Novice

March 27, 2023

Yggdrasil vabi igralce, da zbirajo dobitke z Bugs Money

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

20. marca 2023 je Yggdrasil Gaming in Reflex Gaming, partner studia YG Masters, je napovedal prvenec Bugs Money. Ta povsem nov igralni avtomat igralce popelje v vesolje, kjer čebele ne delajo le medu. Reflex Gaming je to igralno igro pohvalil kot enega svojih najučinkovitejših igralnih avtomatov. 

Yggdrasil vabi igralce, da zbirajo dobitke z Bugs Money

Igra vsebuje vrsto živahnih čebel, hroščev, žuželk, rož in sadja. Svetla umetnina in dizajn sta združena z razburljivimi funkcijami, kot so Glow Wilds in modifikatorji brezplačnih vrtljajev.

Krog električnih brezplačnih vrtljajev se bo začel ob najboljše spletne igralnice po pristanku treh ali več razpršenih znakov. Igralcem je na voljo možnost 3, 7, 10 in 15 vrtljajev z njihovimi največjimi množitelji dobitkov 50x, 20x, 10x in 5x. To jim omogoča, da prilagodijo volatilnost Bonus funkcija brezplačnih vrtljajev in spodbuja sodelovanje igralcev.

Ko se bonus začne, se lahko na srednjem kolutu prikaže veličastna ikona Queen Bee, ki se z vsakim pojavom poveča za 10x. Ta funkcija lahko igralce nagradi z do 500x. 

Poleg tega se lahko modifikator koluta Glow Wilds aktivira na kateri koli točki igre in spremeni okolje iz dneva v noč. Medtem lahko svetleči hrošči naključno padejo na kolute, da uporabijo divje simbole. Čebela kraljica se lahko pojavi med bonusom Glow Wilds, kar vodi do neverjetnih zmag.

Bugs Money je Reflex Gaming naslov #13 pod okriljem YG Masters. Studio se ima zahvaliti Yggdrasilovi tehnologiji GATI. Ta tehnologija nudi partnerjem vnaprej konfiguriran nabor orodij, pripravljen za predpise, za ustvarjanje sodobne vsebine in omogočanje hitre distribucije.

Stuart McCarthy, vodja izdelkov in programov pri Yggdrasilu, je izjavil, da je Bugs Money zabava s preprostim, a očarljivim igranjem. Dodal je, da je bila vez podjetja z Reflex Gaming odlična, saj je bilo izdanih več kot 10 naslovov, Yggdrasil pa je navdušen nad lansiranjem še ene vrhunske igre v svojem obsežnem operaterskem omrežju.

Glavni produktni direktor Reflex Gaminga, Mat Ingram, je izjavil, da je bilo ustvarjanje te igre prijetna izkušnja za studio in je ena od edinstvenih zamisli podjetja. Ingram je dodal, da čeprav je okolje igre sproščeno, se lahko hitro okrepi, saj lahko brezplačni vrtljaji povečajo nestanovitnost.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice