PlayAmo Pregled 2024 - Payments

PlayAmoResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus 600 €
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
PlayAmo is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

V Playamu lahko izbirate med različnimi načini plačila. Igralnica želi narediti vašo izkušnjo prijetno in vam ponuditi izbiro, v kateri se počutite udobno. Nekateri načini plačila vključujejo kreditno kartico, debetno kartico, kriptovaluto, Mastercard, Neteller, Skrill in Visa.

Pravila za izplačilo

Najmanjši znesek, ki ga lahko dvignete v Playamu, je 10 $, največji znesek pa je odvisen od načina plačila, ki ga uporabljate. Če vaša zahteva za dvig presega omejitev, bo znesek dvignjen v obrokih. Vaša zahteva za umik bo obdelana skoraj v trenutku, vendar morate upoštevati, da lahko nekatere možnosti plačila trajajo do 3 dni, da obdelava zahteve za umik.

Ko uporabljate kreditne ali debetne kartice za polaganje sredstev in zahtevate dvig, ki je enak ali manjši od zneska, ki ste ga položili, bo igralnica znesek dviga vrnila na vašo kreditno ali debetno kartico. Ko znesek preseže položeni znesek, bo presežni znesek plačan na drug način.

Upoštevajte, da si igralnica pridržuje pravico, da preveri vašo identiteto pred obdelavo izplačil, poleg tega pa lahko zadrži dvige za čas, potreben za preverjanje vaše identitete. Če ste igralnici posredovali lažne dokumente, bo vaš umik zavrnjen in vaš račun bo ukinjen.

Za nekatere načine plačila pa obstajajo nekatere omejitve. Visa na primer ne podpira naslednjih držav: ZDA, Avstralija, Hong Kong, Indija, Indonezija, Japonska, Koreja, Malezija in Singapur.

Za Mastercard so podprte naslednje države: Andora, Avstrija, Belgija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Francija, Nemčija, Gibraltar, Grčija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija in Združeno kraljestvo.

Delovna valuta v Playamu je evro, in če opravljate transakcijo v drugi valuti, je lahko znesek, ki se odšteje od vaše kreditne kartice, višji od tistega, ki je prikazan v času transakcije zaradi pretvorbe valute na strani vaše banke. .

Za dvig preko bančnega nakazila so lahko tudi dodatni stroški. Igralnica ne vpliva na nobeno od teh stroškov in so omejeni na 16 $.

Igralnica si pridržuje pravico do preverjanja igralca`s identiteto pred obdelavo kakršnih koli izplačil in za zadržanje dviga za čas, potreben za preverjanje igralca`s identiteto. Igralnica lahko od vas zahteva, da pošljete selfi z osebnim dokumentom ali selfi s posebnim znakom. Če tega postopka preverjanja ne boste opravili, bo račun zaprt in zaplemba vaših dobitkov. V nekaterih primerih lahko Playamo zahteva preverjanje katerega koli igralca prek video klica v živo.

Zaradi omejitev plačilnega procesorja obstajata minimalna in najvišja omejitev dviga. Po drugi strani bodo vsi progresivni jackpoti izplačani v celoti.

Igralci, ki imajo aktivno samoizključitev ali druge omejitve računa, imajo tudi najvišje omejitve dvigov, in sicer 500 $ na dan, 1.500 $ na teden in 5.000 $ na mesec. Te iste omejitve veljajo za neaktivne račune. Gre za račune, ki že en mesec niso bili uporabljeni za vplačilo in igranje.