Novice

August 17, 2023

Wazdan izda šesto izdajo serije Trending 9 Coins

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan je izdal šesti del svoje priznane serije 9 kovancev, 16 kovancev. Družba pravi, da je bila ta igra nadgrajena z bolj zapletenim matematičnim modelom, s čimer se je število kolutov povečalo z devet na šestnajst. V zameno to ustvari bolj poglobljeno in privlačno igralno izkušnjo.

Wazdan izda šesto izdajo serije Trending 9 Coins

Reža 16 Coins postavlja temelje za težko pričakovano vrnitev priljubljene igre oboževalcev, bonus krog igre Hold the Jackpot. Ta funkcija omogoča igralcem na najboljše spletne igralnice osvojiti enega od štirih jackpotov. Veliki jackpot igre prinaša izjemen zmagovalni potencial do 1000-kratne igralčeve začetne stave.

Druga inovativna funkcija tega igralnega avtomata je priljubljena mehanika Cash Infinity. Ta funkcija je znana po povečanju vključenosti uporabnikov, stopnjah zadrževanja igralcev in splošni igralni izkušnji s povečanjem možnosti za zbiranje bonus zmage.

Medtem je Wazdan v to vključil sistem Chance Level igralniška igra. Igralcem omogoča, da povečajo svoje stave in hitro napredujejo do zaželenega kroga Hold the Jackpot. Vendar pa zaradi regulativnih omejitev ta inovativna funkcija morda ni del blagovne znamke v nekaterih jurisdikcijah, kot je Združeno kraljestvo.

16 Coins je še en dokaz Wazdanove predanosti zagotavljanju prilagojene izkušnje igralcem s preizkušenimi in dokazanimi rešitvami. Konec julija je podjetje napovedalo potovanje v gosto džunglo na lov za ogromnimi jackpot nagradami v Mogočna divjad: Panter. Junija je napovedal Wazdan 9 kovancev: velika platinasta izdaja, s čimer se poveča glavni jackpot s 500x na 2500x igralčev vložek.

Igro je komentiral Andrzej Hyla, glavni komercialni direktor pri Wazdan, izjavil:

"Zelo smo ponosni na trajno odličnost naše serije 9 kovancev in ta prihajajoča izdaja je pripravljena postaviti nova merila uspešnosti. Z dodanimi koluti, izboljšanim bonus krogom in oživitvijo priljubljenih mehanik, ki odražajo našo predanost sodelovanju, lahko igralci pričakujejo dodana plast razburjenja. Z množico zanimivih poti do glavne nagrade in dopolnjenimi z cenjenimi funkcijami, ki dokazano povečujejo angažiranost in zadovoljstvo igralcev, imamo vse razloge, da verjamemo, da bo 16 kovancev znova osvojil zlato!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice