Novice

June 5, 2021

Yggdrasil partnerji ReelPlay za izdajo Games Lab Royal Dragon Infinity Reels

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Povsem nov mesec 2021 je in Yggdrasil je spet pri tem. Tokrat je podjetje v sodelovanju z ReelPlay 29. aprila predstavilo nove epske igre Royal Dragon Infinity Reels v azijskem slogu. Igra, izdelana v slovitem studiu YGS Masters, ponuja igralcem eleganten arkadni pinner z vznemirljivimi razširljivimi koluti. Torej, nadaljujte z branjem tega pregleda igralnega avtomata Royal Dragon Infinity Reels, da se naučite nekaj o igri.

Yggdrasil partnerji ReelPlay za izdajo Games Lab Royal Dragon Infinity Reels

Pregled Royal Dragon Infinity Reels

Z igralnim avtomatom Royal Dragon Infinity Reels se boste odpravili na virtualno potovanje na Daljni vzhod in se spopadli z zverjo, ki bruha ogenj. Impresivno oblikovanje predstavlja temo kitajskega zmaja z ozadji rdečega neba in zasneženih gora. Kot je bilo pričakovano, vsebuje tudi tradicionalno azijsko zvočno podlago z možnostjo hkratnega predvajanja tako podporne skladbe kot zvočnih učinkov.

Medtem se igranje začne na mreži 3 x 4, kjer lahko igralci sprožijo zmago tako, da povežejo tri simbole od leve proti desni. Če to storite, simboli zamrznejo in na desno se doda še en kolut. Vendar se tu ne konča. Lahko povežete drug simbol na popolnoma novem kolutu in odklenete peti kolut.

Na kolutih boste naleteli na več simbolov, vključno z lotosovim cvetom, žabo, ribo, svetilko in zlatim kipom. Od vseh razpoložljivih standardnih simbolov se phoenix izplača največ, saj daje igralcem 8-kratni začetni vložek, če dobijo 3 v kombinaciji. In seveda, ta spletna igralniška igra je optimizirana za pametne telefone, tablice in mobilne telefone.

Bonusi Royal Dragon Infinity Reels

V tej igri v kitajskem slogu boste uživali v vrtljajih Frenzy z do 5-kratnim množiteljem, brezplačnih vrtljajih z vedno višjimi množitelji in nagradi jackpot do 1000-kratne vrednosti vašega začetnega vložka. Spodaj so glavne bonus funkcije:

Množitelj simbolov

V igralnem avtomatu Royal Dragon Infinity Reels se vsak vrtljaj začne z 1x množiteljem. Potem, če imate srečo in dobite popolnoma nov kolut, se aktivira funkcija množitelja simbolov. Zanimivo je, da se množitelj nenehno povečuje za 1 brez omejitev.

Če na primer pristanete s tremi ikonami žab na kolutih 1-2-3, ste upravičeni do 3-kratnega izplačila. Če na novo dodanem kolutu dobite še eno ikono žabe, se 3x izplačilo pomnoži z 2x, kar vam daje 6x množitelj. In ja, pristanek druge žabe na kolutu številka 5 vam prinese 9-kratno izplačilo vložka. Tukaj se opravi izračun izplačil.

Nori vrti

S to funkcijo lahko igralci dobijo Frenzy Spin pri kateri koli naključni vrtljaji osnovne igre. V zameno boste pri omenjenem vrtljaju zaslužili 5x, 3x, 4x in 2x množitelj. Ne pozabite, da to vključuje vse bonuse, ki jih boste prejeli. Poleg tega lahko prenesete množitelj zmag in vrtljaje Frenzy v krog brezplačnih vrtljajev.

Brezplačni vrtljaji

Za aktiviranje Funkcija brezplačnih vrtljajev, dobite zmago z ikono Gong. V tem primeru boste uživali v do sedmih bonus vrtljajih. Tudi pristanek drugega gonga nad petimi simboli vam omogoča še en dodaten vrtljaj. Upoštevajte pa, da se množitelj simbolov osnovne igre prenese v brezplačne vrtljaje. Poleg tega zmaga v rundi brezplačnega vrtenja zviša množitelj za 1x do 5x. Po drugi strani pa vsako izgubljeno brezplačno vrtenje zmanjša množitelj za 1x.

Jackpot

Zdaj pa stvari postanejo razburljive. Če aktivirate več kot dvanajst kolutov, vas čaka nagrada v vrednosti 200-kratnika začetnega vložka. Torej, če lahko to storite med funkcijo Frenzy Spin, imate možnost, da osvojite 1000-kratnik svojega prvotnega vložka.

Royal Dragon Infinity Reels RTP in minimalna/najvišja stava

Prvič, ta vznemirljivi video avtomat ima stopnjo RTP 95,85%, kar je pod povprečjem. Kar zadeva razpon stav, lahko z enim klikom položite stave med 0,30 in 75 USD. Upoštevajte tudi, da je volatilnost igre visoka. S pogostostjo zadetkov okoli 33,48 % lahko igralci dobijo dobitek po treh vrtljajih.

Royal Dragon Infinity Reels Končne misli

Če vam je všeč mehanika Infinity Reels, potem ne zamudite priložnosti, da zavrtite kolute igre Royal Dragon. Igra je lepo izdelana, s privlačnimi vizualnimi elementi in možnostjo večkratnega dobitka, zahvaljujoč kolutom za množenje. Na splošno je neprekinjena akcija skupaj z največjim potencialom dobitka 2.652x preveč dobra, da bi jo prezrli.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice