Novice

July 27, 2023

Yggdrasil predstavlja Notre-Dame Tales GigaBlox igralni avtomat

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

27. julija 2023 je Yggdrasil, vodilni založnik v industriji iGaming, objavil svoj najnovejši spletni igralni avtomat, Notre-Dame Tales GigaBlox. Ta igra igralce teleportira nazaj v srednji vek na čudovito eskapado.

Yggdrasil predstavlja Notre-Dame Tales GigaBlox igralni avtomat

Vsebuje praznični dogodek, ki ga gostijo pred eno najbolj znanih katedral na svetu, kjer lahko igralci zadenejo odlične nagrade. Yggdrasil Gaming uporabil mrežo 4 x 6 z različnimi ostro oblečenimi figurami, dizajni iz barvnega stekla in trendovsko mehaniko GigaBlox.

Po pritisku na gumb "zavrti" lahko srečni igralci povežejo vsaj tri ikone kart na kateri koli stavni liniji v igri in prejmejo 0,2x do 2x izplačilo. Pomerite se lahko tudi s katerim koli od dobro oblečenih likov in si v žep pospravite 0,6x do 12x nagrado. Moški z masko je divji simbol igre, ki nadomesti druge ikone, ko se pojavi. Ta edinstveni simbol lahko dobite tudi z 1,6x do 20x nagrado, če ujemate vsaj tri na 40 stavnih linijah v igri.

Medtem pa naj bodo igralci pozorni na ogromne ikone 2×2, 3×3 ali 4×4, ki se lahko pojavijo naključno. Ti simboli so lahko med bonus krogi veliki do 6 × 6, kar poveča vaše možnosti za izjemno zmago.

V petem kolutu je lahko skrinja z zakladom, ki ponuja denarno nagrado do 500x ali več brezplačni vrtljaji. Poleg tega se lahko skrinja pojavi v bonus krogu, da igralce nagradi z dodatnimi vrtljaji. 

Ko že govorimo o bonus krogu, ga lahko igralci aktivirajo tako, da dobijo pet ali več simbolov brezplačnega vrtenja. Kot je bilo pričakovano, več raztresenih vrednosti prihaja z več brezplačnimi vrtljaji. Pred začetkom kroga bodo igralci dobili do sedem izbir modifikatorjev, ki lahko vključujejo naslednje dodatke:

  • Divjine
  • Množitelji
  • Razširjeni koluti
  • Velikodušni zloženi simboli
  • Več vrtljajev

V nekaterih pravnih sistemih igralci na najboljše spletne igralnice se lahko takoj pridruži načinu brezplačnega vrtenja z uporabo funkcije bonusnega nakupa. Prav tako lahko igrajo svoje brezplačne vrtljaje in pri tem osvojijo dodatne nagrade spletna igralniška igra

Prvenec Notre-Dame Tales Gigablox prihaja le nekaj dni po izdaja Fast Fruits DoubleMax z multiplikatorji. Bucks and Doe 10K Ways z nagradami za trofeje, ki lahko dosežejo 2000-krat višji vložek, je bil pred klasičnim avtomatom na temo sadja.

Mark McGinley, glavni direktor za igre na srečo za Yggdrasil, je dejal:

"Notre-Dame Tales GigaBlox združuje osupljivo nastavitev z akcijskim igranjem za popolno združitev tem in mehanik. Način izbire funkcij pred začetkom brezplačnih vrtljajev dodaja dodatno raven razburjenja in navdušeni smo nad naša najnovejša stvaritev."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice