5-minutni vodnik za pripravo na spletni poker turnir

Poker

2021-09-11

Katrin Becker

Igranje spletnega pokra je ena najbolj prijetnih zabavnih dejavnosti. Preprosto moraš poiščite spletno igralnico, izberite različico pokra in uživajte v seji. Vendar je normalno, da ste v tej igri nekoliko ambiciozni in osvojite zmago.

5-minutni vodnik za pripravo na spletni poker turnir

Na srečo najboljša spletna mesta za poker omogočajo igralcem, da sodelujejo na turnirjih, da osvojijo jackpot v vrednosti 100.000 $. Toda če želite prevzeti plen, se morate dobro pripraviti, preden se pridružite mizi. Spodaj so nasveti, ki jih morate upoštevati pri naslednjem poker turnirju.

Odložite denar za turnir

Pravijo, da prestrašeni denar ne more zaslužiti, in to je popolnoma res v svetu spletnih iger na srečo. Zato se pred vpisom v poker turnir naučite nekaj stvari o upravljanju bank.

Glavno pravilo je, da nikoli ne igrate turnirja, ki lahko močno vpliva na vašo banko. Poglejte najnižjo in največjo stavo na roko in jo primerjajte s svojim bančnim računom. Če je mogoče, mora biti vaš bančni račun 1000x večji od največje stave na roko.

Zaspite

Kot morda že veste, lahko slabo spanje negativno vpliva na večino vidikov vašega življenja, vključno z igranjem spletnega pokra. Pravzaprav večina profesionalnih igralcev pokra ignorira to zelo pomembno pravilo, ker se večina turnirjev odvija ponoči.

Kakor koli že, vedno se morate dobro naspati, ne glede na to, ali igrate ponoči ali podnevi. To zmanjšuje možnosti za napake, ki spremenijo igro. Čeprav je zahtevno, morate predhodno izpustiti tudi nepotrebne zabave in dogodke. Skratka, uživajte v svojih posteljnih urah na polno.

Načrtujte svoj čas

Ko igrate svoj naslednji turnir, je najpomembnejše zagotoviti, da imate na voljo dovolj časa. Številni igralci spletnega pokra ta pomemben korak v celoti preskočijo, ko je dogodek za vogalom panika.

Brez ustreznega časovnega razporeda se boste morda znašli globlje v velikem poker turnirju, ki ga nikoli niste načrtovali. Ne pozabite, da se večina poker dogodkov lahko vleče skozi cel dan. Zato poskrbite, da dogodek sovpada z vašimi prostimi dnevi, da se izognete težavam z delodajalcem ali zakoncem.

Postavite si realen cilj

V življenju boste lahko bolj produktivni, če imate dosegljive cilje in pazite na žogo. No, to ni nič drugače, če igrate tisti nočni turbo ali večdnevni turnir v regulirani spletni igralnici.

Prvič, načrtujte zmago na dogodku s kakršnimi koli pravnimi sredstvi. Postavite si lahko tudi manjše, a dosegljive cilje, kot je gibanje, tako da si vzamete odmore po določenem obdobju. To vas zaščiti pred prenagljenimi odločitvami na mizi. Preprosto povedano, izogibajte se tej miselnosti vse ali nič.

Imejte strategijo igranja

Druga draga napaka, ki jo naredijo igralci v igralnicah, je igranje na srečo brez prave strategije. Običajno se morate pridružiti najboljšim spletnim mestom za poker, ko ste prepričani o svojih stavnih sistemih in strategijah. Na vašo srečo je na spletu na stotine osnovnih strategij pokra.

Na primer, izkušeni igralci pokra vam bodo povedali, da lahko igranje agresivnega manjšega števila iger na dolgi rok izplača dividende. Druga delujoča strategija pokra je, da odstopite, kadar niste prepričani o svoji naslednji potezi. Zato se pred igranjem naučite osnovnih sistemov.

Kaj pa izlet na stranišče?

Nič ne more biti frustrirajoče kot iskanje popolnega sedeža za poker samo za naravo, ki jo bo poklicala na prvi stopnji. To lahko razdeli vašo pozornost na to, ali naj pokličete/povišate ali pobegnete na stranišče. Zavedajte se, da vas bo pomanjkanje roke na prvi ravni postavilo na strelno črto, ko bo pošast zadela.

Torej, upoštevajte ta nasvet; zagotovite, da boste zgodnje kroge izkoristili v največji možni meri. Če želite to narediti, uporabite stranišče, preden se igra začne. Če igrate v kopenski igralnici, vam bo to pomagalo vedeti, kje so stranišča med odmori.

Povzetek

Če vam ne uspe načrtovati, potem načrtujete neuspeh, zlasti v spletnem pokru. Zato ne dovolite, da vam pomanjkanje pripravljenosti omeji možnosti za osvojitev zneska, ki vam bo spremenil življenje. Zgornjih šest trikov vam bo pomagalo, da s prvimi kartami ravnate kot izkušen profesionalec. In ne pozabite, zabavajte se!

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice