Novice

October 9, 2020

Igralni avtomati, ki navdušujejo v Fortunes

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ni dvoma, da so igralne avtomate najbolj priljubljene v celotnem igralnem ekosistemu spletnih igralnic. Je dovolj ogromen, da ima danes več kot 6000 različic iger, iger, ki jih proizvajajo nekateri najboljši ponudniki iger v panogi. Dve stvari sta gotovi glede igralnih iger, razen dejstva, da je njihova priljubljenost zasenčila vse namizne igre.

Igralni avtomati, ki navdušujejo v Fortunes

Ena je, da igralne avtomate ponujajo spletni casino največji vir dohodka zaradi števila ljudi, ki jih igrajo. Po drugi strani pa do danes nobena druga zvrst spletne igralnice ni nagradila igralcev toliko denarja kot igralne igre. Čeprav je za spletne igralnice ustrezna krava, je tudi teren za igralce, ki spreminja življenje.

Vrste igralnih avtomatov, na katere morate biti pozorni

V tem delu si bomo ogledali različne kategorije igralnih avtomatov, ki jih morate preizkusiti, da povečate svoje možnosti za zmago in možnosti velikega dobitka.

1. Progresivne reže:

To so vrste igralnih avtomatov, ki sčasoma pripeljejo do tako imenovanega progresivnega jackpota. Ta progresivni jackpot vam lahko prisluži bogastvo, medtem ko opravljate le preproste osnove. Pri teh igrah, bolj ko stavite, določen del vaše stave gre v zbirko, enako kot pri vsakem drugem igralcu. Ta denar se kopiči, dokler nekdo ne zadene prave kombinacije simbolov, da sproži jackpot, nato pa vse osvoji. Po tem se jackpot vrne na osnovni znesek in se začne znova povečevati. Te igre vas lahko takoj naredijo milijonarja.

2. množitelji bonusov:

Včasih se vam morda nikoli ne zgodi, da bi morali osvojiti jackpot, in to je običajno posledica pogostosti, pri kateri se ti jackpoti sprožijo. Toda za igralne avtomate z odličnimi množitelji bonusov ne boste potrebovali sreče z jackpotom. Ta igralni avtomat vam ponuja več množiteljev bonusov za vaš običajni dobitek med vrtenjem in če boste imeli srečo, boste morda zadeli bogastvo. Če želite imeti dobre možnosti, poskrbite, da vedno stavite blizu največje stave ali največje stave same. To običajno poveča vašo pojavnost množitelja bonusov.

3. Igralni avtomati Wild Play:

To so zabavni igralni avtomati. Igralni avtomati z igralnimi znaki so odlični, ker so običajno nadomestek za običajne simbole, ki so običajno povezani z igralnimi avtomati in dobitki. Srečna kombinacija Wilds lahko podvoji, potroji, štirikrat in neverjetno petkrat poveča vaš dobitek, tako bizarno lahko zmagate. V veliki meri vam lahko ti Wild igralni avtomati včasih, če jih kombinirate s pravimi simboli, prinesejo nekaj neverjetnih bonus funkcij in tako povečate vaš dobiček.

4. Reža za video:

Ta igralni avtomat ima nekaj napredka, je tudi kategorija igralnih iger, ki gredo korak pred običajnimi in tradicionalnimi igralnimi avtomati, zlasti z izplačilnimi linijami. Verjamem, da je končni cilj vsakega igralca spletne igralnice zmagati ali sodelovati v igrah, ki imajo večje možnosti za zmago. To vam bo ponudil video avtomat, medtem ko običajna igralna avtomata, ki temelji na tehnologiji kolutov, ponuja največ 5 izplačilnih linij, video avtomat ponuja več izplačilnih linij od 7, 10, 20, 25, 50 in to lahko traja do 100 izplačilnih linij. Nekateri video igralni avtomati vas bodo šokirali z 250 izplačilnimi linijami, kar je neverjetno!

5. Mega Spin reže:

Kot že ime pove, je to ogromna vrsta igralnega avtomata, ki igralcu omogoča velike zmage z igranjem več iger na avtomatih hkrati na enem zaslonu. Nisem prepričan, koliko ponudnikov iger ima na voljo tovrstne igralne avtomate, vendar bodite prepričani, da boste, ko boste videli enega od takih, odlično zmagali, če boste preprosto zagnali več vrtljajev hkrati.

6. Reža z ravnim vrhom:

Te vrste igralnih avtomatov so ravno nasproti igralnih avtomatov s progresivnim jackpotom. Kot sem rekel prej, se progresivni jackpot povečuje z vsako dodatno stavo, dokler ga nekdo ne zadene. Vendar pa je pri Flat Top Slot jackpot fiksen in se ne poveča za dodatno stavo. Dejansko ne boste zmagali toliko kot progresivni jackpot, vendar je ojačevalec s tem Flat Top frekvenca, pri kateri se lahko sproži. Zmagati je precej hitreje in hitreje. Zato bi se nekateri igralci raje odločili za to.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**
2024-03-16

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**

Novice