Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Stvar, zaradi katere je Baccarat tako priljubljen, je spodnji rob hiše. Baccarat je igralniška igra s kartami z najnižjo prednostjo hiše 1,06 % za najbolj priljubljeno stavo Banker Bet.

Baccarat ima nekaj različic, ki imajo podobna pravila, vendar še vedno obstaja nekaj manjših razlik, ki lahko vplivajo na končne kvote za izplačilo baccarat. V najbolj priljubljeni različici igre Baccarat, Punto Banco, so na voljo tri možnosti za stave; na bankirju, na igralcu in za izenačenje, od koder prihaja spodnji rob hiše.

Brez nadaljnjega razmišljanja se poglobimo naravnost v to, kako delujejo kvote pri igri Baccarat in kako se lahko nizka prednost igralca uporabi v korist katerega koli igralca.

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Pojasnjene kvote za baccarat

Pri igri Baccarat gre le za možnost, katere karte bosta dobila igralec in bankir. Zmagovalna prednost za katerega koli igralca lahko izhaja iz kvot v igri.

Kvote za Baccarat se preprosto nanašajo na možnosti za zmago. Pomembno je, da je vsak igralec baccarat obveščen o zmagovalnih verjetnostih, prednostih hiše in izplačilih, vsakem od tri glavne stave na baccarat ponudbe.

Bankir Bet

Stava na bančnika je glede na zgodovinske podatke najboljša možna stava, ki jo igralec lahko sprejme. Dokazano je, da so bančne stave zmagovalne v 45,86 % primerov z izplačili 19:20.

Na žalost, ker je to najbolj priljubljena stava pri Baccaratu, igralnice običajno zaračunajo 5-odstotno provizijo za dobitek. Tu je prednost hiše le 1,06 %, kar je najmanj med vsemi vse igralniške igre.

Stava igralca

Druga možna stava pri Baccaratu je stava igralca. Ima 44,62-odstotno zmagovalno stopnjo, kar je še vedno dobro, vendar ne tako dobro kot stava bankirja.

Ima izplačilo 1:1, vendar ni nobenih provizij. Ker je igralčeva stava dokazano manj dobitna kot bankirjeva, je prednost hiše nekoliko višja, 1,24 %.

Izenačena stava

Izenačenje je najmanjši možni izid, ki se lahko zgodi v igri bakarata, zato so izplačila 8:1. Verjetnost, da se bo ta stava zgodila, je zelo majhna, zato naj se igralci izogibajo izenačeni stavi.

Stava na neodločen rezultat ima 9,6-odstotno stopnjo zmage in 14,44-odstotno prednost hiše v igri bakara s 6 kompleti. Za igro baccarat z 8 palicami je prednost hiše nekoliko nižja, 14,36 %, vendar je še vedno prenizka, da bi to stavo vključili v zmagovalno strategijo.

Na splošno so kvote za zmago pri bakari, ki bi se jih moral držati vsak igralec, tiste iz Bankerjeve stave, saj bodo zagotovile največje donose.

Stavi na izenačenje se je priporočljivo izogibati, razen če igralec opazi kakršno koli zaporedje; v tem primeru se splača nanj vložiti nekaj dolarjev.

Kvote za izplačilo Baccarat

Kvote za baccarat so zelo preproste za razumevanje, a da bi bilo stvari še lažje za vsakega igralca baccarat, je tukaj nekaj primerov, kako bodo stave na baccarat izplačane:

Ročna stavaStakeIzidIzplačiloVrnitev
Bankir5 $Zmaga19:204,75 $
Bankir10 $Zmaga19:209,50 $
Bankir50 $Zmaga19:2047,50 $
Igralec5 $Zmaga1:15 $
Igralec10 $Zmaga1:110 $
Igralec50 $Zmaga1:150 $
Kravata5 $Zmaga8:140 $
Kravata10 $Zmaga8:180 dolarjev
Kravata50 $Zmaga8:1400 $

Ta tabela jasno kaže, da izplačila za stave bankirja in igralca niso tako impresivna, medtem ko lahko izenačena stava prinese zelo dobre donose. Vendar pa je izenačena stava le 9,6 % časa, zaradi česar je dobesedno ni vredno položiti.

Izplačila stranskih stav na Baccarat

Poleg standardnih stav na bankirja, igralca in izenačenih stav, je v igri Baccarat nekaj stranskih stav, ki jih lahko položijo igralci.

Stranske stave si lahko ogledate na vseh spletno mesto spletne igralnice, vendar so lahko zelo zapleteni. Nekateri od njih imajo velika izplačila, na primer 75:1 za Bellagio Match, ki se lahko uvrsti v različico bakarata s tremi kartami.

  • Vse enake barve – Ena najbolj priljubljenih stranskih stav za baccarat je stava za isto barvo kart v bankirjevi ali igralčevi kombinaciji. Ta stava se izplača 22:1 za bankirja in 24:1 za igralca.
  • Velika in majhna - Ta stranska stava velja za skupno število kart v krogu. Močno je odvisno od tega, ali bo igralec udaril ali stal. Izplačilo za to stransko stavo bo 3:2.
  • Bellagio Match - Bellagio Match lahko igrate v igri Baccarat s tremi kartami. Preprosto je dobiti tri karte istega ranga v eni roki, bodisi bankirjev ali igralcev. Izplačilo za to stransko stavo je 75:1 za igralca in 68:1 za bankirja.
  • Popoln par – Ena najbolj razširjenih stranskih stav pri baccaratu je stava na popoln par. To preprosto zahteva, da je kombinacija bankirja ali igralca par. Izplačilo za to stransko stavo je 5:1. Če je par iste barve, se izplačilo poveča na 25:1.

Zaključek

Baccarat je igra, ki temelji na sreči, saj vključuje primerjanje kart, največkrat dveh. Celoten cilj igre je doseči vrednost karte čim bližje 9. Zato je treba upoštevati vsak dejavnik, ki lahko pomaga igralcem povečati njihove možnosti za zmago.

Ena najlažjih stvari za implementacijo v stavno strategijo baccarat je izkoristiti sistem kvot v igri. Iz današnjega članka bi moral vsak igralec vedeti, da je najboljša stava pri baccaratu stava bankirja z prednostjo hiše le 1,06 %. Statistični podatki kažejo, da je stava zmagala v 45,8% primerov in ima izplačilo 19:20 zaradi 5% provizije, ki jo zaračunajo igralnice.

Na splošno so kvote za zmago v bakari odvisne od stave bankir, ki ima največjo verjetnost zmage pred drugima dvema stavama in ima najnižjo prednost hiše.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kakšne so kvote za baccarat?

Kvote za Baccarat se nanašajo na možnosti za zmago. Stava na bančnika dobi 45,8 % časa z izplačilom 19:20. Igralčeva stava ima 44,6-odstotno zmagovalno stopnjo z izplačilom 1:1, zadnjih 9,6% pa gre za stavo na izenačeno stavo z izplačilom 8:1.

Kako igrati baccarat kvote?

Baccarat je igra na srečo, zato je izkoriščanje kvot ključnega pomena. Bankirska stava je stava, ki večino časa zmaga in ima zelo dobro stopnjo izplačila. Zato je priporočljivo uporabiti tudi dobro izplačilo in nizko prednost bankirjeve stave.

Kako osvojiti kvote za baccarat?

Pri baccaratu kvote igrajo ključno vlogo pri tem, kako uspešen je igralec. Zmagovalne kvote za Baccarat bodo tiste, ki določajo, kakšen dobiček ima igralec, zato je priporočljivo, da uporabite visoko zmagovalno stopnjo 44,6 %, izplačilo 19:20 in nizko hišno prednost stave Banker 1,06 %.

Zakaj ima bankir boljše kvote pri baccaratu?

Pri baccaratu bo bankir zaradi vrstnega reda žrebanja vedno imel boljše možnosti za zmago. Bankir bo v baccaratu vedno prišel zadnji, zato ima boljše možnosti žrebanja, kar pomeni nižjo prednost hiše in višjo stopnjo zmage.

Ali ima baccarat najboljše kvote?

Baccarat je igralniška igra s kartami z najnižjo prednostjo hiše. Stava na bankirja, ki je najbolj zmagovalna možnost v igri, ima zmagovalno stopnjo 45,8 % nad igralčevimi in izenačenimi stavami, kar ima za posledico zelo nizko prednost hiše le 1,06 %. Torej, ja, baccarat ima najboljše kvote.

Kaj je najboljša stava pri baccaratu?

Najboljša stava pri baccaratu je stava Banker. Ponuja najnižjo prednost hiše, le 1,06 %, in ima tudi najvišjo stopnjo dobitka med tremi možnimi stavami, 45,8 %. Če 5-odstotne provizije ne bi zaračunali številnim igralnicam, bi bilo izplačilo za Baccarat 1:1.

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Igra Baccarat je zelo preprosta, saj ponuja tri možne možnosti stav. Te tri stave veljajo za glavne stave v bakari in se jih igralci običajno držijo. 

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Baccarat je ena najbolj enostavnih igralniških iger, ki zahteva minimalno znanje. To je popolna igra za stavnice, ki obožujejo hitre igre s kartami, ne da bi se morali naučiti veliko zapletenih pravil. Verjetno ima samo ruleta tako preprosta pravila kot Baccarat, kar je eden glavnih razlogov, zakaj je Baccarat še vedno tako priljubljena. 

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Baccarat je ena najbolj priljubljenih spletnih iger s kartami, ki jo je mogoče igrati v spletnih ali prizemnih igralnicah. Igro s kartami Baccarat velja za zelo enostavno naučiti, saj so njena pravila zelo preprosta. Vsaka spletna igra baccarat ima zelo nizko prednost hiše, zaradi česar je zelo privlačna za hazarderje. 

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Baccarat je med najbolj priljubljenimi igralniškimi namiznimi igrami, ki jih igralci lahko igrajo na skoraj vseh spletnih igralniških mestih. Je zelo preprosta igra, ki se je lahko stavniki zlahka naučijo, saj ima nekaj enostavnih pravil, ki si jih je treba zapomniti. 

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Baccarat je predvsem igra na srečo, saj je njeno igranje povezano s primerjavo kart, običajno kart bankirja in igralca v večini različic. 

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Baccarat ima edinstveno mesto v srcih mnogih hazarderjev. Znana po svoji preprostosti in hitrem igranju, je postala stalnica tako v fizičnih kot v spletnih igralnicah. Ko pa gre za donosnost spletnih igralnic, Baccarat izstopa iz razlogov, ki niso takoj očitni. Kljub priljubljenosti med igralci ta igra predstavlja nenavaden primer v igralniškem gospodarstvu. V tem članku se poglobimo v razloge, zakaj Baccarat v primerjavi z drugimi igralniškimi igrami morda ni tako donosen za igralniška mesta, in raziščemo dinamiko v ozadju njegovega finančnega vpliva.

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Baccarat, znan po svoji eleganci in preprostosti, je postal stalnica v igralnicah po vsem svetu. To je igra, ki združuje preprosta pravila z avro prefinjenosti, privlačna tako za novince kot za izkušene igralce. Spodaj boste odkrili razloge za dolgotrajno priljubljenost Baccarata in izvedeli, kako lahko postanete del njegovega razburljivega sveta. Ste pripravljeni svoje novo pridobljeno znanje uporabiti v praksi? Raziščite igralnice Baccarat, ki so na seznamu CasinoRank in poiščite popolno mesto za izkušnjo vznemirjenja igre. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, te igralnice ponujajo idealno okolje za uživanje v edinstvenem šarmu Baccarata. Začnite svoje Baccarat potovanje danes z najboljšimi izbirami CasinoRanka!