Kaj so spletne kvote za bingo

Bingo je igra s fiksnimi kvotami, kar pomeni, da ima vsaka bingo karta, ki jo kupi igralec, enake možnosti za dobitek. Natančneje, če igralec kupi 20 bingo kart, ima vseh 20 enake kvote.

Oglejmo si še en primer, saj mnogi igralci morda že vedo, da je v spletnem bingu ponujena samo ena cena. To pomeni, da če je igralec kupil eno karto od 100, ima le 1 % možnosti za zmago. Toda če so kupili 10 kart, bo to povečalo njihove možnosti za zmago, saj se bo kvota za bingo povečala z 1 na 10%.

Če želite izvedeti več o bingo kvotah za dobitek, nadaljujte z branjem tega vodnika.

Kaj so spletne kvote za bingo

Kvote za bingo

Izračunavanje kvot zmagati v tomboli ni tako enostavno. Ko bo igralec prebral zgoraj, bo morda pomislil, da mora samo kupiti več, vendar niso edini, ki bodo igrali v sobi. Bilo bi tudi več drugih igralcev, ki bi razmišljali enako. Torej, kako izračunati kvote in jih povečati?

Poglejmo običajno metodo:

  • Seštejte vse, ki sodelujejo v sobi.
  • Deli eno s to številko.
  • Če je 100 igralcev, bodo možnosti binga za zmago 0,01.

To je precej nezanesljiva metoda, saj igralec ne bi vedel, koliko kart je nekdo kupil, razen če ga vpraša, kar bi bilo grozljivo. Ta metoda predvideva, da bodo vsi imeli enako število vstopnic, kar pa ne bo mogoče, razen če vsi kupijo največje število vstopnic.

Zdaj se ta metoda lahko uporablja, toda če smo bolj natančni, kaj naj igralec naredi? No, poglejmo, kako povečati kvote, saj je izračun morda preprosto nemogoč.

Kako povečati možnosti za zmago pri bingu

Ker imajo vse karte enake možnosti za zmago, lahko igralec poveča svojo možnost za zmago tako, da kupi več kart kot vsi ostali. Ne pozabite le, da morajo imeti igralci možnost kupiti večji delež razpoložljivih vstopnic, da povečajo svoje možnosti za zmago v igri. Torej lahko igra z manj ljudmi na spletu nudi boljše možnosti kot igra z več tisoč igralci, saj si lahko igralec privošči večji del razpoložljivih kart.

V nasprotju s tem, če je samo 10 igralcev in vsi kupijo največjo količino kart, so možnosti za zmago v tomboli enake kot v polju, če igralec stori enako. Igralčeve možnosti za zmago so manjše od igralčeve možnosti, če kupi manj kart od največjega, medtem ko vsak drugi igralec v spletni igri bingo kupi največje dovoljeno število kart.

Zato je logično, da se osredotočimo tako na skupno število igralcev, ki sodelujejo v igri, kot na skupno število vstopnic, uporabljenih za to določeno igro.

Kako izboljšati možnosti

Če igralec še vedno misli, da možnosti za zmago v tomboli ni mogoče povečati, sledite naslednjim korakom.

Kupite čim več najboljših kart

Paketi vstopnic v razsutem stanju so pogosto znižani v dvoranah za bingo in na nekaj spletnih mestih večjih hiš. Oglejte si, kaj prejmejo drugi igralci, če je med isto sejo na voljo več vrst kartic za bingo.

Vedite, koliko nasprotnikov je

Možnosti za zmago v tomboli so višje, čim manjše je polje. Če je soba nabito polna, ogromen bingo dobitek morda ne bo tako odlične vrednosti.

Poiščite manjše jackpote in PJP

Čeprav manjši jackpot igralcu morda ne bo prinesel zmage, ki bi spremenila njegovo življenje, znatno poveča njegove možnosti za dobitek. Razmislite o igranju več spletnih progresivnih jackpotov (PJP), zlasti tistih, ki ste jih osvojili pred kratkim.

Primerjaj Field

Izvedite več o tem, kateri ponudniki spletnega binga imajo manjšo konkurenco, dražje vstopnice in večje nagrade.

Zagotovljen jackpot

Zajamčena vsota jackpota je drugačen vidik, ki ga je treba upoštevati, ko poskušate izboljšati kvote zmago v bingu v spletni igralnici. Nagrada za igralčevo naložbo se bo povečala, če bo skupno število aktivnih vstopnic, deljeno s povprečno ceno vstopnic, dalo znesek, ki je manjši od zajamčenega dobitka. Natančneje, v igri je prekrivanje 50 $, če je zajamčeno izplačilo za krog 100 $, vendar je bilo prodanih samo 50 kart po 1 $ na kos.

V tej igri bi bilo morda smiselno kupiti dodatne vstopnice, da bi povečali možnosti za dobitek z večjim odstotkom razpoložljivih kart.

Zaključek

Bingo je igra kvot in možnosti za zmago v tomboli se razlikujejo glede na to, koliko igralcev igra v sobi. Več ko je igralcev v sobi, manjše bodo kvote. Zato je idealno igrati bingo, ko ni tako velikega števila igralcev.

Poleg tega mora igralec kupiti najboljše vstopnice, kolikor je le mogoče, da poveča svoje možnosti za zmago v igri. To je najboljša strategija za uporabo v bingu igra za povečanje bingo kvot. Drugi načini delitve niso natančni in ne bodo prav nič pomagali, zato je bolje slediti navodilom.

Kakšne so kvote za bingo?

Bingo kvote so verjetnost zmage v igri. Če je v igri 100 kart in je vsak igralec kupil samo eno, je verjetnost, da bodo igralci osvojili denarno nagrado, 1 %.

Kakšne so možnosti za brezplačen spletni bingo?

Spletni bingo je igra s fiksnimi kvotami, kar pomeni, da obstaja enaka možnost za dobitek za vsako kupljeno spletno bingo kartico. Kvote za brezplačen spletni bingo temeljijo na številu igralcev in številu kart, ki jih kupijo.

Kako povečati kvote za bingo?

Bingo kvote lahko povečate tako, da kupite večino kart in igrate, ko je manj ljudi; če je več ljudi, se bodo kvote zmanjšale.

Kako izračunati kvote za bingo?

Bingo kvote lahko izračunate tako, da ena delite s številom igralcev, ki so prisotni v sobi. Ta metoda ni ravno zanesljiva, zato lahko igralci za boljše razumevanje sledijo vodniku OnlineCasinoRank.

22BET:Do 600 $
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita

Spletni bingo je izjemno znana spletna igralniška igra, zato bi morali igralci poznati nekaj nasvetov za bingo, preden začnejo igrati. Obstajajo igralci, ki poznajo nasvete in trike za spletni bingo, vendar jih ne izvajajo, ker se tega morda ne zavedajo. 

Prikaži več

Presenetljivo je, da ne obstaja le en spletni bingo. Obstajajo različne vrste igralcev binga, ki lahko uživajo v igranju. V tem priročniku bomo razpravljali o vseh vrstah binga, ki jih igralci lahko igrajo, zato začnimo takoj.

Prikaži več

Obstaja več stvari, ki jih morajo igralci imeti v mislih, če želijo igrati Bingo. Najpomembnejša stvar od vsega je, da skrbno izberete karto, saj boste s tem povečali možnosti igralcev za dobitek. Toda kako bo to mogoče? Odgovor je preprost. Igralci morajo razumeti pravila.

Prikaži več

Bingo je ena najbolj znanih iger, ki se igrajo po vsem svetu, za igranje binga pa se uporabljajo karte. Spletni bingo lahko uporablja spletne bingo karte, igralci pa lahko ustvarijo tudi lastne bingo karte z brezplačnim generatorjem bingo kartic. Uporaba virtualnih bingo kart sploh ni zapletena, saj bodo igralci med ustvarjanjem karte našli smernice.

Prikaži več