Novice

September 7, 2023

Yggdrasil vabi igralce v starodavno Kitajsko, da zgrabijo nacionalne zaklade v GigaGong GigaBlox

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, ponudnik nagrajenih spletnih igralnih avtomatov in vodilni zbiralnik vsebin, je objavil svoj najnovejši naslov, GigaGong GigaBlox. V tej igri razvijalec povabi igralce v čudovit svet starodavne Kitajske, poln zakladov in posebnih simbolov.

Yggdrasil vabi igralce v starodavno Kitajsko, da zgrabijo nacionalne zaklade v GigaGong GigaBlox

To je igralni avtomat srednje volatilnosti s 6 koluti in 40 stavnimi linijami. Igralci lahko zmagajo tako, da povežejo tri do šest simbolov na kateri koli stavni liniji. Ikone kartic JA se izplačajo najmanj pri 0,2x do 6x vložku, medtem ko se kitajski simboli izplačajo največ pri 1,2x do 40x vložku.

Super Wild, ki ga predstavlja riba koi, je divji simbol igre, ki predstavlja vse plačljive ikone, ki jih najde na poti, ko se pojavi. Kot da to ni dovolj, ta simbol prinaša tudi izplačilo, podobno ikoni z najvišjo vrednostjo, ko jih igralci na igralni plošči poklopijo dovolj.

Medtem razvijalec pravi, da lahko simboli 4x4, 3x3 in 2x2 GigaBlox pristanejo kjerkoli na kolutih. Tem simbolom se pridružujejo nagradni simboli Gong in razširljivi divji simboli, ki lahko med vrtenjem prekrijejo celoten kolut. Simbol Gong bo izplačal vrednost glavne stave, pomnožene z vrednostjo globalnega množitelja Gonga na desni strani kolutov.

Igralci naprej najboljše spletne igralnice prejmejo 10 brezplačnih vrtljajev, če na kolutih dobijo od 6 do 10 bonus simbolov lotusa. Dobili jih bodo enako število bonus brezplačnih vrtljajev ko je enajst ali več bonus simbolov. Gong množitelj se bo začel z naključno vrednostjo na začetku brezplačnih vrtljajev in še naprej naraščal za 1+.

Igra bo igralce nagradila z dodatnim vrtljajem za vsak bonus simbol, ki se pojavi med brezplačnimi vrtljaji. Poleg tega obstaja veliko večja verjetnost, da dobite simbole Super Wild in Gong, skupni množitelj gonga pa se med vrtljaji ne ponastavi.

Igralci, ki želijo skočiti naravnost v krog brezplačnih vrtljajev, lahko uporabijo funkcijo Bonus Buy, da plačajo 100-kratni vložek in aktivirajo 10 brezplačnih vrtljajev. Tako bodo igralci prejeli tudi več Gonga in Super Wilda kot v običajnem bonusu za brezplačno vrtenje.

GigaGong GigaBlox je odličen dodatek k Yggdrasilovi vedno večji zbirki igralniške igre. Dva dni pred to izdajo se je podjetje združilo s Peter & Sons, da bi šli na lovsko odpravo v sibirsko divjino leta Peter Hunter. Pred tem je podjetje igralce popeljalo na podvodno pustolovščino, kjer so spoznali morske deklice Začarane vode.

Mark McGinley, glavni direktor za igre na srečo pri Yggdrasil Gaming, je rekel:

"To izdajo obkroža veliko navdušenje in GigaGong GigaBlox je še en fantastičen primer tega, kaj lahko ustvari naša igralna ekipa, z odlično temo, matematiko in funkcijami. Mehanika GigaBlox je hitro postala prava stalnica Yggdrasilovega arzenala in ponuja velik potencial zmage , in v kombinaciji s Super Wilds in množitelji globalnega gonga to ustvari resnično poseben igralni avtomat."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice