Novice

May 25, 2023

Yggdrasil izdaja Fruit Combinator z veliko sadnega potenciala

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming in ReelPlay imata v zadnjem času uspešno partnerstvo, zahvaljujoč inovativnemu programu YG Masters. Podjetji sta izdali priljubljene igralne avtomate, vključno z El Dorado Infinity Reels in Jaguar SuperWays. In ta zbirka se je po prvem nastopu Fruit Combinatorja še dodatno razširila s stotinami zmagovalnih načinov, kaskadnimi koluti in drugimi funkcijami. 

Yggdrasil izdaja Fruit Combinator z veliko sadnega potenciala
  • Fruit Combinator se igra na veliki igralni plošči s 6 koluti in 5 vrsticami. 
  • V tej igri imajo igralci na voljo do 707 načinov za ustvarjanje dobitka na sosednjih kolutih. Torej dobite vsaj tri ujemajoče se simbole, ki se začnejo na kolutu 1, da dobite izplačilo. 
  • Standardni sadni simboli, kot so pomaranče, melone, češnje, jagode in mango, so ikone z visoko vrednostjo, pri čemer češnje izplačajo največ pri 1,25x do 10x stavah. Seveda so kraljeve kartice 10-A ikone nizke vrednosti.

Ko igralci iger pri regulirana spletna mesta spletnih igralnic tvorijo zmagovalno kombinacijo, se nezmagovalni simboli odstranijo iz kolutov, novi padejo z vrha. Ta cikel se nadaljuje, dokler se ne pojavi noben zmagovalec, kar igralcem omogoča, da se osredotočijo na osvojitev 6224-kratnega največjega izplačila. 

Če imate srečo in sestavite dve uspešni kombinaciji, se bodo vsi simboli, razen wilds in scatterjev, preoblikovali v najbolje plačane simbole, ki vam bodo pomagali ustvariti še večje dobitke. In da bo celotna izkušnja še bolj vznemirljiva in sočna, je igralniška igra ima eksplozivne reakcije in mehanizme za povečanje zmage.

Nazadnje lahko igralci odklenejo brezplačne igre tako, da pristanejo na 3+ scatterjev, ki jih predstavlja zlati začetek. Brezplačne igre se začnejo s 3 krogi, ki se ponastavijo na začetno število vsakič, ko se ponovno pojavi en scatter simbol. Poleg tega so razpršeni simboli opremljeni z denarnimi vrednostmi od 1x do 2.000x prvotnega vložka. 

To je najnovejša izdaja, ki jo poganja Yggdrasilova tehnologija GATI ReelPlay. Pred kratkim, razvijalci iger so lansirali Hyper Respins, saj ReelPlay še naprej izkazuje predanost programu YG Masters.  

Ob predstavitvi je govoril Stuart McCarthy, vodja izdelkov in programov pri Yggdrasil, izjavil:

"Fruit Combinator ponuja inventivno, privlačno igralno izkušnjo za oboževalce, saj združuje klasičen žanr s sodobnimi mehaniki, kot so prevrnjeni dobitki in ogromni jackpoti. Želimo nenehno raziskovati nove ideje v celotni ponudbi YG Masters in to je še ena fantastična kreacija enega od naši programski partnerji."

Z njihove strani je David Johnson, izvršni direktor ReelPlay, izjavil:

"Serija ReelPlay's Combinator je naša najnovejša inovacija in temu, kar radi rečemo tudi 'reverse cascade' igra. Combinator omogoča igralcem, da jasno sledijo dogajanju, ko se odvija, in pomaga usmeriti pozornost na tisto, kar je potrebno za pristanek, da se podaljšajo zmagovalna zaporedja. Vsak vrtenje je nabito s potencialom sočnega sadja in z veseljem lansiramo še eno kakovostno izdelano igro prek programa YG Masters."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice