Novice

October 17, 2023

Zahtevajte bonus 100 za vsak polog, ki ga opravite v sredo pri GratoWin

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

GratoWin, ki ga je leta 2019 ustanovil Unigad Trading NV, je spletna igralnica z licenco Curacao, ki lahko igralcem ponudi veliko. Poleg zagotavljanja kakovostne knjižnice iger, ki jo poganja več kot 20 razvijalcev programske opreme, GratoWin ponuja številne bonuse in promocije, vključno s promocijo dvojnega pologa ob sredah. Nadaljujte z branjem, če ta bonus zveni kot tisto, kar ste iskali. 

Zahtevajte bonus 100 za vsak polog, ki ga opravite v sredo pri GratoWin

Kako uveljavljati promocijo dvojnega depozita pri Gratowinu

Tisti, ki vedo, kako delujejo bonusi za depozite v igralnicah, ne potrebujejo predstavitve te promocije. Če pa ste s temi nagradami še novi, je to le način, kako se vam igralnica zahvali za vašo zvestobo vsakič, ko v sredo nakažete sredstva. To pomeni, da je 100-odstotni depozitni bonus na voljo za zahtevanje v sredo vsak teden. 

Spodaj je opisano, kako zbrati bonus za dvojni depozit:

  • Prijavite se v svoj igralniški račun v sredo.
  • Z bonus kodo DEP100 položite najmanj 10 €. 
  • Ta igralnica vas bo nato nagradila z zneskom bonusa, ki je enak vašemu pologu.
  • Uživajte v uporabi bonus za tekmo v vaših najljubših igralniških igrah.

Pomembno si je zapomniti, da za to promocijo ni najvišjega zneska pologa. Torej, če položite 1000 €, to spletni casino vas bo takoj nagradil z enakim zneskom. 

Pogoji in določila dvojnega depozita

Promocija dvojnega pologa je na voljo samo igralcem, ki so opravili vsaj en polog v tej igralnici. Torej, nadaljujte z minimalnim depozitom pri GratoWin zahtevati ta bonus brez kakršnih koli omejitev. 

Zanimivo je, da ta igralnica pravi, da je bonus kodo mogoče uporabiti neomejeno v promocijskem obdobju. Skratka, še naprej boste uporabljali kodo za prevzem ponudbe v sredo, dokler operater ne umakne ponudbe. 

Kar zadeva zahtevo po stavah, to tedenski bonus ima 50-kratno ceno, ki je višja od standardnih 30- ali 40-kratnih stopenj. Na primer, če zahtevate 80 € od depozit bonus, morate staviti podoben znesek 50x (4000 €), preden izplačate dobitke. Upoštevajte, da je treba znesek bonusa odigrati in staviti v 30 dneh.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice