Wazdan časti kitajsko leto zajca z lunino srečo

Novice

2023-07-13

Benard Maumo

Wazdan, pionirski razvijalec iger, je izdal svoj najnovejši igralni avtomat z orientalsko tematiko, Moon of Fortune, ki je opremljen z veliko funkcijami. V tej igri se igralci ob mraku podajo na nebesno pustolovščino in odkrijejo vzhodnoazijske simbole, ki na 16 kolutih odpirajo vrata sreči.

Wazdan časti kitajsko leto zajca z lunino srečo

The spletna igralniška igra ponaša se s spremenljivo volatilnostjo z impresivnim razponom stav od 0,10 do 10.000 kovancev. Na 16 kolutih se lahko igralci pomerijo z najmanj desetimi kraljevimi kartami 9-A in prejmejo izplačilo, ki doseže 25-kratni vložek. Najdete lahko tudi več drugih vrhunskih simbolov z najvišjim izplačilom 200-kratnega vložka. Poleg tega lahko divji simbol pristane in izpodrine vse druge plačilne ikone na kolutih, kar vam pomaga ustvariti še večje dobitke.

Medtem ko se to nadaljuje, ima Moon of Fortune več razburljivih funkcij. Vključujejo:

  • Lepljivo do neskončnosti: Ta mehanika bo znatno povečala angažiranost uporabnikov na najboljše spletne igralnice.
  • Raven možnosti: Ta funkcija omogoča igralcem, da povečajo svoje možnosti za pridobitev bonus simbolov in odklenejo bonus krog.

Ta igra zaznamuje tudi vrnitev priljubljenega bonusnega kroga Hold the Jackpot, ki prihaja z možnostjo pospravljanja velikih dobitkov. Če igralcu na srečo uspe napolniti vseh 16 kolutov z bonus simboli, bo iztržil velik izkupiček tako, da bo zbral veliki jackpot v višini 1500x svojega vložka.

Moon Fortune je najnovejša izdaja Wazdana, ki kaže na zavezanost podjetja k nadaljnjemu izdajanju razburljivih spletni igralni avtomati. Pred kratkim je podjetje debitiralo 9 kovancev: velika platinasta izdaja, ki ima povečano izplačilo 2.500x vložka. Maja je izstopajoča serija 9 kovancev prejela nadgradnjo podjetje je izdalo 12 kovancev, z najvišjim izplačilom 750x vložka.

Andrzej Hyla, glavni komercialni direktor Wazdan, je izrazil svoje navdušenje, ko je razpravljal o njihovi najnovejši izdaji. Uradnik je rekel:

"Navdušeni smo, da lahko predstavimo naš najnovejši naslov, Moon of Fortune, v čast kitajskemu letu zajca, ki zagotavlja osupljivo grafiko, ki se ujema z navdušenjem nad inovativnimi funkcijami igre. Zagotavljanje inovacij s pomočjo prilagodljive izkušnje se je izkazalo kot ključno za naš uspeh in s tem pričakujemo, da bo naša najnovejša izdaja našim partnerjem še naprej zagotavljala impresivne rezultate."

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice