Yggdrasil imenuje novega izvršnega direktorja, saj si prizadeva za globalni razvoj

Novice

2023-08-28

Benard Maumo

Yggdrasil, vodilna platforma za združevanje vsebin in dobavitelj premier spletne igralniške igre, je napovedal menjavo vodstva. To je bilo po tem, ko je podjetje Jamesa Curwena imenovalo za svojega glavnega izvršnega direktorja s 1. oktobrom 2023. 

Yggdrasil imenuje novega izvršnega direktorja, saj si prizadeva za globalni razvoj

Curwen bo prevzel mesto Björna Krantza, ki je zapustil položaj izvršnega direktorja v podjetju. Curwen je glavni spletni uradnik OPAP, grškega operaterja, in bo prevzel ta izvršni položaj s številnimi odgovornostmi. 

Yggdrasil Gaming je dejal, da bo Krantz še naprej vodil podjetje, da bi zagotovil gladek prehod, preden odide septembra.

Curwen je imenovanje komentiral z besedami, da se je vedno osredotočal na preoblikovanje podjetja. Krantz je dodal, da je čas, da preda vajeti kot razvijalec programske opreme vstopi v novo fazo na svetovnem zemljevidu.

"James Curwen je veteran v industriji; podjetju bo prinesel neprecenljive izkušnje in vodenje, ko bo vstopilo v naslednjo fazo spodbujanja trajnostne in donosne rasti. Njegov čas je, da vodi," je nadaljeval Bjorn Krantz.

Itai Frieberger, predsednik uprave Yggdrasila, je izjavil, da je uprava navdušena, da se je James Curwen strinjal, da se pridruži Yggdrasilu kot novi izvršni direktor. 

Dodal je: 

"Verjamemo, da ima spretnosti in izkušnje, da dvigne posel na nove višine. V imenu uprave želim izraziti našo hvaležnost Bjornu za njegovo trdo delo in predanost v zadnjih štirih letih v Yggdrasilu."

Junija 2023 je podjetje imenovalo Marka McGinleyja za svojega novega direktorja za igre na srečo. Podjetje širi svoj tržni doseg tudi s nove pogodbe o distribuciji vsebin, z zadnjim podpisanim na nizozemskem iGaming trgu z vodilnim spletni casino.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice