Novice

October 5, 2023

Stakelogic odkriva skrivnosti starega Egipta z Book of Jones – Golden Book

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Stakelogic, razvijalec spletnih igralnih avtomatov s sedežem na Malti, je napovedal novo in razburljivo igro, Book of Jones - Golden Book. Na tej pustolovščini se bodo igralci vrnili v stari Egipt, da bi odkrili skrivnostne skrivnosti templja in odkrili fascinantne zaklade.

Stakelogic odkriva skrivnosti starega Egipta z Book of Jones – Golden Book

Igralci, ki raziskujejo skrivnosti tega igralnega avtomata s 5 koluti, 3 vrsticami in 10 plačilnimi linijami, morajo biti pozorni na knjižne simbole, ki se lahko pojavijo kadar koli med običajno igro. Če se pojavijo trije simboli knjige, bodo igralci prejeli 10 brezplačnih vrtljajev.

Toda preden se začne krog brezplačnih vrtljajev, se bo knjiga odprla in izbrala en simbol, ki bo izjemen razširjajoči se simbol. Med bonus krogi se bo ta simbol pojavil in razširil po celotnem kolutu, kar vodi do ogromnih zmag.

To še ni vse pri igranju brezplačnih vrtljajev, saj se lahko pojavi čarobna Zlata knjiga. Čeprav deluje podobno kot simbol knjige, lahko spremeni kolute, na katerih se usede, v kolut s fiksnimi simboli. To zagotavlja, da se simbol za razširitev nenehno podaljšuje, ko igralci sestavijo zmagovalno kombinacijo. Simboli ostanejo na mestu ves čas kroga brezplačnih vrtljajev in zagotavljajo nešteto možnosti za zmago.

Igralci tega spletna igralniška igra se lahko odloči tudi za uporabo funkcije Bonus za nakup, da znova sproži brezplačne vrtljaje, pri čemer je na voljo 10 dodatnih iger pri 100-kratnem vložku. Vendar ta funkcija in samodejno predvajanje nista na voljo na spletne igralnice licenciran v Združenem kraljestvu.

Nazadnje, razvijalec programske opreme pravi, da Book of Jones - Golden Book ponuja igralcem izjemno funkcijo Spin to Win. Ta funkcija združuje izkušnjo spletni igralni avtomati in občutek igralnice v živo, kjer lahko igralci igrajo enega od dveh Mega Money Wheel z denarnimi nagradami in jackpoti.

Ta igra je odličen dodatek Stakelogic-ovi vse večji ponudbi spletnih igralnih avtomatov, vključno z nedavnimi dodatki, kot je Hot Chilli Fest in Kralj kengurujev. Podjetje je pred kratkim napovedalo tudi otvoritev Super Wheel pri Unibetu.

Jose Simon Kadala, vodja računa pri Stakelogicu, je pripomnil, da je žanr 'Book of' všeč igralcem po vsem svetu, in dodal, da Book of Jones - Golden Book igralcem zagotavlja, da lahko sodelujejo v svoji lastni pustolovščini iz starih časov s prepoznavnim slogom. od Stakelogic.

Uradnik je dodal:

"To pomeni velike bonuse in še večji potencial za zmago. Igralci bodo želeli odkriti tiste Book Scatterje, odpreti brezplačne vrtljaje z razširljivimi simboli na poti do iskanja resničnih zakladov, skritih v igri. To je še en velik začetek za Stakelogic in enega To nas bo dodatno uveljavilo kot ponudnika vsebine prve stopnje, ki jo igralci želijo igrati in ki jo morajo operaterji nujno hraniti v svojih lobijih."

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice