Wazdan izda šesto izdajo serije Trending 9 Coins

Novice

2023-08-17

Benard Maumo

Wazdan je izdal šesti del svoje priznane serije 9 kovancev, 16 kovancev. Družba pravi, da je bila ta igra nadgrajena z bolj zapletenim matematičnim modelom, s čimer se je število kolutov povečalo z devet na šestnajst. V zameno to ustvari bolj poglobljeno in privlačno igralno izkušnjo.

Wazdan izda šesto izdajo serije Trending 9 Coins

Reža 16 Coins postavlja temelje za težko pričakovano vrnitev priljubljene igre oboževalcev, bonus krog igre Hold the Jackpot. Ta funkcija omogoča igralcem na najboljše spletne igralnice osvojiti enega od štirih jackpotov. Veliki jackpot igre prinaša izjemen zmagovalni potencial do 1000-kratne igralčeve začetne stave.

Druga inovativna funkcija tega igralnega avtomata je priljubljena mehanika Cash Infinity. Ta funkcija je znana po povečanju vključenosti uporabnikov, stopnjah zadrževanja igralcev in splošni igralni izkušnji s povečanjem možnosti za zbiranje bonus zmage.

Medtem je Wazdan v to vključil sistem Chance Level igralniška igra. Igralcem omogoča, da povečajo svoje stave in hitro napredujejo do zaželenega kroga Hold the Jackpot. Vendar pa zaradi regulativnih omejitev ta inovativna funkcija morda ni del blagovne znamke v nekaterih jurisdikcijah, kot je Združeno kraljestvo.

16 Coins je še en dokaz Wazdanove predanosti zagotavljanju prilagojene izkušnje igralcem s preizkušenimi in dokazanimi rešitvami. Konec julija je podjetje napovedalo potovanje v gosto džunglo na lov za ogromnimi jackpot nagradami v Mogočna divjad: Panter. Junija je napovedal Wazdan 9 kovancev: velika platinasta izdaja, s čimer se poveča glavni jackpot s 500x na 2500x igralčev vložek.

Igro je komentiral Andrzej Hyla, glavni komercialni direktor pri Wazdan, izjavil:

"Zelo smo ponosni na trajno odličnost naše serije 9 kovancev in ta prihajajoča izdaja je pripravljena postaviti nova merila uspešnosti. Z dodanimi koluti, izboljšanim bonus krogom in oživitvijo priljubljenih mehanik, ki odražajo našo predanost sodelovanju, lahko igralci pričakujejo dodana plast razburjenja. Z množico zanimivih poti do glavne nagrade in dopolnjenimi z cenjenimi funkcijami, ki dokazano povečujejo angažiranost in zadovoljstvo igralcev, imamo vse razloge, da verjamemo, da bo 16 kovancev znova osvojil zlato!"

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice