Novice

July 3, 2021

Yggdrasil partnerja Jade Rabbit Studio za izdajo World of Thoth

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

17. maja 2021 Yggdrasil je objavil, da bo Jade Rabbit Studio debitiral na svoji znameniti platformi YGS Masters z video režo World of Thoth. Ta video igralni avtomat z egipčansko tematiko vas popelje v Khem, starodavno egipčansko mesto.

Yggdrasil partnerja Jade Rabbit Studio za izdajo World of Thoth

Zdaj je to prvič, da video avtomat popelje igralce v to mesto, ne pa v običajne Gizo, Kairo ali piramide. Torej, pripravite svoj krožnik in počakajte, kaj vam je pripravila kuhinja Yggdrasil's Masters.

Pregled sveta Thotha

Prvič, spletni igralni avtomat World of Thoth se zgleduje po izobilju in poznavanju sveta Starega Egipta. Thoth, bog učenja in ustvarjalec pisanih besed in jezika, je glavni junak. Igra je na voljo v mreži 6x4 z do 4.096 načini za zmago. Tukaj lahko igralci ustvarijo zmagovalno kombinacijo tako, da pristanejo tri ali več ujemajočih se ikon od leve proti desni.

Rečeno, to spletna igralniška igra prihaja z od A do 9 kraljev poleg Horusovega očesa, zlati amulet, zvezda in ankh križ. Seveda je najbolje plačana ikona Thoth, ki plača največ 25-kratni začetni vložek, če na sosednjih kolutih pristane šest simbolov. Poleg tega lahko divjina pristane kjer koli na šestih kolutih in zamenja vse standardne simbole.

Medtem je World of Thoth mogoče igrati v kateri koli spletni igralnici po vaši izbiri. Igra je razvita s tehnologijo HTML5, kar pomeni, da jo lahko igrate na pametnem telefonu, tablici ali namizju. Preprosto obrnite telefon v ležeči način in uživajte v svetlih simbolih v temnem okolju.

Lastnosti sveta Thoth

World of Thoth dodaja dodaten užitek svojemu privlačnemu igranju z dvema bonus funkcijama. Čeprav se to morda zdi omejeno, obstaja veliko priložnosti za zmago. Najprej boste dobili funkcijo kaskadnih simbolov, ki se aktivira, ko ustvarite zmagovalno kombinacijo.

Kot običajno se bodo zmagovalni simboli razstrelili z novimi, ki bodo padli na svoje mesto. V tem primeru se upošteva povsem novo izplačilo. Funkcija se nadaljuje, dokler igralci ne ustvarijo nove zmagovalne kombinacije.

Nato boste dobili funkcijo brezplačnih vrtljajev, ki se sproži na dva različna načina. Prvič, prejeli boste deset bonus vrtljajev, če dobite pet ali več kaskadnih simbolov zapored. Druga možnost je, da to funkcijo aktivirate tako, da pristanete tri ali več razpršenih simbolov. Kot običajno, igralci prejmejo dodatne brezplačne vrtljaje za pristanek dodatnih razpršil.

Ampak to še ni vse. V igro lahko uporabite množitelje in dodatne bonusne vrtljaje, tako da dobite vroč niz zmagovalnih kaskadnih simbolov in osvetlite merilnik. Če izpolnite tri pozicije števca, boste prejeli dodatno brezplačno vrtenje in 3-kratni množitelj.

Po drugi strani pa lahko igralci zapolnijo štiri pozicije in dobijo dva brezplačna vrtenja in 5-kratni množitelj. Če izpolnite pet ali več pozicij, dobite pet dodatnih brezplačnih vrtljajev in 10-kratni množitelj. Ne pozabite, da se krog nadaljuje, dokler ne dobite zmage, če ni dobitka brez brezplačnih vrtljajev.

World of Thoth Volatilnost, RTP in maksimalne zmage

The World of Thot ima 96,12 % RTP, tako kot večina spletnih igralnih avtomatov razvijalca. Tudi volatilnost ni slaba, saj ima igra povprečno stopnjo zadetkov 20,88 %. To pomeni, da lahko v povprečju pričakujete zmago vsakih petih vrtljajev. Kar zadeva vložke, se gibljejo od 0,20 $ do 100 $, odvisno od velikosti vašega žepa. Največji, ki ga lahko dobite, je 7.384x vaš začetni vložek.

Svet Thothovih končnih misli

Če je ta video igralni avtomat karkoli, potem spletni igralni avtomati z egipčansko tematiko ne bodo kmalu izgubili svojega čar. Temni občutek je očarljiv, kaskadna funkcija pa se lepo prilega. Vendar pa je največji množitelj 7.384x otroška igra v primerjavi z 20.000x v novih igrah, kot je 3 Clowns Monty. Kljub temu je to zabavna izdaja z egipčansko tematiko.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice