Koliko vrst spletnega tombola je v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Presenetljivo je, da ne obstaja le en spletni bingo. Obstajajo različne vrste igralcev binga, ki lahko uživajo v igranju. V tem priročniku bomo razpravljali o vseh vrstah binga, ki jih igralci lahko igrajo, zato začnimo takoj.

Igrate lahko različne vrste bingo iger, kot so običajne spletne bingo igre, klepetalnice bingo igre, vnaprej nastavljene bingo jackpot igre in posebne bingo igre. Zdaj pa podrobno razpravljajmo o vseh teh različnih in novih igrah bingo.

Koliko vrst spletnega tombola je v spletnih igralnicah

Pogoste spletne igre bingo

Običajni spletne igre bingo so igre bingo s 75 žogicami, igre bingo z 90 žogicami, igre bingo z 80 žogicami in igre bingo s 30 žogicami, znane tudi kot hitri bingo. Medtem ko progresivni jackpot in tisti za več igralcev prav tako spadajo v isto kategorijo, bomo o njih razpravljali ločeno.

Igra Bingo s 75 žogicami

Igra bingo s 75 žogicami je znana tudi kot ameriški bingo, saj igralci morda že iz imena vedo, da se v tej igri uporablja 75 žogic.

 • Igralci uporabljajo mreže 5 x 5. Označevanje vnaprej določenega vzorca, ki bo najverjetneje vodoraven, diagonalno ali navpično, vodi do zmage.
 • Fantastične ameriške bingo igre z veliko igralci so na voljo na Lestvica spletnih igralnic, tako da lahko igralci tam izberejo katero koli igralnico.
 • Glede na vstopnino v višini 1 $ in nagrado v višini 2,5 tisoč $ je igra Dollar zdaj najbolj priljubljena.

Igra bingo z 90 žogicami

Igra bingo z 90 žogicami je pogosta igra v Združenem kraljestvu, ki uporablja 90 žogic.

 • Karte so sestavljene iz mreže 39 s 5 številkami in 4 praznimi črnimi prostori v vsaki vrstici. Za igro se uporabi šest vstopnic.
 • Naenkrat lahko zavpijete samo eno številko.
 • Trije zaporedni vzorci sestavljajo zmagovalni vzorec.
 • Zato upoštevajte, da ima vsak vzorec priložnost za zmago in z njim povezano nagrado.

Igra bingo z 80 žogicami

Bingo z 80 žogicami je ena od novih bingo iger, ki je postala priljubljena v zadnjih letih.

 • Igra se na kartici 4 krat 4 z ustrezno barvo (rdeča, rumena, modra ali bela) v vsakem stolpcu.
 • Zmagovalna karta ima ujemajoče se številke, ki ustrezajo vnaprej določenemu vzorcu igre. Diagonalna črta čez kartico, na primer.

Igra bingo s 30 žogicami

To vrsto igre je mogoče igrati kot različico binga z 90 žogicami, 75 žogicami ali celo z 80 žogicami.

 • Številke se izgovorijo hitreje kot v običajnih igrah bingo, kar je edina razlika.
 • Ta vrsta igre je odlična za igralce na poti in tiste, ki želijo v nekaj kratkih igrah stisniti.
 • Je tudi igra bingo, kjer je po našem mnenju igranje na spletu s samodejnim označevanjem kart veliko boljše od igranja v dvorani za bingo, kjer je hitri bingo lahko nekoliko stresen.

Chat Bingo igre

Igre bingo v klepetu niso nič zapletene, saj mnogi igralci mislijo, da je to morda nekaj drugega kot običajno. To je samo običajna igra bingo, kjer bo spletna soba igralce spodbudila k klepetu z drugimi igralci.

Najboljša stvar pri chat bingo igrah je, da bodo igralci prejeli dodatne bonuse, ki jih bodo lahko uporabili za nakup novih bingo listkov. Tisti bingo listki se lahko uporabljajo samo za običajne igre oz nekaj posebnih bonusov.

Da bo igralcem poenostavljeno, ne pozabite, da bingo sobe uporabljajo moderatorje klepetalnih iger, ki zagotavljajo, da klepet dobro poteka. Vsaka soba ima pogosto stroga pravila, kako naj se igralci obnašajo med igrami klepeta. Vredno je, da si podrobneje ogledate vsako igralno sobo za klepet, ker so zabaven način za sodelovanje s skupnostjo in pogosto prihajajo z neverjetnimi bonusi.

Vnaprej nastavljeni jackpoti igre Bingo

Te bingo igre temeljijo na vnaprej nastavljenih vzorcih binga s 75 ali 90 žogicami. Ne pozabite, da ti vzorci niso fiksni in da lahko 75 uporablja druge vzorce, najpogostejši pa so bingo z 90 žogicami. Jackpot je nagrada za pridobitev tega vzorca in v tej posebni vrsti igre so glavni dobitki razkriti, preden se igra začne. Poleg tega jackpot ni odvisen od števila igralcev. Ali celo strošek vstopnic, kot lahko storijo druge običajne igre. Zdaj pa poglejmo, kaj sta dve različni vrsti vnaprej nastavljenih bingo iger.

Igre s progresivnim jackpotom

Progresivni bingo jackpoti so posebna vrsta igre, pri kateri je začetni izplačilo vnaprej določen pred začetkom igranja in se poveča, ko več igralcev kupi vstopnice za igro. Upoštevajte, da lahko glavni dobitek še narašča, dokler ni odkrit zmagovalec. Na splošno imajo določene določbe, kot je polna hiša ali izpad mora biti dokončan s prvimi 50 klicanimi številkami.

Bingo igre za več igralcev

Bingo igre za več igralcev so v bistvu samo zato, da še bolj razburkajo stvari, tako da se baza igralcev ne more nikoli naveličati bingo iger. Pri bingo igrah za več igralcev lahko igralci združijo moči z drugimi igralci v spletni bingo sobi za določene igre, razdelijo karte in posledično zaslužke in nagrade med ekipo. Glede na to, da velja za igro za eno samo igranje, je to odličen način igranja s prijatelji in v bolj skupinskem okolju. Bistvena točka, ki jo je treba upoštevati, je, da vse sobe ne bodo omogočale te oblike igranja, saj se sobe razlikujejo glede na to, katere igre se lahko igrajo v več igralcih.

Posebne igre Bingo

Te vrste bingo iger so posebne in v sobah za bingo so na voljo v ogromnih količinah. Razpravljali bomo o treh najboljših posebnih igrah binga, tako da lahko igralci izberejo katero koli od njih.

Srečne številke

Igra bingo s srečnimi številkami je standardna igra z 90 žogicami, kjer lahko igralci izberejo tudi tri svoje srečne številke, s katerimi igrajo za jackpot. Če se te številke imenujejo sreča, se bo igralec kvalificiral ali osvojil celotno stvar. Ta različica klasičnega binga je izjemno zabavna.

Dogovorjeno ali ne

Ta igra temelji na zelo zanimivi TV seriji, ki bi lahko pritegnila veliko igralcev. To je izjemno priljubljena igra in jo najdete v skoraj vseh sobah za bingo. V tej bingo igri so 4 nagrade, in če igralec zmaga, ga bo bankir izklical, tako kot na programu. Nato se mora naslednji igralec odločiti, ali bo sprejel njegovo ponudbo ali obdržal darilo, ki je že bilo dodeljeno njegovi škatli. Palica ali twist je zanimiva sestavina igre, ki je zelo všeč igralcem binga.

Kdo želi biti milijonar?

To je ena od edinstvenih bingo iger na spletu, ki ima 12 fiksnih jackpotov, glavni jackpot pa je sestavljen iz 1 milijona funtov. Torej, ali igralci želijo biti milijonarji? Samo če bi bilo tako enostavno.

Zaključek

Igralci lahko izberejo katero koli igro, obravnavano v vodniku, glede na svoje želje, saj so vse zabavne za igranje. Ne zamudite hiš klepetalnic bingo iger, saj so včasih lahko zelo radodarne. Poleg tega si oglejte posebne igre, saj so posebne z razlogom. To je skoraj vse, kar bi moral igralec vedeti o vrstah bingo iger, zato nadaljujte in uživajte v njih.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Katere so različne vrste bingo iger?

Obstaja več vrst bingo iger, med katerimi so pogoste bingo igre s 70, 80, 90 in 30 žogicami. Srečne številke, dogovor ali nič in kdo želi biti milijonar so nekatere od posebnih.

Koliko vrst bingo iger obstaja?

Obstajajo približno 4 vrste bingo iger, ki imajo podvrste, ki lahko segajo do 10.

Ali je mogoče prirejati igre bingo?

Bingo igre v resnici niso prirejene, saj je bingo ena izmed več igralniških iger, ki uporabljajo tehniko generatorja naključnih števil (RNG), da zagotovijo, da so proizvedene številke naključne in razločne. Ta metoda RNG ustvarja naključna števila brez rime ali razloga.

Katere igre bingo plačujejo pravi denar?

Vsaka igra bingo plača pravi denar, razen tistih, ki so le poskusne, in tistih, ki za igro ne potrebujejo pravega denarja.

5 bonusov, ki lahko naredijo spletno tombolo še bolj razburljivo

5 bonusov, ki lahko naredijo spletno tombolo še bolj razburljivo

Spletni bingo prinaša zabavo prav na dosegu roke, saj združuje klasično razburjenje s priročnostjo digitalnega igranja. Kaj poveča to vznemirjenje? Bonusi! So kot skrivne sestavine, ki popestrijo vašo igro. Od dobrodošlice s posebnimi ponudbami do nagrajevanja vaše zvestobe so ti bonusi dodatna češnja na vrhu. Zaradi njih je vsaka seja tombole edinstvena in ponuja več možnosti za igro in zmago. Torej, pripravite se, da se potopite v pet neverjetnih bonusov, ki spremenijo spletni bingo iz odličnega v popolnoma fantastičnega. Raziščimo, kako lahko ti bonusi izboljšajo vašo spletno bingo avanturo!

Kaj so spletne kvote za bingo

Kaj so spletne kvote za bingo

Bingo je igra s fiksnimi kvotami, kar pomeni, da ima vsaka bingo karta, ki jo kupi igralec, enake možnosti za dobitek. Natančneje, če igralec kupi 20 bingo kart, ima vseh 20 enake kvote. 

Kako zmagati več pri Bingu

Kako zmagati več pri Bingu

Spletni bingo je izjemno znana spletna igralniška igra, zato bi morali igralci poznati nekaj nasvetov za bingo, preden začnejo igrati. Obstajajo igralci, ki poznajo nasvete in trike za spletni bingo, vendar jih ne izvajajo, ker se tega morda ne zavedajo. 

Naučite se igrati bingo na spletu

Naučite se igrati bingo na spletu

Obstaja več stvari, ki jih morajo igralci imeti v mislih, če želijo igrati Bingo. Najpomembnejša stvar od vsega je, da skrbno izberete karto, saj boste s tem povečali možnosti igralcev za dobitek. Toda kako bo to mogoče? Odgovor je preprost. Igralci morajo razumeti pravila.

Razkrinkavanje največjih mitov in stereotipov o spletnem tomboli

Razkrinkavanje največjih mitov in stereotipov o spletnem tomboli

Spletni bingo je navdušil svet iger na srečo in pritegnil igralce iz vseh družbenih slojev s svojo obliko, ki je preprosta za igranje, in razburljivim igranjem. Vendar pa se je poleg naraščajoče priljubljenosti pojavilo več mitov in stereotipov o spletni tomboli, ki pogosto slikajo zavajajočo sliko te živahne igre. V tem članku se bomo lotili in razkrili najpogostejše napačne predstave o spletnem bingu. Od tega, kdo igra do tega, kako delujejo dobitki, tukaj smo, da vam ponudimo vse vpoglede. Torej, potopimo se in ločimo dejstva od fikcije.

Vse o spletnih karticah in klicih za tombolo

Vse o spletnih karticah in klicih za tombolo

Bingo je ena najbolj znanih iger, ki se igrajo po vsem svetu, za igranje binga pa se uporabljajo karte. Spletni bingo lahko uporablja spletne bingo karte, igralci pa lahko ustvarijo tudi lastne bingo karte z brezplačnim generatorjem bingo kartic. Uporaba virtualnih bingo kart sploh ni zapletena, saj bodo igralci med ustvarjanjem karte našli smernice.