Novice

April 22, 2020

Vrste simbolov slotov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vsakdo, ki je igral casino igre, mora poznati reže. Kljub temu simboli igralnih avtomatov pogosto predstavljajo izziv za večino novih igralcev. Medtem ko napredovanje teh simbolov prinaša veliko navdušenja, se morajo igralci naučiti teh simbolov. Ta članek bo razložil nekaj pogostih simbolov.

Vrste simbolov slotov

Standardni simbol

To je simbol, ki izplača določeno vsoto denarja, ko igralci dosežejo zmagovalno linijo. Številke se morajo pojaviti v vrsti na aktivni vrstici predvajanja. Če se ujemajo vsaj trije simboli v aktivni igralni vrstici, se zadene kombinacija, igralec pa za isto prejme ustrezno nagrado.

Divji simboli

Pogosti so tudi divji simboli, zlasti v modernih reže. Divji simboli so ključnega pomena, saj lahko delujejo kot nadomestek za druge simbole. Vendar ga ni mogoče uporabiti namesto simbolov bonusa in raztrosa. Primer uporabe divjih simbolov je pri igranju ikone kart ACE na prvem in tretjem kolutu. Divji simbol lahko deluje namesto asa za drugi kolut in ustvari zmagovalno linijo. Ker reže se nenehno razvijajo, obstaja veliko vrst divjih simbolov, vključno z razširitvenimi divjimi znaki, zloženimi divjimi, lepljivimi divjimi, premičnimi divjimi, hojačimi divjimi in prenosnimi divjimi. Igralci lahko preberejo tabelo izplačil, da razumejo, kako delujejo ti Wilds.

Razpršeni simbol

To je eden najbolj znanih simbolov igralnega avtomata, zato velja za bistvenega. Simbol Scatter ima dve funkciji. Prvi je podoben tistemu pri standardnem simbolu, kjer plača določen znesek, ko se pojavi dovolj, igralci pa zmagajo, če se pojavi v katerem koli delu kolutov. Simbol razprševanja sproži tudi neko posebno funkcijo, ki daje brezplačne vrtljaje ali bonus, ko igralci pristane zahtevano število razpršenih točk na dani plačilni liniji. Večinoma so za sprožitev nagrad dovolj trije razpršeni. Scatter lahko vsebuje tudi več posebnih funkcij kot samo brezplačne vrtljaje. Znano je, da ponujajo lastna izplačila.

Bonus simbol

Bonusni simboli so inovativni simboli, ki vsebujejo skoraj podobne funkcije kot razpršeni bonus. The režo simbol sproži nekatere vrste bonus iger, kjer so veliki dobički. Tako kot razpršeni, tudi bonusni simbol potrebuje vsaj tri na realu, da sproži bonus. Igralci morajo bonusne simbole pristati na zaporednih kolutih in morajo biti na aktivni plačilni liniji. Vendar pa igralci s tem simbolom ne osvojijo nobenega denarja razen bonusa in jih ne potrebujejo več, da bi sprožili več bonusov. Kot pri večini igralniških iger so tudi ti bonus krogi na koncu določeni s srečo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice