Najpogostejše napake pri igri rulete in kako se jim izogniti

Več sto let so bili ljudje očarani nad kolesom rulete, ko so vlagali svoje stave in nestrpno čakali na zvok ropotajoče žogice in pogled na zmagovalno številko.

Vendar ima tako čudovita igra še vedno svoja pravila, kar pomeni, da so napake možne. Napake pri ruleti so lahko drage, tako kot pri vsaki igri. Preučili bomo najpogostejše napake pri ruleti, kako jih preprečiti in kateri je resnično najboljši način za igranje rulete.

Najpogostejše napake pri igri rulete in kako se jim izogniti

Katere so najpogostejše napake pri ruleti?

Vsi smo že slišali nešteto zgodb o ljudeh, ki se pehajo za izgubami, pri igranju rulete niso določili proračuna in se ga držali, ter o množici drugih nesreč. Katere pa so najpogostejše napake? Tukaj je podrobnejši pogled:

 1. Nerazumevanje pravil: Novi igralci pogosto začnejo igrati ruleto, ne da bi si za to vzeli čas nauči se igrati ali kvote različnih stav. Ignoriranje kvot in izplačil je morda največja napaka, ki jo lahko naredi kateri koli igralec, ne glede na to, kje igra igro.
 2. Stave brez strategije: Ena največjih napak mnogih igralcev je sklepanje naključnih stav, ne da bi razmišljali o pravilna strategija rulete. Igranje s čustvi namesto s strategijo se pogosto konča z nepremišljenim igranjem na srečo in velikimi izgubami.
 3. Lov na izgube: Običajno je, da si igralci poskušajo opomoči po nizu porazov tako, da podvojijo ali povečajo svoje vložke. Več izgubljenega denarja pomeni večjo žalost.
 4. Zanašanje na zmote: Napaka igralca je zmotno prepričanje, da se prejšnji rezultati lahko uporabijo za napoved prihodnjih. Če se zanašajo na zmote, se pri pomembnih odločitvah, ko igrajo spletno ruleto, na koncu zanašajo na vero namesto na logiko.
 5. Izbira napačne različice rulete: Izbira igre rulete s slabo prednostjo hiše je lahko velika napaka. Ko je prednost hiše večja, se igralčeve možnosti za zmago drastično znižajo.

Izogibanje pogostim napakam pri ruleti

Tukaj je nekaj zelo pomembnih nasvetov za ruleto, da se izognete tovrstnim napakam:

 1. Učenje pravil: Igralci morajo porabiti nekaj časa, da se seznanijo s pravili igre in kvotami, preden dajo denar na kocko. Informirano odločanje je ključ do prihranka denarja, kar bo pomagalo igralcem skozi celoten proces.
 2. Razvijanje stavne strategije: Igralci potrebujejo strategije rulete, da bodo imeli pod nadzorom svojo porabo. Čeprav so metode Martingale, Fibonacci in D'Alembert zelo razširjene, se morate spomniti, da zanašanje na sisteme stav ne bo vedno zagotovilo uspeha.
 3. Nastavitev omejitev: Pomembno je, da se odločite, koliko denarja želi igralec porabiti, ne da bi ga presegli. Tako igralci ne bodo v skušnjavi, da bi lovili svoje izgube in se lahko sprostijo ter uživajo v spletni ruleti brez skrbi, da bi bankrotirali.
 4. Osredotočanje na verjetnost, ne na vraževerje: Pomembno si je zapomniti, da novi vrtljaji nimajo vpliva na prejšnje. Igralci se morajo odločiti na podlagi statističnih podatkov in verjetnosti, ne na podlagi logičnih napak.
 5. Izbira prave različice rulete: Evropska in francoska ruleta sta zaradi nižjega roba hiše primernejši od ameriške rulete. Dolgoročno bo to izboljšalo igralčeve možnosti za zmago.

Kako izbrati najboljša spletna mesta za spletno ruleto

Preden zaključimo s temi nasveti in triki, je tukaj pravi način za izbiro najboljša spletna stran za ruleto da uživate v številnih igrah rulete:

 1. Licenciranje in ureditev: Pred igranjem za pravi denar se morajo igralci vedno prepričati, da je zaupanja vreden organ za igre na srečo, kot sta Komisija za igre na srečo Združenega kraljestva ali Malteški organ za igre na srečo, spletni igralnici rulete izdal ustrezne licence in predpise.
 2. Raznolikost iger: Evropske, francoske in ameriške igre rulete so na voljo v uglednih spletnih igralnicah. Vendar pa bi morali obstajati tudi drugi izvirni in kreativne različice rulete.
 3. Mobilna združljivost: Spodobno spletno mesto za ruleto bi moralo omogočati igralcem, da igrajo na poti, tako da zagotovi mobilno različico ali aplikacijo.
 4. Bonusi in promocije: Čeprav je moto tukaj "varnost na prvem mestu", bi morale biti tudi igralnice zagotoviti bonuse in promocije da bo izkušnja bolj razburljiva. Med bonusi, ki jih pričakujemo, so vračilo denarja, bonusi za depozite in bonusi brez depozitov.
 5. Pomoč strankam: V primeru kakršnih koli vprašanj ali težav bi bilo najbolje, da obiščete spletno mesto z odlično storitvijo za stranke. Poleg tega je podpora strankam dandanes na voljo v več jezikih.

Zaključek

Skratka, ruleta je vznemirljiva igra na srečo, ki lahko igralce zabava ure in ure. Igralci lahko izboljšajo svojo igralniško izkušnjo in možnosti za zmago tako, da se seznanijo z najpogostejšimi napakami pri ruleti in sprejmejo ukrepe za njihovo preprečevanje.

Za pravilno igranje rulete na spletu morajo igralci izbrati pravo spletno igralnico, se naučiti pravil in tudi dovolj vaditi, da lahko v igri uživajo v največji možni meri.

Katere so nekatere najpogostejše napake pri ruleti?

Napake pri ruleti vključujejo igranje brez poznavanja pravil, stave brez strategije, iskanje izgub, odvisno od predpostavk, in izbiro napačne igre rulete.

Kako se lahko izognem napakam pri ruleti?

Za uspešno igranje rulete se morajo igralci seznaniti s pravili igre, ustvariti strategijo stav, postaviti meje, dati prednost kvotam pred prepričanjem in izbrati ustrezno različico rulete.

Ali obstajajo strategije za izogibanje običajnim napakam pri ruleti?

Igralci lahko bolje poskrbijo za svoj denar in sklepajo poučene stave s strategijami, kot so sistemi Martingale, Fibonacci in D'Alembert. Vendar neprebojne zmagovalne strategije ni.

Ali je običajno, da novi igralci delajo napake pri ruleti?

Da, neizkušeni igralci pogosto delajo drage napake, ker niso seznanjeni s pravili igre, stavnimi strategijami ali kvotami. Igralci lahko zmanjšajo verjetnost napak s preučevanjem igre in uporabo učinkovitih strategij.

Katere so največje napake, ki se jim je treba izogibati pri ruleti?

Nikoli ne lovite izgub, verjemite v mite ali igrajte različico rulete z večjo prednostjo hiše, kot je ameriška ruleta, saj so to nekatere najpogostejše napake igralcev. Da bi povečali možnosti za zmago pri ruleti, se morajo igralci osredotočiti na tri stvari: preučevanje pravil, določitev limitov in igranje evropske ali francoske rulete.

22BET:Do 600 $
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita

Ruleta ostaja ena najbolj priljubljenih iger na svetu. Kopenske igralnice so bile zgrajene posebej za to igro. To ni le modna igralniška igra, ampak tista, ki je prestala preizkus časa – tako je prišla vse do najboljše spletne igralnice.

Prikaži več

Kot pri vsaki drugi igri na srečo, je tudi pri ruleti veliko verjetnosti, kvot in izplačil. Vendar je za razliko od blackjacka te zelo enostavno izračunati, saj je izžrebana samo ena dobitna številka od skupno 35 (v francoski ruleti). 

Prikaži več

Ali je smiselno uporabljati strategijo pri igranju priljubljene igre rulete ali ni pomembno, kako se odločite za stave? Kateri je najboljši način igranja rulete? 

Prikaži več

Igralce že dolgo časa navdušujejo ruleta in njene večnacionalne različice ter različice. Ruleta s svojim prepoznavnim vrtljivim kolesom in vznemirljivostjo stav na to, kam bo žogica padla, je starodavna stalnica vsake ugledne igralnice.

Prikaži več