Pregled igralnice PlayAmo - Account

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
Bonus600 €
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Account

Account

Kdor želi igrati za pravi denar, mora najprej odpreti račun pri Playamu. Igrate lahko v načinu vadbe brez računa. Kakorkoli že, bo postopek vzel le nekaj minut vašega časa, zakaj ga torej ne ustvarite.

Ko odprete spletno mesto Playamo, morate klikniti gumb Prijava na desni strani zaslona. Prikaže se obrazec, kjer morate izpolniti naslednje podatke:

  • Vaš e-poštni naslov, ki postane vaše uporabniško ime za vaš račun.
  • V spustnem meniju morate izbrati želeno valuto.
  • Svojo državo morate izbrati v spustnem meniju v polju Država.
  • Za svoj račun morate izbrati edinstveno geslo.
  • Če želite, lahko potrdite polja za prejemanje promocij po e-pošti in SMS promocij.
  • Označiti morate polje za določila in pogoje ter klavzulo o politiki zasebnosti.
  • Na dnu zaslona morate klikniti gumb za prijavo.

Ko končate s temi koraki, je vaš račun Playamo pripravljen za uporabo. Lahko se prijavite in nakažete sredstva, da uporabite bonus dobrodošlice in izberete igro, ki jo želite igrati.

Ponovno odprite račun

Če ste račun zaprli, ga lahko po določenem času znova odprete. Obrniti se morate na podporo za stranke prek klepeta v živo ali jim poslati e-pošto na support@playamo.com. Igralnica bo rešila težavo in vas kontaktirala v najkrajšem možnem času.

Omejitev računa

Ustvarite lahko samo en račun in če igralnica ugotovi, da imate več kot enega, bodo ukinili vse vaše račune in začasno ustavili vsa vaša izplačila.

Podatkov o svojem osebnem računu ne smete deliti z nikomer drugim.

Spletno mesto lahko uporabljate za osebne namene in ga ne smete uporabljati za kakršen koli komercialni dobiček.

Če se odkrijejo kakršne koli kršitve, bo vaš račun morda blokiran in vsa vaša sredstva razveljavljena.

Postopek preverjanja

Postopek preverjanja je ključnega pomena, če imate račun s pravim denarjem. Obstajajo določeni dokumenti, ki jih morate poslati v igralnico, da dokažete svojo identiteto.

Pošljete lahko kopijo potnega lista, vozniškega dovoljenja ali uradne osebne izkaznice, ki jo je izdala vlada. Poslati morate sprednji in zadnji del osebne izkaznice. Dokumenti, ki jih pošljete, morajo biti aktualni in ne potekli, rok uporabnosti pa mora biti viden. Vidna morata biti tudi vaša fotografija in datum rojstva.

Poleg osebnega dokumenta boste morali poslati tudi dokazilo o pologu. Ko igralnica pošlje in obdela vse dokumente, lahko varnostni oddelek zahteva več dokumentov za dokaz identitete stranke.

Bonus za nov račun

Vsak nov plačnik je upravičen do bonusa dobrodošlice, ko se prijavi na račun in položi sredstva. Ta bonus je razporejen na vaša prva dva depozita. Ko prvič nakažete, boste prejeli 100 % do 500 $ in 100 brezplačnih vrtljajev na Lucky Lady.

Prav tako boste morali uporabiti kodo bonus kupona FIRSTDEP. Drugič, ko nakažete, boste prejeli 50 % do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev na srečni Blue. Uporabiti boste morali bonus kodo SECONDDEP. Položiti boste morali najmanj 10 USD. Zahteve za stave za oba ta bonusa so 50x. Največja dovoljena posamezna stava je 5 $.

Bonus dobrodošlice je tudi za high rollers. Prejeli boste 50% bonus na depozit do 3.000 $. Ta bonus velja za nove igralce, ki opravijo svoj prvi depozit v igralnici. Če želite zgrabiti ta bonus, boste morali nakazati najmanj 1.000 $. Zahteve za stave za ta bonus so 50x, največja stava, ki jo lahko naredite, pa je 10 $. Pri nakazovanju morate uporabiti bonus kodo HIGHROLLER.