Novice

April 22, 2020

VIP programi, programi zvestobe in nagrade v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

S selitvijo igralnic v spletno okolje se je povečala konkurenca med igralnicami. Tako igralnice poskušajo skozi različne skušnjave pritegniti igralce in jih spremeniti v zveste stranke. 

VIP programi, programi zvestobe in nagrade v spletnih igralnicah

Vsaka prestižna igralnica si prizadeva svoje stranke razveseliti z različnimi vrstami nagrad in dobrot. Če so paketi dobrodošlice in različni bonusi, podeljeni igralcem, namenjeni privabljanju igralcev v spletno igralnico, so promocije in programi zvestobe namenjeni spreminjanju stav v zveste stranke. 

Tako prestižne igralnice tekmujejo v ponudbah in nagradah, podeljenih igralcem. Vendar se te nagrade podeljujejo po posebnih merilih.

Pogoji za podelitev točk zvestobe

Vsaka igralnica ima svojo politiko. Vsem igralnicam pa je skupno dejstvo, da morajo, da obdržijo svoje stranke, gojiti program nagrajevanja. Tako skoraj vse igralnice dajejo igralcem z aktivnim računom možnost zbiranja točk. Zato je vsak igralec upravičen do prejema teh točk. Vendar pa obstajajo bistvene razlike pri sprejemanju točk. 

Tako so glede na proračun, ki ga dodelijo igralci in vrednost stav, razvrščeni v različne kategorije, kot so bron, srebro, zlato, platina itd. Zato lahko igralec, ki ima višji rang in stavi več denarja. prejeli višji odstotek točk.

Kako zaslužiti točke zvestobe

Na splošno, odvisno od politike igralnice, se točke lahko podelijo kot rezultat stav na celoten igralni del igralnice. Tako lahko točke pridobite s stavami v delu igralnice v živo, v razdelku igralnih avtomatov ali športnih, virtualnih ali loterijskih stavah.

Vendar pa je najlažji način, da dobite številne kompe, prek rež. Vse točke, podeljene igralcem, so ponujene kot rezultat njihove stave in stav, danih v različnih razdelkih za stave. Večji kot je znesek pravega denarja, ki ga igralec stavi, več točk prejme.

Kaj je mogoče storiti s točkami zvestobe

Vse igralnice, ki stavam ponujajo nagradne igre, imajo poseben razdelek. V tem razdelku lahko igralci vidijo vrednost zbranih točk in možnosti, ki so jim na voljo. Odvisno od igralnice je mogoče te točke pretvoriti v pravi denar, brezplačne vrtljaje ali druga darila. 

Če kompenzacije niso pretvorjene v pravi denar, vse druge možnosti, kot so brezplačni vrtljaji ali bonus denar, pomenijo določene pogoje. Tako, če se točke zvestobe zamenjajo za virtualni kredit ali brezplačne vrtljaje, so za nastali dobitek veljajo določeni pogoji stav, ki jih je treba pretvoriti v pravi denar.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA
2024-04-15

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA

Novice