Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Baccarat je predvsem igra na srečo, saj je njeno igranje povezano s primerjavo kart, običajno kart bankirja in igralca v večini različic.

Zaradi njegovega igranja je težko na kakršen koli način povečati možnosti za zmago. Še vedno pa obstaja nekaj brezplačnih strateških sistemov za bakarat, ki jih lahko stavci uporabijo, da dobijo rahlo prednost. Nizka lastnost, ki jo ima baccarat, in preprosta pravila omogočajo igralcem, da izberejo brezplačno strategijo baccarat in povečajo svoje možnosti za dolgoročno zmago.

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Kakšna je najboljša strategija za Baccarat?

Ker vemo, da je Baccarat dokaj preprosta igra, lahko vsak igralec izberite strategijo stav ki mu lahko pomagajo do uspeha na njegovi celotni stavni poti bakara.

V letih sprememb v stilih igranja baccarat je bilo ustvarjenih veliko stavnih strategij, pravil in sistemov. Igralci lahko prosto izberejo, kaj jim najbolj ustreza, in se tega držijo.

Stave z bankirjem

Obstaja ena osnovna strategija baccarat, ki ji je vedno priporočljivo slediti: stavite z bankirjem. Ta je hkrati najvarnejši.

Po statističnih podatkih je cenovna prednost za bančne stave le 1,06 %, donos za igralca pa neverjetnih 98,94 %. The izplačilo za bančne stave je 19:20, a ker je zelo priljubljen, nekateri spletna mesta spletnih igralnic zaračuna 5% provizije.

Stava Banker dobi 45,87 % in izgubi 44,65 %, 9,51 % pa gre za izenačenje. Glede na to statistiko je jasno, da je bolj verjetno, da bo stava na bankir zmagala v primerjavi z drugima dvema možnostma, zaradi česar je zelo dobra brezplačna strategija bakarata za uporabo.

Martingale strategija

Poznavanje osnovne strategije baccarat za stave na bankirja morda ne bo zadovoljilo nekaterih igralcev, ki lahko skočijo na druge možnosti, ki so uporabne za igro.

Ena izmed najbolj priljubljenih strategij je sistem Martingale Baccarat. Postala priljubljena v 18. stoletju v Franciji in se uporabljala predvsem za stave na ruleti. Toda ustreza skoraj vsaki igralniški igri, vključno z Baccaratom.

Celotna ideja strategije spletne bakarate Martingale je, da vedno podvojite stavo, dokler igralec ne zmaga, ko se postopek začne znova.

Za začetek uporabe te brezplačne strategije baccarat mora biti igralec pripravljen z večjo količino sredstev in izbrati vrsto stave, ki jo bo uporabil.

Torej, če je igralčeva prva stava 10 $ na Bankirja in če je stava izgubljena, mora biti naslednja 20 $. Če znova izgubljate, sistem predlaga, da nadaljujete s 40 $, nato z 80 $ itd., dokler ne pride dobitna stava.

Dolgoročno gledano bo ta spletna bakarata igralcu vrnila vse vložke, vključno z nekaj dobička. Ko pride dobitna stava, sistem martingale predlaga zmanjšanje vložkov za polovico, vendar nekateri igralci bakara raje začnejo znova, tako da je to vprašanje izbire.

Sistem Martingale je 100-odstotno zmagovalna strategija za bakarat, vendar le, če je igralec pripravljen začeti z večjim proračunom, saj se lahko stave zelo hitro stopnjujejo, dokler ne pride zmagovalna. Če je igralec začel z 10 $, bi morala biti 5. stava vredna 240 $.

Strategija igre Fibonacci Baccarat

Fibonacci je še en sistem stav, ki deluje v skoraj vseh igralniških igrah, vendar se zelo dobro ujema z igranjem igre Baccarat.

Fibonaccijev stavni sistem je sestavljen iz povečanja stave vsakič, ko igralec izgubi, z uporabo Fibonaccijevega zaporedja. Fibonaccijevo zaporedje je progresivno in je sestavljeno iz vsote prejšnjih dveh števil. V strategiji igre Baccarat bo to videti takole:

Če je igralec začel z 10 $, mora biti druga stava 10 + 0 = 10. Druga stava mora biti 20 + 10 = 30 $, naslednja pa bo 30 $ + 20 $ = 50 $, nato 80 $, 130 $ itd.

Najlažji način, da si igralec predstavlja, kako to deluje, je, da si predstavlja to vrstico:

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 itd., kjer je vsako število vsota prejšnjih dveh.

Sistem Fibonacci Baccarat zahteva večji bankroll, tako kot sistem Martingale, vendar je zmagovalna strategija baccarat.

Stavni sistem Paroli Baccarat

Paroli je še en zelo zanimiv sistem stav, ki deluje v večina igralniških iger, večinoma namizne igre, kot so ruleta, bakara, blackjack, poker itd. Igra je nasprotna sistemu Martingale, tako kot v Paroliju mora igralec podvojiti vložek, dokler ne dobi enega. Paroli je priljubljen tudi kot Reverse Martingale.

Sistem Paroli Baccarat deluje na naslednji način:

  • Če je igralec stavil 10 $ na bankirjevo roko, mora še naprej staviti 10 $, dokler stava ni dobljena.
  • Če je stava zmagovalna, mora igralec povečati vložek na 20 $.
  • Če je stava izgubljena, je treba vložek vrniti na prvotni vložek 10 $. Če pa zmaga, je treba vložek podvojiti na 40 $.
  • Če se zmagovalni niz nadaljuje, je treba stavo povečati na 80 $, če pa se izgubi, je treba zaporedje vrniti na prvotni znesek 10 $.

Bistvo sistema Paroli je, da igralec doseže 3 zaporedne zmage, ki povrnejo izgube in na koncu dobiček na vrhu.

Laboucherjev sistem

Laboucherjev stavni sistem, priljubljen tudi kot Split Martingale, Cancellation System ali American Progression, je izumil francoski igralec rulete po imenu Henry Laboucher.

Sistem deluje za katero koli igralniško igro s enakimi denarnimi stavami. Na žalost je Laboucherjev sistem veliko bolj zapleten od ostalih zgoraj omenjenih, a če se ga igralec navadi, lahko banki prinese nekaj dobička.

Laboucher je sistem negativnega napredovanja, ki od igralca zahteva, da poveča vložek vsakič po izgubi. V tem sistemu mora igralec po negativnem nizu povrniti izgube z nekaj zmagami, za razliko od na primer Martingale.

Laboucher lahko obravnavamo kot kombinacijo zgoraj omenjenih sistemov.

Kako deluje?

  • Igralec mora izbrati zaporedje, na primer 1, 2, 3, 4, 5, 6
  • Igralec naj vzame število, ki je enako vsoti prve in zadnje številke zaporedja, v tem primeru: 1 + 6 = 7
  • Če je stava zmagovalna, je treba dve številki odstraniti iz zaporedja, tako da je: 2, 3, 4, 5,
  • Če je stava izgubljena, je treba na koncu prišteti številko: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Cilj stavne strategije Laboucher pri baccaratu je ostati pri samo eni številki, ko igralec ne bo le povrnil izgube, ampak bo na koncu imel še dobiček.

D'Alembertov sistem

D'Alembertov stavni sistem je v 18. stoletju izumil francoski teoretik Jean Le D'Alembert. Gre za progresiven sistem, zelo podoben Martingalu.

Njegova razlika je v tem, da se hitre izgube preprečijo na zelo pameten način. Deluje v skoraj vseh igralniških igrah, vendar je še enkrat zelo primeren za igralce bakara.

Za začetek uporabe D'Alembertovega sistema v baccaratu mora igralec izbrati osnovni vložek, običajno znesek 1 žetona.

Recimo, da je en žeton vreden 1 $, napredovanje se začne s stavo 5 $. Potem mora igralec po izgubi dodati 1 $ k velikosti vložka. Če je stava uspešna, je treba osnovo vzeti iz velikosti vložka in jo v tem primeru vrniti na 5 USD.

Kako uvesti zmagoviti sistem Baccarat v različnih različicah igre

Baccarat je igra, ki vsebuje veliko različnih vrst, ki se razlikujejo po pravilih. Torej ni mogoče vsake strategije igre baccarat izvesti za vsako različico.

Najbolj razširjena sta Mini Baccarat in Punto Banco vrste Baccarat, ki vključuje stavo bankirja, stavo igralca in izenačenje. Zaradi tega so zelo primerni za skoraj vse spletne bakarne strategije.

Po drugi strani pa je Chemin de Fer nekoliko bolj zapleten in ima več pravil, zato uporaba Fibonaccija, Martingala ali Parolija morda ni dobra ideja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali obstaja kakšna strategija za baccarat?

Da, Baccarat je igra s kartami, ki igralcem omogoča izvajanje različnih brezplačnih strategij bakara, kot so Fibonacci, Martingale, Paroli ali D'Alembert.

Katera je najboljša strategija baccarat?

Obstaja veliko strategij za bakaro, ki jih lahko igralci implementirajo v svoje sisteme stav. Vsaka stavna strategija bo delovala dobro za igralce, če bo pravilno izvedena, tudi bolj zapletene, kot sta Martingale in Fibonacci. Ključni dejavnik je, da vsak igralec dosledno upošteva pravila strategije.

Katera je najvarnejša strategija baccarat?

Najvarnejša možnost za igralce baccarat je, da se vedno držijo najnižjih stav na prednost gospodinjstev, to je stava Banker, se izogibajo stranskim in izenačenim stavam, prav tako pravilno upravljajo zbiranje denarja, kar vključuje nastavitev omejitev zmage/izgube in izogibanje all-inom.

Katera kombinacija najpogosteje zmaga v baccaratu?

Po statističnih podatkih Bankirova stava zmaga 45,8 % časa, igralčeva stava dobi 44,6 %, izenačena stava pa ima zmagovalno stopnjo 9,6 %, zaradi česar je Bankirova stava najpogosteje zmagovalna kombinacija.

Ali je baccarat igra spretnosti ali sreče?

Baccarat je igra na srečo. Kljub temu, ne glede na to, kaj igralec naredi, bo končni izid vedno odločila sreča. Vendar lahko izvajanje strategije spremeni statistično dokazana pravila v zmagovalno strategijo bakarata.

Kateri je najboljši sistem baccarat?

Obstaja široka izbira sistemov stav Baccarat, ki delujejo, kot so Martingale, Fibonacci, Paroli in D'Alembert. Vsak igralec naj izbere tistega, ki mu najbolj ustreza.

Ali naj uporabim katerega od stavnih sistemov Baccarat?

Stavni sistemi Baccarat, kot so Fibonacci, Martingale, Paroli ali D'Alembert, zahtevajo večji denarni vložek, saj gre za progresivne sisteme, ki lahko včasih povzročijo precej visoke vložke. Torej, če bo igralec začel uporabljati sistem Baccarat, mora ustvariti večji proračun.

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Igra Baccarat je zelo preprosta, saj ponuja tri možne možnosti stav. Te tri stave veljajo za glavne stave v bakari in se jih igralci običajno držijo. 

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Stvar, zaradi katere je Baccarat tako priljubljen, je spodnji rob hiše. Baccarat je igralniška igra s kartami z najnižjo prednostjo hiše 1,06 % za najbolj priljubljeno stavo Banker Bet.

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Baccarat je ena najbolj enostavnih igralniških iger, ki zahteva minimalno znanje. To je popolna igra za stavnice, ki obožujejo hitre igre s kartami, ne da bi se morali naučiti veliko zapletenih pravil. Verjetno ima samo ruleta tako preprosta pravila kot Baccarat, kar je eden glavnih razlogov, zakaj je Baccarat še vedno tako priljubljena. 

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Baccarat je ena najbolj priljubljenih spletnih iger s kartami, ki jo je mogoče igrati v spletnih ali prizemnih igralnicah. Igro s kartami Baccarat velja za zelo enostavno naučiti, saj so njena pravila zelo preprosta. Vsaka spletna igra baccarat ima zelo nizko prednost hiše, zaradi česar je zelo privlačna za hazarderje. 

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Baccarat je med najbolj priljubljenimi igralniškimi namiznimi igrami, ki jih igralci lahko igrajo na skoraj vseh spletnih igralniških mestih. Je zelo preprosta igra, ki se je lahko stavniki zlahka naučijo, saj ima nekaj enostavnih pravil, ki si jih je treba zapomniti. 

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Baccarat ima edinstveno mesto v srcih mnogih hazarderjev. Znana po svoji preprostosti in hitrem igranju, je postala stalnica tako v fizičnih kot v spletnih igralnicah. Ko pa gre za donosnost spletnih igralnic, Baccarat izstopa iz razlogov, ki niso takoj očitni. Kljub priljubljenosti med igralci ta igra predstavlja nenavaden primer v igralniškem gospodarstvu. V tem članku se poglobimo v razloge, zakaj Baccarat v primerjavi z drugimi igralniškimi igrami morda ni tako donosen za igralniška mesta, in raziščemo dinamiko v ozadju njegovega finančnega vpliva.

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Baccarat, znan po svoji eleganci in preprostosti, je postal stalnica v igralnicah po vsem svetu. To je igra, ki združuje preprosta pravila z avro prefinjenosti, privlačna tako za novince kot za izkušene igralce. Spodaj boste odkrili razloge za dolgotrajno priljubljenost Baccarata in izvedeli, kako lahko postanete del njegovega razburljivega sveta. Ste pripravljeni svoje novo pridobljeno znanje uporabiti v praksi? Raziščite igralnice Baccarat, ki so na seznamu CasinoRank in poiščite popolno mesto za izkušnjo vznemirjenja igre. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, te igralnice ponujajo idealno okolje za uživanje v edinstvenem šarmu Baccarata. Začnite svoje Baccarat potovanje danes z najboljšimi izbirami CasinoRanka!