Novice

May 24, 2021

Najbolj smešne šale in šale v igralnici vseh časov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

V zadnjih nekaj letih smo videli hazarderje, ki stojijo v vrsti, da bi dobili kos spletnih igralniških iger. To se je še izboljšalo v obdobju Covid-19, ko je večina fizičnih igralnic ustavila delovanje. Toda tako kot pri igranju v osebnem okolju, spletne igre na srečo mora biti zabavno in prijetno. Ta članek vam predstavlja nekaj šal o igrah na srečo in igralniških besednih iger, s katerimi boste poskrbeli, da bodo vaše spletne igre na srečo lahkotne.

Najbolj smešne šale in šale v igralnici vseh časov

Smešne igralniške igre

Tukaj je seznam 10 igralniških besednih iger:

  1. Kakšna je razlika med igralnicami v živo in spletnimi igralnicami? V spletnih igralnicah lahko po izgubljeni stavi jokate in nihče se vam ne bo smejal.
  2. Prvi znak, da ste morda zasvojeni s pokrom, je, da svoje otroke poimenujete Check and Raise.
  3. Vaša najboljša možnost, da zadenete royal flush v poker sobi, je v kopalnici.
  4. Ali poznate razliko med igralnico in cerkvijo? Resno misliš, ko moliš v igralnici.
  5. Vse spletne igralnice se pritožujejo, da izgubljajo preveč denarja za igralce. No, zdaj vsaj vedo, kako se igralci počutijo.
  6. Zakaj so igre na srečo neobičajne v Afriki? Ker imajo preveč gepardov!
  7. Če srečate T-rexa, ki dela v igralnici in se skriva pred policijo, vedite, da je preprodajalec osebnega orožja.
  8. Zaradi koronavirusa so tako igralnice kot cerkve zaprte. Torej zdaj veste, da ko se nebesa in peta o nečem strinjajo, je to neustavljivo.
  9. Kako zapustiti igralnico kot milijonar? Samo pojdi kot milijarder.
  10. Ker je imel Donald Trump prej v lasti več igralnic, bi vedel, da House na koncu zmaga.

Šale o igri s kartami

Tukaj je seznam smešnih besednih iger s kartami:

  1. Ste že kdaj videli pirate igrati karte? To je zato, ker običajno stojijo na palubi!
  2. Katera žival vedno zmaga pri igri pokra? Bluffalo.
  3. Kaj bi naredil Batman, če bi izgubljal pri pokru? Priklical bi jokerja.
  4. Razmerje je kot igranje kart. Najprej imate srčke in karo, nato pa na koncu palice in pike
  5. V soseski je igralnica za pse. Igralci lahko igrajo poker, blackjack in ruleto, vse pod eno streho. Vendar pa morajo igralci iti ven na craps.
  6. Igralec je prosil za rabljene karte iz igralnice v Las Vegasu. Toda po enem mesecu kartice niso prispele. Ko je prosil za posodobitev, so rekli, da obravnavajo njegovo naročilo.
  7. Ali poznate srce brez organov? Oglejte si komplet kart.

Daljše zgodbe o šalah o igrah na srečo

Tukaj je seznam daljših iger na srečo:

  • Dva zdolgočasena delivca igralnic sedita za mizo craps in čakata na prvo stranko dneva. Nenadoma vstopi lepa ženska in stavi 10.000 $ na en met kocke. Nato jo vpraša, ali bi lahko igrala zgoraj brez, saj se tako počuti bolj srečno. Trgovca ji izpolnita željo, nakar začne skakati gor in dol in zavpiti: "Ja! ja! zmagal sem!" Objame delivce in pobere svoj dobitek. Ko odide, eden od osupelih delivcev vpraša: "Kaj je vrgla?" "Ne vem. Mislil sem, da gledaš," je odgovoril drugi.
  • Moški vstopi v nadstropje igralnice, kjer zagleda plakat z napisom: "Za tiste, ki imate težave z igrami na srečo, pokličite 1-800-GAMBLER." Vzame si trenutek za razmislek, nato pokliče številko. Ko so mu odgovorili, je rekel: "Imam šestico in asa, delivec pa ima 7. Kaj naj naredim?"
  • Hazarder obišče igralnico in igra ves dan. Na žalost izgubi vse svoje stave. Enako se zgodi naslednji dan. Tretji dan ga trgovec vpraša, s čim se preživlja in ali si lahko privošči izgubo več denarja. Zanimivo je, da pravi, da je zmaga stvar osebnosti. Rekel je: "Mesečno zaslužim 12.000 dolarjev, moj karizmatični prijatelj, ki govori le stvari, ki stopijo srca, pa je plačan 3.000 dolarjev mesečno. Še en moj športni prijatelj prejema 4.000 dolarjev mesečno samo za fotografiranje. Prav tako moj zelo inteligenten prijatelj zasluži 5.000 dolarjev mesečno." "Torej, kakšna je tvoja osebnost, da zaslužiš toliko?" je vprašal trgovec. Moški je odgovoril: "Preprosto ponovno objavim njihovo sranje!"

Zabavaj se

Upam, da ste uživali v branju teh besednih iger na srečo. S temi igralniškimi šalami in številnimi drugimi lahko ohranite dobro razpoloženje, kadar koli je vaše igralniško razpoloženje slabo. Navsezadnje bi morale biti igre na srečo predvsem zabava.

Preizkusite eno od teh iger na srečo in nam sporočite, kakšni so bili odzivi. Zabavaj se tam zunaj!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**
2024-03-16

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**

Novice