Novice

July 13, 2023

Wazdan časti kitajsko leto zajca z lunino srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan, pionirski razvijalec iger, je izdal svoj najnovejši igralni avtomat z orientalsko tematiko, Moon of Fortune, ki je opremljen z veliko funkcijami. V tej igri se igralci ob mraku podajo na nebesno pustolovščino in odkrijejo vzhodnoazijske simbole, ki na 16 kolutih odpirajo vrata sreči.

Wazdan časti kitajsko leto zajca z lunino srečo

The spletna igralniška igra ponaša se s spremenljivo volatilnostjo z impresivnim razponom stav od 0,10 do 10.000 kovancev. Na 16 kolutih se lahko igralci pomerijo z najmanj desetimi kraljevimi kartami 9-A in prejmejo izplačilo, ki doseže 25-kratni vložek. Najdete lahko tudi več drugih vrhunskih simbolov z najvišjim izplačilom 200-kratnega vložka. Poleg tega lahko divji simbol pristane in izpodrine vse druge plačilne ikone na kolutih, kar vam pomaga ustvariti še večje dobitke.

Medtem ko se to nadaljuje, ima Moon of Fortune več razburljivih funkcij. Vključujejo:

  • Lepljivo do neskončnosti: Ta mehanika bo znatno povečala angažiranost uporabnikov na najboljše spletne igralnice.
  • Raven možnosti: Ta funkcija omogoča igralcem, da povečajo svoje možnosti za pridobitev bonus simbolov in odklenejo bonus krog.

Ta igra zaznamuje tudi vrnitev priljubljenega bonusnega kroga Hold the Jackpot, ki prihaja z možnostjo pospravljanja velikih dobitkov. Če igralcu na srečo uspe napolniti vseh 16 kolutov z bonus simboli, bo iztržil velik izkupiček tako, da bo zbral veliki jackpot v višini 1500x svojega vložka.

Moon Fortune je najnovejša izdaja Wazdana, ki kaže na zavezanost podjetja k nadaljnjemu izdajanju razburljivih spletni igralni avtomati. Pred kratkim je podjetje debitiralo 9 kovancev: velika platinasta izdaja, ki ima povečano izplačilo 2.500x vložka. Maja je izstopajoča serija 9 kovancev prejela nadgradnjo podjetje je izdalo 12 kovancev, z najvišjim izplačilom 750x vložka.

Andrzej Hyla, glavni komercialni direktor Wazdan, je izrazil svoje navdušenje, ko je razpravljal o njihovi najnovejši izdaji. Uradnik je rekel:

"Navdušeni smo, da lahko predstavimo naš najnovejši naslov, Moon of Fortune, v čast kitajskemu letu zajca, ki zagotavlja osupljivo grafiko, ki se ujema z navdušenjem nad inovativnimi funkcijami igre. Zagotavljanje inovacij s pomočjo prilagodljive izkušnje se je izkazalo kot ključno za naš uspeh in s tem pričakujemo, da bo naša najnovejša izdaja našim partnerjem še naprej zagotavljala impresivne rezultate."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice