete preprost in neposreden okvir za pridobivanje progresivnih stav, le da ste radovedni, da se prilagodite. Ta model je kompleksen, ki povezuje strategijo Martingale in Fibonacci. To je negativna strategija napredovanja, kar pomeni, da bi morali po izgubi stav zvišati svoje vložke, vendar v predlogi, ki je bila od začetka zgrajena po vaši presoji. Zmagovalna strategija Labouchere Roulette je sicer znana kot sistem odpovedi ali ameriško napredovanje in je kot nalašč za spletne igralnice. Cilj te tehnike je povrniti svoje izgube na koncu dneva z manj zmagovalnimi potezami od števila potez, opravljenih v času, ko ste preživeli izgube. Ko boste lahko izpopolnili poteze, bo booooooooom!

Kako najbolje uporabiti strategijo Labouchere Roulette?

To strategijo je najbolje uporabiti, ko igrate na trgu Even Bet Market kot večina drugih ruleta zmagovalne strategije. Takšne stave ponujajo 50/50 možnosti za zmago in vse so jasno imenovale zunanje stave. S to vrsto trga, Labouchere ruleta Strategija je najbolj učinkovita.

Tu so posebnosti zunanje stave:

  • Visoko in nizko,

  • rdeče in črno,

  • Sodo ali Neparno. Opozorilo: Če žogica pristane na ničlo po vrtenju, bo štela proti vam in to bo razgradilo celoten cilj.

    Strategija rulete Labouchere – dela, ki se jih je treba držati:

    Eden najpomembnejših konceptov te Labouchere strategije je najprej, da se na koncu seje odločite, koliko želite osvojiti. Ko je vaša načrtovana končna zmaga določena, jo razčlenite na manjše pozitivne številke, ki jim morate versko slediti. Potrebujete serijo 100 številk, ki bodo razdeljene na manjše dele, če želite po celotni nalogi osvojiti 100 dolarjev, glejte spodaj: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 Ni posebnih navodil, kako organizirajte serijo številk, ki ji želite slediti, kar pomeni, da samo ugotovite, kako določiti razčlenitev. Preprosto določite vsoto, ki jo želite osvojiti, in jo razdelite, kot želite! Zdaj izberite številko na skrajnem levem koncu in jo dodajte na skrajno desno končno številko, to bo vaša prva stava. Iz zgornjega zaporedja boste imeli 10 + 10 = 20 $, kar bo vaš prvi stavni znesek.

    Če zmagate, vam ostane to zaporedje, pazite, da vedno prečrtate izbrano številko, če je bila stava dobljena: 10 – 10 – 20 – 20 – 20

    Za naslednjo stavo sledite enakemu načinu izbire, skrajno levo + skrajno desno število iz leve serije. Torej boste imeli kot naslednjo stavo: 10 + 20 = 30 $.

Če pa ste izgubili prvo stavo, preprosto obdržite prvotno serijo, nato dodajte zastavljeni znesek na skrajni desni konec, nato pa uporabite običajno metodo izbire, da določite znesek stave, glejte spodaj: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 – 20 Vaša stava za naslednjo stavo bo 10 + 20 = 30 $. Če boste zmagovali, bo serija manjša do konca. če izgubite, se samo popravite nazaj na najnovejšo serijo in dodajte izgubljeno stavo na skrajni desni konec in nato streljajte znova. Glavna poteza je, da takoj, ko dosežete znesek, ki ste ga od začetka načrtovali, končate igro in ponastavite. Končno obvladajte strategijo in igrali boste!

Zaključek

Skratka, če naberete veliko število izgub, se lahko Labouchere izkaže za slabo napravo. Čeprav je ugotovljeno, da za pridobitev od porazov ne potrebujete toliko kot zmaga, je poraz prav tako grozen. Vendar pa je to zabavna zaplet za velike tvegane. Navsezadnje vam daje vso sposobnost, da določite svojo usodo, kar je najboljša stvar te strategije.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice