Pregled igralnice BetVictor - Withdrawals

BetVictorResponsible Gambling
CASINORANK
8.21/10
BonusBonus dobrodošlice 100 % do 1000 $
Dnevni jackpoti
Podpora v živo na voljo 24/7
1000+ igralnih iger
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Dnevni jackpoti
Podpora v živo na voljo 24/7
1000+ igralnih iger
BetVictor is not available in your country. Please try:
Withdrawals

Withdrawals

Izvedba umika z vašega računa Betvictor je zelo preprosto. Vse kar morate storiti je, da se odpravite do blagajne in izberete način dviga, ki ga želite uporabiti. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in potrdite dvig.

Upoštevajte, da lahko za dvige uporabite samo isti način, kot ste ga uporabili za nakazilo, in tukaj je nekaj načinov, ki so na voljo:

  • Neposredno bančništvo
  • Maestro
  • MasterCard Credit
  • Skrill-Moneybookers
  • NETELLER
  • PayPal
  • Visa kredit
  • Visa Debet
  • Visa Electron

Igralnica bo vašo zahtevo za umik pregledala v 24 urah in ko jo sprosti, je odvisno od načina plačila, ki ste ga uporabili, koliko časa bo trajalo, da prejmete denar. Medtem ko je vaša zahteva za umik v teku, lahko zahtevo razveljavite in denar bo nakazan nazaj na vaš račun.

Kako narediti umik?

Kako narediti umik?

Še enkrat bomo poudarili, da je postopek dviga vašega sredstva zelo preprost. V svoj račun se morate prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Kliknite spustni meni »Storitve« in v zgornjem desnem kotu strani si lahko ogledate stanje na računu.

Kliknite na možnost 'Dvig' in izberite plačilno sredstvo, ki ga želite uporabiti za dvig. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in kliknite na zeleni gumb »Izvedi dvig«.

Za umik lahko uporabite enega od naslednjih načinov: Neteller, Telegrafski prenos, Ukash, Visa Delta, Visa Electron, Visa, BACS in Skrill.

Zelo pomembno je, da preverite svoj račun, preden zahtevate prvi umik.

Da bi olajšal stvari svojim igralcem, je Betvictor predstavil možnosti za dvige sredstev FustFunds. Ta možnost je na voljo za uporabnike VISA, in če jo uporabite, boste imeli sredstva na računu 30 minut po odobritvi dviga.

Igralci iz Združenega kraljestva lahko uporabljajo BACS, in tisto, zaradi česar ta metoda izstopa v množici, je dejstvo, da lahko svoj umik opravite še isti dan, če ste ga opravili pred 15. uro. Svoje bančne podatke boste morali izpolniti na spletu in ta storitev ni zaračunana.