Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Baccarat je med najbolj priljubljenimi igralniškimi namiznimi igrami, ki jih igralci lahko igrajo na skoraj vseh spletnih igralniških mestih. Je zelo preprosta igra, ki se je lahko stavniki zlahka naučijo, saj ima nekaj enostavnih pravil, ki si jih je treba zapomniti.

Znano je, da je bakara igra na srečo, zato je malo verjetno, da bodo igralci brez dobre strategije v tej igri uspešni. Ta popoln vodnik se bo osredotočil na zagotavljanje najbolj uporabnih trikov in nasvetov za baccarat, ki bodo igralcem pomagali ostati dosledni in povečati svoje možnosti za zmago.

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Bistveni nasveti in triki za Baccarat

Baccarat je preprosta igra, ki je povezana predvsem s srečo, vendar jo lahko izkoristi vsak igralec, če le uporablja dobro strategijo in upošteva pravila. Tukaj je nekaj bistvenih nasvetov in trikov za baccarat, ki bodo vsakemu igralcu pomagali postati boljši pri baccaratu.

Vedno stavite na bankirja

Tam so drevesa vrste stav pri Baccaratu, katerih izplačila so naslednja:

  • Bet on the Banker - 19:20 z prednostjo hiše 1,06%
  • Stava na igralca - 1:1 z prednostjo hiše 1,36%
  • Stava za izenačenje - 8:1 z prednostjo hiše 14,12%

Prvi koristen nasvet za baccarat, ki lahko koristi stavnicam, je, da vedno stavijo na bankirja. Bankirska stava zmaga v 45,8 % primerov, v primerjavi s 44,6 % stavo na igralca in samo 9,6 % za igralca.

Vsi statistični podatki kažejo, da ima bankirjeva stava nižjo prednost in zmaga več kot drugi dve, zato je prvi koristen nasvet, ki si ga morate zapomniti, ta, da vedno stavite na bankirja.

Učenje pravil

Celo začetniki bakarate vedo, da je cilj igre bakara doseči vrednost karte čim bližje 9. Toda v nekaterih različicah igre to ni najvišja možna kombinacija, kot pri bakari s tremi kartami, kjer tri obrazne karte premagajo 9.

V nekaterih drugih različicah, kot je Chemin de Fer, igralci ne igrajo proti bankirju, ampak drug proti drugemu. Poleg tega nekateri bistvena pravila baccarat mora obvladati, kdaj stati ali risati.

Nekateri nasveti za igre na srečo razlikujejo med različnimi različicami igre, na katere morajo biti igralci pripravljeni, da povečajo svoje možnosti za zmago.

Ko gre za igralčevo kombinacijo, je dobro vedeti, da:

  • Če igralec prejme skupaj 6 ali 7, vstane.
  • Če igralec prejme 5 kart ali manj, se izvleče tretja karta.

Bankirjevo kombinacijo upravlja delivec, tako da si igralcem ni treba zapomniti vsakega posameznega pravila.

Baccarat Bankroll Management System

Eden najpomembnejših nasvetov za baccarat za igralce je, da se naučijo uspešno upravljati bankroll. Upravljanje bankrolla je bistvenega pomena za kateri koli vidik iger na srečo, saj se lahko zdrobi v le nekaj igrah.

Obstaja nekaj preprostih pravil, ki jih morate upoštevati za uspešno upravljanje bankrolla.

Nastavite Baccarat Bankroll

Če igra stavni igralec več casino iger, je treba razčleniti skupni bankroll. Če je skupni bankroll računa 1000 $ in je igralec nastavil omejitev 200 $ za bakaro, mora mizo zapustiti, ko skupni bankroll doseže 800 $ ali določeno omejitev zmage.

Nastavite omejitve zmag/izgub

To je prineslo omejitve zmag in porazov. Igralci se zavedajo omejitev izgube, kar je nekaj očitnega. Če je skupni bankroll za baccarat 200 in pride do izgub, mora igralec prenehati igrati.

Ker mora biti nastavljena meja stop loss, mora igralec nastaviti tudi mejo dobitka. Na primer, če je omejitev dobitka 300 $, bi moral igralec, ko doseže ta znesek, prenehati igrati, da bo dolgoročno uspešen.

House Edge

Vsak igralec naj se drži nizkih stav na lastno vrednost, da bo njegov bankroll ostal zdrav.

Pri baccaratu ima stava Banker najnižjo hišno prednost 1,06 %, izenačene stave pa 14,36 %

Če se držite stav z nižjo prednostjo hiše, lahko kateri koli igralec lažje doseže svoje meje zmage.

All-In stave

Ena izmed najbolj škodljivih taktik za vaše bančništvo je all-in. Če igralec tvega ves svoj denar, nobena strategija ne bo delovala in dobička na dolgi rok ni mogoče videti. Nikoli ni dobra ideja vložiti ves denar v eno stavo.

Baccarat štetje kart

Tudi novinci v spletnih igrah na srečo so slišali za zmanjšanje prednosti hiše s štetjem kart. Štetje kart bo odlično delovalo blackjack, saj je ta metoda uporabna za določanje razmerja med nizkimi in visokimi kartami, ki prihajajo, za prilagajanje velikosti stave.

Pri baccaratu so stvari nekoliko drugačne. Če igralec poskuša uporabiti strategijo štetja, bo le za malenkost zmanjšal prednost hiše, vendar je postopek tako težak, saj se igra običajno igra s 6 do 8 kompleti.

Za igralca baccarat strategija štetja kart ne bo samo zamudna, ampak tudi ne bo prinesla želenih rezultatov.

Po sistemu stav

Poleg strategije štetja kart obstaja še veliko drugih stavni sistemi in strategije ki lahko koristijo stavnicam.

Stavni sistemi so dokazano delovali na dolgi rok, vendar zahtevajo večji proračun. Najbolj priljubljen sistem stav je Martingale. Piše, da vedno podvojite stavo, če igra izgublja, vendar podvojite stavo, ko dobite.

Stave na zaporedje

Če je bil igralec uspešen pri beleženju dobitkov in izgub na točno določeni mizi za bakarat, je zelo koristen namig za večjo zmago pri bakari ta, da poskusite zaporedne stave.

Če se zaporedje zgodi večkrat v zadnjih nekaj krogih, lahko vsak igralec poskusi staviti, da se bo to ponovilo. Na primer, če je bankir dobil tri kombinacije zapored, nato je igralec dobil kombinacijo, nato je bankir spet dobil tri, se zaporedje lahko nadaljuje tako, da igralec spet zmaga.

Ta strategija se je izkazala za učinkovito pri nekaterih igralcih stav, zlasti pri igrah bakara. V zgornjem primeru bi bil dober način za pristop k temu, da bi stavili na 3 zaporedne zmage za bankirja, če igralec ponovno zmaga, saj ima bankir višjo stopnjo zmage.

Ti osnovni nasveti za igranje iger na srečo baccarat lahko pomagajo igralcem, da bodo dolgoročno uspešni, zlasti v kombinaciji z nekaterimi stavnimi sistemi, kot je Martingale.

Biti pohlepen pomeni izgubljati

Če igralec, ki stavi na bakarat, zmaga ogromno, vendar ni zadovoljen z dobičkom in se odloči, da bo šel dlje, so možnosti, da ga bo igralnica potisnila na rdeče, zelo velike. V preteklih letih so številni ljubitelji igralnic dobili ogromno, vendar so bili preveč požrešni, da bi prenehali, in začeli staviti vedno več ter na koncu bankrotirali.

Sliši se očitno, da se je treba ustaviti, ko pride velik dobitek, a v resnici je pohlep veliko bolj mamljiv.

Preizkusite Live Baccarat mize

Ena največjih prednosti igranje baccarat v spletnih igralnicah ostaja dejstvo, da lahko igralec igra mize za bakarat delivca v živo. Mize za delivce v živo imajo edinstveno prednost, saj igralcem omogočajo, da najprej opazujejo, kako poteka igra, nato pa začnejo igrati s pravimi sredstvi. To omogoča igralcu, da se najprej vključi v dogajanje na mizi in nato iz tega ustvari zmagovalno strategijo.

Zaključek

Ti nasveti za baccarat bi bili koristni za vsakega igralca v njegovi igralniški izkušnji. Z upoštevanjem teh nasvetov za bakaro lahko vsak igralec zmanjša prednost hiše pri bakari in se nekako izogne dejstvu, da je bakara igra na srečo.

Obstaja veliko metod za uspeh pri Baccaratu, vendar so na koncu vse povezane z organiziranostjo in odgovornostjo. Za bakarat obstajajo preprosta pravila, ki dokazano delujejo, zakaj jih torej ne bi upoštevali in izkoristili? Poleg dobre strategije upravljanja bankrolla je Baccarat lahko zelo donosen in zadovoljiv.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kako postati dober v baccaratu?

Baccarat je igra na srečo, zato je nemogoče vplivati na končni izid igre. Toda upoštevanje določenih pravil in strategij lahko vsakemu igralcu pomaga povečati možnosti za zmago in zmanjšati prednost hiše.

Je baccarat enostavno zmagati?

Baccarat je ena najbolj preprostih igralniških iger, ki se je morate naučiti le nekaj preprostih pravil. Ima eno najnižjih hišnih robov, zlasti za stavo Banker, ki ponuja hišno prednost le 1,06 % in izplačilo 19:20, zaradi česar je s pravo strategijo zelo preprosto zmagati.

Kakšna je skrivnost baccarata?

Ključ do zmage v baccaratu je slediti dobri strategiji in upoštevati pravila. Stave na stavo Banker, ki ima prednost hiše 1,06 % in zmaga v 45,8 % primerov, lahko drastično povečajo možnosti za zmago. Ob dobri bančni strategiji bi bilo lažje zmagati.

Ali obstaja baccarat formula za zanesljivo zmago?

Da, obstaja veliko stavnih sistemov Baccarat, ki zagotavljajo zmage. Toda slaba stran je, da zahtevajo večji proračun, ki ga večina igralcev ni pripravljena dati na mizo. Na primer, pozitivni progresivni sistem Martingale se je izkazal za dolgoročno učinkovitega, vendar lahko zahteva ogromen znesek, da pride do zmagovalne točke.

Kako dosledno zmagujem pri baccaratu?

Po statističnih podatkih o bakaratu je bančnikova stava zmagala v 45,8 % primerov, medtem ko je igralčeva stava dobila 44,6 %, 9,6 % pa gre za izenačenje. Torej, da povečate možnosti za dosledno zmago, vedno izberite stavo Banker.

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Igra Baccarat je zelo preprosta, saj ponuja tri možne možnosti stav. Te tri stave veljajo za glavne stave v bakari in se jih igralci običajno držijo. 

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Stvar, zaradi katere je Baccarat tako priljubljen, je spodnji rob hiše. Baccarat je igralniška igra s kartami z najnižjo prednostjo hiše 1,06 % za najbolj priljubljeno stavo Banker Bet.

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Baccarat je ena najbolj enostavnih igralniških iger, ki zahteva minimalno znanje. To je popolna igra za stavnice, ki obožujejo hitre igre s kartami, ne da bi se morali naučiti veliko zapletenih pravil. Verjetno ima samo ruleta tako preprosta pravila kot Baccarat, kar je eden glavnih razlogov, zakaj je Baccarat še vedno tako priljubljena. 

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Baccarat je ena najbolj priljubljenih spletnih iger s kartami, ki jo je mogoče igrati v spletnih ali prizemnih igralnicah. Igro s kartami Baccarat velja za zelo enostavno naučiti, saj so njena pravila zelo preprosta. Vsaka spletna igra baccarat ima zelo nizko prednost hiše, zaradi česar je zelo privlačna za hazarderje. 

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Baccarat je predvsem igra na srečo, saj je njeno igranje povezano s primerjavo kart, običajno kart bankirja in igralca v večini različic. 

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Baccarat ima edinstveno mesto v srcih mnogih hazarderjev. Znana po svoji preprostosti in hitrem igranju, je postala stalnica tako v fizičnih kot v spletnih igralnicah. Ko pa gre za donosnost spletnih igralnic, Baccarat izstopa iz razlogov, ki niso takoj očitni. Kljub priljubljenosti med igralci ta igra predstavlja nenavaden primer v igralniškem gospodarstvu. V tem članku se poglobimo v razloge, zakaj Baccarat v primerjavi z drugimi igralniškimi igrami morda ni tako donosen za igralniška mesta, in raziščemo dinamiko v ozadju njegovega finančnega vpliva.

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Baccarat, znan po svoji eleganci in preprostosti, je postal stalnica v igralnicah po vsem svetu. To je igra, ki združuje preprosta pravila z avro prefinjenosti, privlačna tako za novince kot za izkušene igralce. Spodaj boste odkrili razloge za dolgotrajno priljubljenost Baccarata in izvedeli, kako lahko postanete del njegovega razburljivega sveta. Ste pripravljeni svoje novo pridobljeno znanje uporabiti v praksi? Raziščite igralnice Baccarat, ki so na seznamu CasinoRank in poiščite popolno mesto za izkušnjo vznemirjenja igre. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, te igralnice ponujajo idealno okolje za uživanje v edinstvenem šarmu Baccarata. Začnite svoje Baccarat potovanje danes z najboljšimi izbirami CasinoRanka!