Novice

April 14, 2023

Yggdrasil popelje igralce v nagrajevalne rudnike z zlato mrzlico

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, slavni dobavitelj spletnih igralnih avtomatov, je napovedal izdajo igre Gold Fever v sodelovanju z AceRun. Ta igralni avtomat 3x5 popelje igralce na najboljše spletne igralnice v rudnike zlata, kjer se bosta srečala s pogumnim bradatim rudarjem, da bi izkopala zaklade in zmagala. 

Yggdrasil popelje igralce v nagrajevalne rudnike z zlato mrzlico

Da bi vam pomagal najti kup zlata, ima rudar svojo zbirko orodij, ki predstavljajo simbole za plačilo na kolutih. Ti simboli lahko plačajo od 1x do 500x vložek, če zberejo vsaj tri. Upoštevajte, da imajo vsi simboli dinamita na kolutih denarno vrednost in če se rudar pojavi, bo zbral vse vrednosti, kar vas bo popeljalo bližje 1.080-kratnemu največjemu izplačilu. 

Kot se pričakuje od katere koli reže Yggdrasil, lahko igralci sprožijo Brezplačni vrtljaji tako, da dobite vsaj tri razpršene simbole, ki jih predstavljajo polja za vžig. Pristanek treh, štirih ali petih scatterjev lahko sproži 12, 15 ali 20 dodatnih bodic. Pristanek dodatnih scatterjev v brezplačnih krogih lahko sproži ponovne vrtljaje do 20 krogov.  

Med bonus krogi se lahko rudar, divji simbol, pojavi z vrečo zlata. Zbral bo vse vrednosti dinamita in vam jih podelil. Ta simbol deluje tudi kot samostojni simbol za plačilo, če lahko na stavni liniji ujemate vsaj tri. 

Stuart McCarthy, vodja izdelkov in programov pri Yggdrasil Gaming, je dejal: "Ena od izstopajočih lastnosti programa YG Masters je raznolikost in širina naše vsebine, zato smo zelo veseli, da lahko predstavimo najnovejšo različico AceRun, Gold Fever. Razburljivo, preprosto igranje ponuja igralcem mamljive zmage na vsakem koraku. križišče med bonusom, zaradi česar je to zelo zabaven naslov."

Vodja razvoja pri AceRunu, Jeroen van der Heijden, je dejal: "Z raziskovanjem izjemno priljubljene teme rudarjenja lahko s to igro z našim zelo podrobnim umetniškim slogom in preprosto razumljivo bonus funkcijo vnesemo svoj okus v žanr. Navdušeni smo nad potencialom zlate mrzlice in nadaljnjim izkoriščanjem moči programa YG Masters."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice