Novice

August 28, 2023

Yggdrasil imenuje novega izvršnega direktorja, saj si prizadeva za globalni razvoj

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil, vodilna platforma za združevanje vsebin in dobavitelj premier spletne igralniške igre, je napovedal menjavo vodstva. To je bilo po tem, ko je podjetje Jamesa Curwena imenovalo za svojega glavnega izvršnega direktorja s 1. oktobrom 2023. 

Yggdrasil imenuje novega izvršnega direktorja, saj si prizadeva za globalni razvoj

Curwen bo prevzel mesto Björna Krantza, ki je zapustil položaj izvršnega direktorja v podjetju. Curwen je glavni spletni uradnik OPAP, grškega operaterja, in bo prevzel ta izvršni položaj s številnimi odgovornostmi. 

Yggdrasil Gaming je dejal, da bo Krantz še naprej vodil podjetje, da bi zagotovil gladek prehod, preden odide septembra.

Curwen je imenovanje komentiral z besedami, da se je vedno osredotočal na preoblikovanje podjetja. Krantz je dodal, da je čas, da preda vajeti kot razvijalec programske opreme vstopi v novo fazo na svetovnem zemljevidu.

"James Curwen je veteran v industriji; podjetju bo prinesel neprecenljive izkušnje in vodenje, ko bo vstopilo v naslednjo fazo spodbujanja trajnostne in donosne rasti. Njegov čas je, da vodi," je nadaljeval Bjorn Krantz.

Itai Frieberger, predsednik uprave Yggdrasila, je izjavil, da je uprava navdušena, da se je James Curwen strinjal, da se pridruži Yggdrasilu kot novi izvršni direktor. 

Dodal je: 

"Verjamemo, da ima spretnosti in izkušnje, da dvigne posel na nove višine. V imenu uprave želim izraziti našo hvaležnost Bjornu za njegovo trdo delo in predanost v zadnjih štirih letih v Yggdrasilu."

Junija 2023 je podjetje imenovalo Marka McGinleyja za svojega novega direktorja za igre na srečo. Podjetje širi svoj tržni doseg tudi s nove pogodbe o distribuciji vsebin, z zadnjim podpisanim na nizozemskem iGaming trgu z vodilnim spletni casino.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice